MetallicA Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Για το Antivirus to AVG εχω κι εγω και ειναι πολυ καλο (δεν ειχα ποτε προβλημα) αλλα πριν μια βδομαδα μου εστειλαν μηνυμα οτι 25 Ιανουαριου σταματαει για παντα η δωρεαν εκδοση!Οσο περναει ο καιρος ολο και πιο δυσκολο γινεται να βρεις καλα δωρεαν προγραματα. Μου έστειλαν και εμένα αλλά αυτό που κατάλαβα ήταν ότι σταματάει η δωρεάν διάθεση της έκδοσης 7.1 και ότι πρέπει να κατεβάσω την 7.5 που θα συνεχίσει να είναι free.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klajdi2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Το ξαναλεω κι εγω,το AVG ειναι μια χαρα! Οι αλλοι ας πηγαινοθν να τα σκανε στην Symntec kai tin Panda! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantoleon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Και το Avast! ειναι free... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agouraki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Opera 9 winrar winamp msn messenger bsplayer bit comet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Ψάχνω πρόγραμμα να μετατρέπει FLV αρχεία σε SWF ή σε WMV. Μιά καί είμαστε στο thread περί δωρεάν λογισμικού,εννοείται ότι πρωτίστως με ενδιαφέρει να μην πληρώσω καί όχι τόσο γιά τα 20 ή 30 euros,αλλά γιατί δεν γουστάρω γιά άλλη μιά φορά να δίνω στοιχεία μου στο νετ. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ας κάνει...σήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Ψάχνω πρόγραμμα να μετατρέπει FLV αρχεία σε SWF ή σε WMV... Αν επιτρέπεται, μπορώ να ρωτήσω γιατί? Αν επιθυμείς απλό playback, υπάρχει πάν-απλη λύση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Ψάχνω πρόγραμμα να μετατρέπει FLV αρχεία σε SWF ή σε WMV.Μιά καί είμαστε στο thread περί δωρεάν λογισμικού,εννοείται ότι πρωτίστως με ενδιαφέρει να μην πληρώσω καί όχι τόσο γιά τα 20 ή 30 euros,αλλά γιατί δεν γουστάρω γιά άλλη μιλα φορά να δίνω στοιχεία μου στο νετ. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ας κάνει...σήμα. Δες το SUPER. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 ενα πολυ καλο freeware utillity για να ελεγχεται το σκληρο δισκο σας. Εγω ειχα ενα προβλημα με δισκο και απο οτι δειχνει το εργαλειο μου τα εφτιαξε. Χρησιμο παντως και ελπιζω αχρειαστο. http://www.hdtune.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klajdi2 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μου έστειλαν και εμένα αλλά αυτό που κατάλαβα ήταν ότι σταματάει η δωρεάν διάθεση της έκδοσης 7.1 και ότι πρέπει να κατεβάσω την 7.5 που θα συνεχίσει να είναι free.... Aν ειναι ετσι,μια χαρα τοτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Το http://www.hdtune.com/ ειναι πολυ καλο και κανει δουλεια δοκιμασμενα. Νομιζω οτι κανει και για δισκους φορητων ανετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smilefreeware Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 WEBSHOTS. Ενα freeware που δοκίμασα και μου άρεσε αρκετά για μετατροπές wbc, wb1 σε jpg είναι το http://uwc.apinc.org/index.php?lang=en Εχει μετατροπή και για πολλά αρχεία μαζί. Επίσης δέχεται και διάφορες μορφές για τα filenames. Για όσους ενδιαφέρονται προγραμματιστικά ας κάνουν κλικ και στο Development. (C++ Source code) WBZ File Format (PDF) - WBC File Format (PDF) - WBX File Format (PDF) . -------------------------------------------------- Παράκληση , μη γίνει παρατήρηση για search γιατί έφαγα μισή ωρα και δεν βρήκα τίποτα. Αν υπάρχει ας υπάρχει. Η μισή ώρα είναι ήδη πολυτιμότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Τι να πω ρε παιδιά.Είδα κι απόειδα καί ζήτησα από τον..θείο τον total video converter καί καθάρισα.Να έχω τώρα καί τύψεις?Τελικά πόσο νόμιμος πρέπει να νοιώθεις όταν κατεβάζεις ένα freeware πρόγραμμα καί ποιούς ηθικούς ενδοιασμούς όταν κλέβεις ένα, σηκώνει κουβέντα.Δηλαδή με την ίδια λογική δεν κουράστηκαν οι δημιουργοί γιά να κάνουν την όποια δουλειά?Ο ένας δηλαδή παύει να έχει απαιτήσεις γιά τα πνευματικά του δικαιώματα καί ο άλλος ζητά πολλές φορές καί τα ρέστα σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klajdi2 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Check this out: http://www.listible.com Εχει ατελειωτες λιστες με freeware open source kai Web 2.0 software! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 @ accipio : μοιάζει πολύ καλό προγραμματάκι... @ 21century : χρήσιμο...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Παιδια εχω τον VLC Player- αν το εγραψα σωστα για να βλεπω αρχεια flash. Κατεβασα με τον firefox και το πολυ χρησιμο add-in Video downloader που το συστηνω σε ολους, μερικα απο το youtube για το ξαδερφο μου αλλα δεν τα διαβαζει, τι πρεπει να κανω για να τα δουμε τουλαχιστον/ Τα βιντεακια εχουν αν θυμαμαι καλα καταληξη ομοια με του player νομιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα