Προς το περιεχόμενο

Τα αναντικατάστατα FREEWARE που χρησιμοποιούμε!

nemos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε, υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει ένα τέτοιο πρόγραμμα... Πες μας τι ακριβώς θέλεις όμως, για να ξέρουμε τι να προτείνουμε... ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια μην αγχωνεστε,υπαρχει για εσας (χαχαχα,ουτε διαφημιση να εκανα) ο GOM Player (χμμ,απ'οτι βλεπω φτιαξανε και το site και βγηκε και νεα-beta βεβαια-εκδοση,ωραια)!Oυτε codecs χρειαζεστε ουτε τιποτα!Τα εχει ολα αυτος,παιζει σχεδον ολων των ειδων τα αρχεια και ειναι πολυ παραμετροποιησιμος,μια δοκιμη θα σας πεισει πιστευω!Τα ευχαριστω μετα...χαχαχαχα!!!

Dude δοκίμασα το τελευταίο beta χάρη της διαφήμισης σου (:P) κι έχω ενθουσιαστεί.

Βλέπω πολύ καλή εργονομία, ευχάριστη εμφάνιση και αρκετό βάθος στις ρυθμίσεις χωρίς παράλληλα να χάνει σε απλότητα.

Επιτέλους χρησιμοποιώ και τα πλαϊνά κουμπιά του mouse για μετακίνηση πίσω/μπρος.

Από ότι φαίνεται ήρθε η ώρα να φύγει ο BulShit Player από το σύστημα μου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πριν λίγο έβαλα και εγώ τον GOM Player και είναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!!Πραγματικά παίζει τα πάντα!!! :-D :-D

Όπως ο φίλος παραπάνω,έτσι και εγώ σκέφτομαι να καταργήσω τον BS Player,χεχεχε.

-;1409689']Dude δοκίμασα το τελευταίο beta χάρη της διαφήμισης σου (:P) κι έχω ενθουσιαστεί.

Βλέπω πολύ καλή εργονομία' date=' ευχάριστη εμφάνιση και αρκετό βάθος στις ρυθμίσεις χωρίς παράλληλα να χάνει σε απλότητα.

Επιτέλους χρησιμοποιώ και τα πλαϊνά κουμπιά του mouse για μετακίνηση πίσω/μπρος.

Από ότι φαίνεται ήρθε η ώρα να φύγει ο BulShit Player από το σύστημα μου.

Πριν λίγο έβαλα και εγώ τον GOM Player και είναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!!Πραγματικά παίζει τα πάντα!!! :-D :-D

Όπως ο φίλος παραπάνω,έτσι και εγώ σκέφτομαι να καταργήσω τον BS Player,χεχεχε.

Eτσι να γουσταρουμε ολοι \m/ :mrgreen:

Κάποιο προγραμματάκι για δημιουργία business address book? Θέλω να μπορώ να καταχωρώ εταιρείες, αλλά με τα προιόντα τους και να υπάρχουν και κατηγοριοποιήσεις. Δοκίμασα να φτιάξω βάση στην Access αλλά την 'πάτησα' στις many2many σχέσεις και δεν κατάφερα τίποτα τελικα.. :(

• Members

Δοκίμασα κι εγώ το Gom Player και οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες. Στα αρχεία που δοκίμασα δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα, είναι καλαίσθητος και έχει αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης σε ό,τι αφορά τον χειρισμό του (πράγμα που έψαχνα). Επίσης, είναι πολύ γρήγορος, αφού αυτή τη στιγμή τον τρέχω σε pentium III 450MH χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, μερικά χαρακτηριστικά που μου άρεσαν:

- Μπορείς με drag n drop να "ρίξεις" το αρχείο srt μέσα στο πρόγραμμα και να σου εμφανίσει τους υπότιτλους, ανεξαρτήτως του φακέλου στον οποίο βρίσκονται.

- με ctrl-page up / down μπορείς να αυξομειώσεις εύκολα το μέγεθος των υποτίτλων ανάλογα με το τι σε βολεύει.

- Μπορείς να ρυθμίσεις όπως θέλεις το τι θα κάνουν τα κλικ του ποντικιού μέσα στην επιφάνεια προβολής.

- Έχει ρυθμίσεις βελτίωσης φωτεινότητας / αντίθεσης κλπ της ταινίας. Με βόλεψε πολύ γιατί στο πανάρχαιο μηχάνημά μου η εικόνα φαίνεται πολύ σκοτεινή παρόλο που έχω ήδη στο τέρμα την φωτεινότητα της οθόνης.

