atvelos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ginontai auta stin Ellada an den mas pione to aima dinoun tipota. Kapote ipirxan kapoia site pou edinan alla amesos tous ekraksan oi ftoxes etairies.
2arkoudi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 E tote kana freeware gia na kano Hide tin IP yparxi ?
FarCry Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 E tote kana freeware gia na kano Hide tin IP yparxi ? de theleis programma. bres apla enan online proxy
21century Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Ποιον proxy προτεινεις για πλοηγηαση ανωνυμα στο δικτυο? Επισης παιδια υπαρχει ενοτητα για δωρεαν προγραμματα που να αφορα κινητα series60-UIQ γιατι μας ενδαιφερει αρκετα...
amius Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Ποιον proxy προτεινεις για πλοηγηαση ανωνυμα στο δικτυο? Επισης παιδια υπαρχει ενοτητα για δωρεαν προγραμματα που να αφορα κινητα series60-UIQ γιατι μας ενδαιφερει αρκετα... Κανένα! Δεν υπάρχει καλή ασφάλεια γι' αυτό.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 offtopic: άμα είναι free το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις σε φορμάτ...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 to καλυτερο δωρεαν antivirus? Aν ίσως πιθανόν δεν είναι το καλύτερο;Και με τι κριτήρια κάποιος θα σου προτείνει το "καλύτερο"; Βάλε AVG Free... offtopic: άμα είναι free το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις σε φορμάτ... Α-κυ-ρο(ς) και ά-σχ-ε-το(ς).
Members gsarig Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 avast και avg νομίζω είναι από τις καλύτερες επιλογές για δωρεάν antivirus...
FarCry Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Ποιον proxy προτεινεις για πλοηγηαση ανωνυμα στο δικτυο? iparxoun polles proxy lists. des edo px. http://www.samair.ru/proxy/, http://eliteproxy.us/proxy.php mporeis na testareis ton proxy gia na deis oti eisai asfaleis. de mou aresei na diabazo apolita sxolia tou tipou "kanena giati den parexei kali asfaleia"
klajdi2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Για το Antivirus to AVG εχω κι εγω και ειναι πολυ καλο (δεν ειχα ποτε προβλημα) αλλα πριν μια βδομαδα μου εστειλαν μηνυμα οτι 25 Ιανουαριου σταματαει για παντα η δωρεαν εκδοση!Οσο περναει ο καιρος ολο και πιο δυσκολο γινεται να βρεις καλα δωρεαν προγραματα.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 [/color] Α-κυ-ρο(ς) και ά-σχ-ε-το(ς). καλά άσχετος ναι άλλα όχι και άκυρος...μη μου πεις τώρα ότι το AVG είναι καλό..της πλάκας είναι:???:
kkardo91 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 kata tin gnomi mou fovero to AVG gia free..
BrainFuck Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Ένα από τα freeware που χρησιμοποιώ είναι το σήμερα/today.Πολύ εξηπηρετικό..
nobleman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Κάνεις ένα λάθος... Ότι καλύτερο για χρήστες ADSL γραμμής είναι ένα Σόρρυ για το offtopic... [ ψιλό-... ] H Χερσόνησος φίλε μου δεν έχει σχέση με την Πελοπόννησο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα