Lomar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 http://forms.real.com/netzip/intl/intl_getrde601.html?lang=en&h=software-dl.real.com&f=windows/mrkt/R30AZD/RealPlayer10-5GOLD.exe&p=RealPlayer&oem=rp10_en_au&src=downloadr,011404intl_enau_choice,012704radiopass_choice_dl_enau&tagtype=ie&type=rp10_en_au Φοβερός player και freeware, παίζει τα πάντα, γρήγορα και εύχρηστα μέχρι και 3gp (με ένα μικρό download, το οποίο μόλις πάς να αναπαράγεις ένα ανάλογο αρχείο αναλαμβάνει να κατεβάσει μόνο του το ανάλογο codec). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ανάμεσα στο να εγκαταστήσω software της Real Networks και στο να πηδήξω χωρίς προφυλακτικό λεπρή αγγλίδα ιεροδουλη, θα επιλέγω σταθερά το δεύτερο. @ gsarig thanx για την επισήμανση. Τώρα είδα ότι το έχει και στα preferences αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί; όπα μην μου λες τέτοια και αγχώνομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eusebius Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Lomar, κάποιοι έχουμε τραυματικές εμπειρίες από τα προϊόντα της Real Networks. :-P Λένε ότι το Player δεν κάνει πια αυτά που έκανε παλιά, αλλά δεν έχω όρεξη ούτε να το δοκιμάσω. Μόνο το url να δεις. Τί είναι αυτό το πράμα;;; :-P 1280 πίξελ και δεν χωράει στην γραμμή κατάστασης του Fx! :-P Άσε τα δύο παράθυρα που πετάγονται στη σελίδα! Ένα δεν τους φτάνει για να σου πουν αυτό που θέλουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ειλικρινά θα το εκτιμούσα πολύ αν μου λέγατε ποιες ακριβώς ήταν αυτές οι τραυματικές εμπειρίες, μεχρι ποιά έκδοση παρουσιάζονταν τα όποια τυχόν προβλήματα και παρακαλώ οι εμπειρίες να αφορούν τον Real Player thnks in advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ακριβώς όπως τα λέει ο Eusebius. Για να είμαι ειλικρινής, έχω πάνω από 2 χρόνια (μπορεί και τρία) που να μπόρεσα να επιδείξω αρκετή γενναιότητα για να εγκαταστήσω τον Real Player. Ειλικρινά, δεν έχω συναντήσει πιο intrusive εφαρμογή. Η συμπεριφόρά της ξεπερνάει τα όρια του κακού marketing και αγγίζει το malware. Ότι μπορείς να φανταστείς εκνευριστικό, το έκανε. Reclaim τα file associations με το στανιό. Βαθιά χωμένα κλειδιά στη registry που δεν έβγαιναν, που να έβαζες σε κλίβανο αποστείρωσης το pc σου. Αποστολή στοιχείων προς τη μαμά εταιρεία. Περίεργο traffic από το pc σου. Τρελή, ενοχλητική διαφήμιση μέσω του παραθύρου του player που δεν σε άφηνε να συγκεντρωθείς σε αυτό που εσύ του ζήτησες να κάνει playback. Ασταμάτητα pop ups για να αγοράσεις την Gold έκδοση. Κάθε λογής μαλακία για να γραφτείς συνδρομητής, πάλι pop up. Spamming sto mail σου σε βαθμό που να θες να αλλάξεις provider. Δεν υπερβάλω. Αν διαβάσεις ομοιοπαθούντες, ειδικά 2-3 χρόνια πριν (τώρα δεν ξέρω τι παίζει) δεν θα έβρισκες πιο εκνευρισμένους χρήστες. Όλα αυτά σαφώς δεν μειώνουν την καλή σου πρόθεση για να μας προτείνεις την εφαρμογή. Απλά κάποιοι έχουμε χτικιάσει με τη Real. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Καλά και με ενημερώσατε, αυτό με το traffic και την registry ήταν τα υπερβολικά ανησυχητικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Γι' αυτό βάζουμε Media Player Classic, Codecs και είμαστε καλυμμένοι... Σωστά...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Σωστος ;-) Μακρια απο real... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Χιλιάδες χιλιόμετρα για να ακριβολογούμε... :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Όσο βαρετή κι αν είναι η συναίνεση σε ένα φόρουμ, θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. MPC+Codecs και καθάρισες. Να ήταν και skinnable ο ρημάδις και τι στον κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ειλικρινά θα το εκτιμούσα πολύ αν μου λέγατε ποιες ακριβώς ήταν αυτές οι τραυματικές εμπειρίες, μεχρι ποιά έκδοση παρουσιάζονταν τα όποια τυχόν προβλήματα και παρακαλώ οι εμπειρίες να αφορούν τον Real Player thnks in advance παντως εγω οταν το εβαλα πριν 2-3 μηνες, το παλεψα για να το βγαλω και μεχρι σημερα δεν τα εχω καταφερει. Βαρεθηκα και τα παρατησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια μην αγχωνεστε,υπαρχει για εσας (χαχαχα,ουτε διαφημιση να εκανα) ο GOM Player (χμμ,απ'οτι βλεπω φτιαξανε και το site και βγηκε και νεα-beta βεβαια-εκδοση,ωραια)!Oυτε codecs χρειαζεστε ουτε τιποτα!Τα εχει ολα αυτος,παιζει σχεδον ολων των ειδων τα αρχεια και ειναι πολυ παραμετροποιησιμος,μια δοκιμη θα σας πεισει πιστευω!Τα ευχαριστω μετα...χαχαχαχα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manitaroulis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 pspad to freeware replacement tou ultraedit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phaedra-samos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 υπαρχει κανενα αξιοπιστο προγραμμα σαν το windows movie maker ? εμενα το windows movie maker κολλαει συνεχεια... και θελω ενα που να εχει περισσοτερες δυνατοτητες. ξερει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα