Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+1 και από εμένα για το PDFsam

Επεξ/σία από bouhc
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

pdfsam basic το χρησιμοποιώ και εγώ σε πολλές εργασίες παρόλο που έχω foxit πληρωμένο. Κάνει πάρα πολύ γρήγορη δουλειά όσον αφορά το merge αρχείων αλλά επίσης η λειτουργία alternative mix είναι ότι πρέπει όταν έχεις σαρώσει σε κάποιο έντυπο όλες τις μπροστινές σελίδες και σε ένα άλλο αρχείο όλες τις πίσω και θες να τις βάλεις στην σειρά.

Τώρα αν είναι να αφαιρέσω κάποια σελίδα ή να κάνω κάτι rotate πάω στο foxit αλλά και το συγκεκριμένο μια χαρά κάνει την δουλειά του.

Δημοσ.

υπαρχει καποιο καλο free/open source app για video conversion? να εχει gui, να υποστηριζει πολλαπλα video formats/codecs και να εχει ενεργη υποστηριξη απο την κοινοτητα. εχω το εξαιρετικο FREAC για audio conversion, και ψαχνω κατι αντιστοιχο για βιντεο.

χρησιμοποιω εδω και χρονια το FormatFactory, αλλα πρεπει να το ξεφορτωθω γιατι παραεχει γινει adware. 

το handback το εχω για dvd/blurary conversion κυριως. ομοιως και το avidemux.

βασικα θελω κατι ευχρηστο και γρηγορο, με 2 κλικς να κανω την μετατροπη.

εστω και ενα καλο GUI για το ffmpeg αν υπαρχει, θα εκανε δουλεια.

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ το VidCoder, με έχει βολέψει πολύ για μετατροπές βίντεο (και επιπλέον για ενσωμάτωση -"κάψιμο"- υποτίτλων). Μεταξύ άλλων έχει πολλές έτοιμες ρυθμίσεις για μετατροπές και γενικά το θεωρώ εύκολο και σχετικά απλό.

Δημοσ.
13 hours ago, KilliK said:

υπαρχει καποιο καλο free/open source app για video conversion? να εχει gui, να υποστηριζει πολλαπλα video formats/codecs και να εχει ενεργη υποστηριξη απο την κοινοτητα. εχω το εξαιρετικο FREAC για audio conversion, και ψαχνω κατι αντιστοιχο για βιντεο.

πιστεύω ότι καλύτερο  https://handbrake.fr/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/1/2024 στις 6:28 ΜΜ, nikx είπε

Να εισαι καλα ,μακαρι να το δουμε οπως τοτε που επαιξε στην κρατικη με ελληνικα.

Και μιας και μπηκες στον κοπο εχω αλλο ενα τελευταιο που δεν αξιωθηκα ουτε εγω ουτε αλλος να βρει στα αγγλικα.

The Night the Bridge Fell Down (TV Movie 1980) - IMDb

Sorry για το offtopic ,ειπα τελευταιο.

Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα το βρήκα με υπότιτλους στον θείο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Aν τσεκαρεις ολα τα κουτακια σωστα σε αυτα που δε χρειαζεσαι, θα σβησεις πολυ πραγμα. Σβησε ακομη και τα πολλαπλα restore points.

Αμεσως μετα κανε εκκαθαριση ριζικη, μεσα απο τα windows και μετα το ρεσταρτ κανε τριμ το δισκο και εισαι ετοιμος.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Κάτι σαν αυτό,σωστά..Είμαι οκ με αυτό θεωρείς?

Θελει ομως πολυ προσοχη γιατι πορει να στα κανει ολα @@@@   
Για Registry  δες το Revo Registry Cleaner Portable

Δες και της μικρομαλακης https://apps.microsoft.com/detail/9nwmt7tmtmn0?amp%3Bgl=gb&hl=el-gr&gl=GR

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Θέλω ένα free "καθαριστή" για υπολογιστή..Έτσι για να του δώσουμε λίγο boost.

Free ή όχι free, boost με καθαρισμό δε θα δεις εκτός αν έχεις ssd ο οποίος είναι 99% γεμάτος.

Αν δεν έχεις ssd ήδη... γιατί δεν έχεις ssd ήδη;!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...