Ψάχνω ένα πρόγραμμα για διαχείρηση mp3 αρχείων αποθηκευμένα σε διαφορετικά μέσα. Εξηγούμαι... Η συλλογή μου ανά πάσα στιγμή βρίσκεται σε CD, DVD, σκληρούς και μερικά Zip (καλά μη βαράτε)!...

Κάποτε είχα κάνει μια βάση δεδομένων για τον ίδιο σκοπό αλλά τότε άλλο μεράκι είχα και τώρα που την έχασα ψάχνω μια έτοιμη λύση. Επιθυμητές λειτουργίες είναι να μπορώ να δίνω εγώ το path (virtual) του κάθε τραγουδιού (π.χ. DVD17) και οπωσδήποτε να μπορώ να κάνω search ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με στοιχεία του ID3 Tag. Δοκίμασα μετά από πολύ έρευνα το Media Monkey που μου πρότεινε ένας φίλος, αλλά με απογοήτευσε.

Έχεις κανείς καμιά ιδέα;

Μου έτυχε και εμένα ο ίδιος προβληματισμός μια και έπρεπε να διαχειριστώ τα 4300 CD που έχω. Έκανα για να τα ψηφιοποιήσω πάνω απο 7 μήνες και επειδή δεν ήθελα ο κόπος μου να πάει χαμένος άρχισα να ψάχνω ΟΛΑ τα προγράμματα διαχείρησης μουσικών αρχείων. Τα δοκίμασα ΟΛΑ. Το καλύτερο που κατέληξα είναι το http://www.firetonque.com

Κάνει μόνο του καταλόγους, με πολλαπλές δυνατότητες απεικόνησης, (εξώφυλλα - είδος - καλλιτέχνης - lyrics - links ) και πάρα πολλά άλλα.

Όσοι το δοκίμασαν απόρησαν πώς ζούσαν χωρίς αυτό (χωρίς υπερβολή).

Δείτε το, δοκιμάστε το.

orangecdfs7.th.jpg

μια πρόταση είναι....:)

Dude δεν υπάρχει αυτή η σελίδα, μήπως έχεις κάνει λάθος το όνομα;

Μιας και από ότι καταλαβαίνω δεν είναι freeware οπότε ξεφεύγει από το topic, από άλλα εμπορικά που δοκίμασες,το WhereIsIt σε απογοήτευσε;

Δεν είπα κάτι τέτοιο, αν και η τιμή του είναι συμβολική. Το ανέφερα απλώς για να το γνωρίσουν όσοι δεν το ήξεραν. Πιθανότατα κάποιοι που θα τους βόλευε πολύ να μην ανησυχούσαν για ένα μικρό fee. Απο την άλλη μεριά δεν νομίζω πως επιβαρύνθηκε τόσο πολύ το φόρουμ. Τέλως πάντων δεν υπάρχει (απο την μεριά μου τουλάχιστον) λόγος συνέχισης κάποιου thread.

Αν ο moderator κρίνει πως είναι ακατάλληλο μπορεί να το σβύσει χωρίς δεύτερη κουβέντα, χωρίς περιττές ηθικολογίες.:???:

Παιδια μην αγχωνεστε,υπαρχει για εσας (χαχαχα,ουτε διαφημιση να εκανα) ο GOM Player (χμμ,απ'οτι βλεπω φτιαξανε και το site και βγηκε και νεα-beta βεβαια-εκδοση,ωραια)!Oυτε codecs χρειαζεστε ουτε τιποτα!Τα εχει ολα αυτος,παιζει σχεδον ολων των ειδων τα αρχεια και ειναι πολυ παραμετροποιησιμος,μια δοκιμη θα σας πεισει πιστευω!Τα ευχαριστω μετα...χαχαχαχα!!!

Εκπληκτικος player πραγματι.Απλος με απιστευτες ρυθμισεις παιζει σχεδον τα παντα(να το καταργισω το klite mega pack codec ή οχι?).Μειονεκτιμα-δεν παιζει .mov!!!!!!!!

Εκπληκτικος player πραγματι.Απλος με απιστευτες ρυθμισεις παιζει σχεδον τα παντα(να το καταργισω το klite mega pack codec ή οχι?).Μειονεκτιμα-δεν παιζει .mov!!!!!!!!

απλα κορυφαιος μολις τον κατευασα και πεζει αψογα τα παντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...