Sebu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Κανεις κλικ στο εικονιδιο του στο tray,πατας Performance και μετα το κουμπακι που λεει fan speed control.
Sebu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Το εχεις εγκαταστησει ετσι??? Εκατσε στο tray ενα κοκκινο εικονιδιο με ασπρο στη μεση???Οταν κανεις κλικ πανω του δεν σου βγαζει ενα μενου με επιλογες??? Μολις μπορεσω θα ποσταρω screenshot. Edit:Λοιπον ειναι πολυ πιθανο να φταιει η εκδοση.Ποσταρισα την 3.23 αλλα αυτη που εχω εγω ειναι η 3.29 Σας δινω λινκ με την 3.29 (η οποια θα πρεπει να δουλευει) και με την καινουρια 4.7 απο το site της Gainward (Καντε κλικ εκει που λεει Expertool). H 3.29 http://www.mvktech.net/index.php?option=com_remository&Itemid=26&func=fileinfo&parent=folder&filecatid=800 και η 4.7 (δεν την εχω τεσταρει) http://www.gainward.net/support/index_uk/ Θα διορθωσω και το προηγουμενο ποστ να βαλω τα καινουρια λινκς. Στις εικονες βλεπετε πως πρεπει περιπου να ειναι.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 To έκανα uninstall.. Στο "performance" δεν έδειχνε τίποτα για ανεμηστήρες.
Sebu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δοκιμασε την 3.29 που εδωσα λινκ τωρα.Ειναι η σωστη.Αυτη χρησιμοποιω και εγω.Εκ παραδρομης στο 1ο ποστ ειχα δωσει την 3.23. Παντως παιζει να μην υποστηριζει την καρτα σου (στην δικη μου Gigabyte 6600gt παντως δουλευει). Αν θες παντως δοκιμασε την 3.29 για να δουμε αν υποστηριζει και αλλες καρτες ή ειναι θεμα τυχης που θα δουλεψει.
savvas_cafe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 firefox (απαραιτητος) μtorrent cue splitter winamp
Sebu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ούτε η 3.29 έχει διαφορά(gf5700) Μαλλον φταιει οτι εχεις παλια καρτα τοτε.Λογικα θα υποστηριζει απο τη σειρα 6xxx και μετα.
x_vagos_x Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 [Χωρίς να ξέρω αν έχει αναφερθεί :oops:] RK LAUNCHER (κλικ στην εικόνα για download) Πρόκειται για ένα Portable προγραμματάκι που προσθέτει στα Windows μας μια μπάρα με συντομεύσεις όπως στα Mac... Απόκρυψη taskbar, μεγέθυνση εικονιδίων, επιλογή .ico/.png ως εικονίδια, υποστήριξη ObjectDock DockLets, στοιχειώδεις ρυθμίσεις εμφάνισης, τοποθέτηση σε οποιαδήποτε πλευρά της οθόνης με οποιαδήποτε στοίχηση [12 διαφορετικές θέσεις] αποτελούν τα κύρια χαρ/κά της... Περισσότερα στο site της... Και ακόμη περισσότερα στο Forum Aqua-Soft Ένα άξιος αντικαταστάτης των σκέτων docks του ObjectDock :twisted: Enjoy...!
Members gsarig Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Πολύ καλό x_vagos_x! Ήδη το έβαλα στον υπολογιστή της δουλειάς και είναι μια χαρά.
metalmike Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Κι εγω,ειναι φανταστικο και ειναι και σε beta φαση ακομα!
x_vagos_x Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Είναι φανταστικό, με μερικά bugs φυσικά γιατί είναι σε beta όπως λέτε και φαίνεται και στην photo... Στο forum όμως μπορείτε να postάρετε με τα bugs ώστε από beta σε beta να τα φτάχνει ο δημιουργός...
punky Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Πραγματικά πολύ ωραίο. Για κάποιο περίεργο λόγο, σε Win2k, όταν βάλω το Outlook στα shortcuts, όταν το κάνω minimise αυτό κλείνει. Χμμμ. Θα δοκιμάσω και σε XP στο σπίτι.
Members gsarig Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δεν κλείνει, απλώς το minimize γίνεται στο doc. Αν πας δηλαδή στην μπάρα θα το δεις. Και όντως έχει κάποια μικρά ελαττώματα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ωραίο, και το πιο σημαντικό για μένα, portable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα