BalDwin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 MakeAVI Απλή εφαρμογή που κάνει συρραφή των time lapse φωτογραφιών σε avi βίντεο. Τρέχει χωρίς εγκατάσταση και δίνει κάποιες δυνατότητες για ρυθμίσεις όπως fps,επιλογή codec κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eusebius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Notepad++ [...] Έχει κι ένα πονηρό κόλπο το Notepad++, Clone to another view, που ανοίγει το ίδιο αρχείο σε δεύτερο pane και μπορείς να βλέπεις διαφορετικά κομμάτια του αρχείου σε κάθε pane. Αλλά έχει δύο πράγματα που δεν μου αρέσουν: Στο ελληνικό πληκτρολόγιο δεν δουλεύουν οι πληκτροσυντομεύσεις (αυτό το κάνει και ο SciTE και δεν θυμάμαι αν το έκανε πάντα). Μου σπάει τα νεύρα! Του λείπουν δυο πολύ χρήσιμες επιλογές του SciTE, load.on.activate και save.on.deactivate. Το πρώτο καταλαβαίνει αν το αρχείο έχει αλλαχτεί από άλλη εφαρμογή και σε ρωτάει να το ξαναφορτώσει. Γενικά αυτά τα τρία της οικογένειας Scintilla (Notepad2, Notepad++, SciTE) ξεχωρίζουν. Επίσης, για όσους δουλεύουν TeX/LaTeX, το Notepad++ από την έκδ. 3.9 υποστηρίζει folding σε tex. (Το εφάρμοσε πρόσφατα ένας άλλος scintilla-based editor, Visual TeX, και σιγά-σιγά περνάει και στην υπόλοιπη οικογένεια...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Το firewall είναι κορυφαίο...Απεγκατέστησατο ΖΑ και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής...Το antivirus είναι καινούργιο σχετικά, έκδοση 1.1 beta οπότε δεν υπάρουν συγκριτικά ακόμα. Διαβάζοντας το forum της εταιρίας πάντως είσδα ότι το βελτιώνουν και διορθώνουν bugs.Είχα το antivir παλιότερα, και τώρα με το comodo μια χαρά... Μια ακομα θετικη ψηφος για το comodo.Απιστευτο προγραμμα για freeware! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 http://www.techsupportalert.com/best_46_free_utilities.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Γενικά αυτά τα τρία της οικογένειας Scintilla (Notepad2, Notepad++, SciTE) ξεχωρίζουν. kai to textpad einai kalo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anexann Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Ψάχνω ένα πρόγραμμα για διαχείρηση mp3 αρχείων αποθηκευμένα σε διαφορετικά μέσα. Εξηγούμαι... Η συλλογή μου ανά πάσα στιγμή βρίσκεται σε CD, DVD, σκληρούς και μερικά Zip (καλά μη βαράτε)!... Κάποτε είχα κάνει μια βάση δεδομένων για τον ίδιο σκοπό αλλά τότε άλλο μεράκι είχα και τώρα που την έχασα ψάχνω μια έτοιμη λύση. Επιθυμητές λειτουργίες είναι να μπορώ να δίνω εγώ το path (virtual) του κάθε τραγουδιού (π.χ. DVD17) και οπωσδήποτε να μπορώ να κάνω search ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με στοιχεία του ID3 Tag. Δοκίμασα μετά από πολύ έρευνα το Media Monkey που μου πρότεινε ένας φίλος, αλλά με απογοήτευσε. Έχεις κανείς καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Ψάχνω ένα πρόγραμμα για διαχείρηση mp3 αρχείων αποθηκευμένα σε διαφορετικά μέσα. Εξηγούμαι... Η συλλογή μου ανά πάσα στιγμή βρίσκεται σε CD, DVD, σκληρούς και μερικά Zip (καλά μη βαράτε)!... Κάποτε είχα κάνει μια βάση δεδομένων για τον ίδιο σκοπό αλλά τότε άλλο μεράκι είχα και τώρα που την έχασα ψάχνω μια έτοιμη λύση. Επιθυμητές λειτουργίες είναι να μπορώ να δίνω εγώ το path (virtual) του κάθε τραγουδιού (π.χ. DVD17) και οπωσδήποτε να μπορώ να κάνω search ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με στοιχεία του ID3 Tag. Δοκίμασα μετά από πολύ έρευνα το Media Monkey που μου πρότεινε ένας φίλος, αλλά με απογοήτευσε. Έχεις κανείς καμιά ιδέα; Και να υποθέσω πως για να κάνεις σε αυτό εδώ το topic το request, θέλεις κάτι free και η λύση του WhereIsIt σου είναι αδιάφορη, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 WhereIsIt? Lite 3.50 i lite version einai freeware. i kanoniki einai trial It only has read capabilities and can not be used to make or modify catalog data, but it can be freely used and distributed with your catalogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεί σας παρακαλώ να μου προτείνει κάποιος ένα freeware πρόγραμμα για μετατροπη οποιουδήποτε φορμα ήχου σε mp3; Όσο και να έψαξα το thread αυτό, αλλα και το Google δεν κατάφερα να βρώ κάποιο που να κάνει συγκεκριμένα αυτή τη δουλειά... thnks in advance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eusebius Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δεν υπάρχουν πολλά προγράμματα με έτοιμη υποστήριξη πολλών φορμάτ. Δεν υπάρχουν πολλά καλά δωρεάν προγράμματα που κωδικοποιούν σε MP3 από το κουτί. (Ζητήματα ευρεσιτεχνιών και δικαιωμάτων.) Μια λύση είναι το dbPowerAMP Music Converter, μόνο που είναι λίγο μπελάς να προσθέσεις κωδικοποίηση MP3 στην δωρεάν έκδοση. Νομίζω, είναι πιο απλό να το κάνεις με το foobar. Τί διαβάζει κατευθείαν: MP1, MP2, MP3, MP4, MPC, AAC, Ogg Vorbis, FLAC, Ogg FLAC, WavPack, WAV, AIFF, AU, SND, CDDA, WMA. ~ Με δυο βήματα, θα προσθέσεις αποκωδικοποίηση Monkey's Audio και ALAC, και κωδικοποίηση MP3. Eγκαθιστάς το foobar2000 Ρίχνεις στον κατάλογο foobar2000\components τα official components Monkey's Audio και ALAC (ALAC: Apple Lossless Audio Codec, συνήθως μέσα σε container M4A) Ρίχνεις στον κατάλογο foobar2000 το lame.exe από το πακέτο LAME 3.97 Release Bundle Φορτώνεις τα αρχεία στο foobar, τα επιλέγεις, δεξί κλικ, convert κλπ. κλπ. Μπορείς να προσθέσεις πολλά ακόμη, π.χ., κωδικοποίηση AAC μ' ένα αρχειάκι από την Nero, αλλά νομίζω ότι αυτά φτάνουν για αρχή. Κάτι να έχεις υπόψιν: Το foobar στα ID3v2 των MP3 χρησιμοποιεί από προεπιλογή ID3v2.4, που μπορεί να είναι τεχνικά ανώτερο από το ID3v2.3 αλλά δεν διαβάζεται καλά απ' όλα τα προγράμματα, φορητά κλπ. Αν δεις προβλήματα συμβατότητας, πήγαινε Tools, Preferences, Advanced, Tagging, και επίλεξε: ID3v2 Writer Compatibility Mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 @Eusebius You are my hero... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ήσουν κάτι παραπάνω απο υπερκατατοπιστικότατος (Αν ποτέ σε πειράξει κανένας στείλει πμ, I owe you man! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eusebius Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ;-) Και κάτι άλλο που το ξέχασα: άμα πας να μετατρέψεις από απωλεστικό φορμάτ σε απωλεστικό φορμάτ, π.χ., από AAC σε MP3, σου πετάει ένα εκνευριστικό μήνυμα ότι δεν είναι καλό κλπ. κλπ. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις από το Advanced: Show transcoding warnings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 thnks once again! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Και ενα απο μενα Δεν ξερω αν εχει δοθει παλιοτερα ExperTool 3.29 http://www.mvktech.net/index.php?option=com_remository&Itemid=26&func=fileinfo&parent=folder&filecatid=800 και η νεοτερη 4.7 απο το site της Gainward (δεν την εχω δοκιμασει) http://www.gainward.net/support/index_uk/ Ειναι ενα προγραμματακι που δουλευει με ολες τις καρτες γραφικων(αν και ειναι της Gainward) και μπορεις να ρυθμιζεις ταχυτητα mem και gpu αλλα το σημαντικοτερο για εμενα ρυθμιζει στροφες ανεμιστηρα. Εχω μια Gigabyte 6600gt και εδω και 1,5 χρονο που το εχω κατεβασει εχω βρει την υγεια μου.Εχω σε 2d τον ανεμιστηρα στο 50% και δεν ακουγεται καθολου.Μολις ξεκινησουν παιχνιδια ή 3d εφαρμογη ανεβαινει στο 100%. Παρακατω δινω και ενα λινκ με ενα hack του προγραμματος για εχεις ευρος ανεμιστηρα απο 0%-100%. http://hem.passagen.se/fholmen/ Στις default ρυθμισεις δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.Idle η καρτα ειναι στους 60-63 βαθμους με τον ανεμιστηρα στο 50%.Με τον ανεμιστηρα στο 100% σε idle δεν παει κατω απο 59 βαθμους. Το εχω δοκιμασει ακομα και σε full με παιχνιδι να τρεχει και τον ανεμιστηρα στο 50% και δεν πηγε πανω απο 73 βαθμους. 1,5 χρονο τωρα δεν μου εχει ζητησει registration ή κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Από που ρυθμίζει στροφές,δεν μπορώ να το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα