Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oι ssd χρειαζονται το optimize. Εξ ου και το τριμαρισμα που τα τελευταια λειτουργικα, δλδ μονο τα 11, το κανουν μονα τους.

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Oι ssd χρειαζονται το optimize. Εξ ου και το τριμαρισμα που τα τελευταια λειτουργικα, δλδ μονο τα 11, το κανουν μονα τους.

Το trim των ssd δεν έχει καμία σχέση με το optimize (μεταφορά των αρχείων στους εσωτερικούς δακτυλίους του μηχανικού δίσκου) που κάνουν τα defrag προγράμματα. Είναι εντελώς διαφορετική τεχνολογία και γίνεται αυτόματα από το λειτουργικό (υποστηρίζεται κανονικά από τα windows 7 και μετά).

spacer.png

Αναφορά σε κείμενο

In a Windows environment, when an SSD reports that it has TRIM support, the OS will disable disk defragmation and enable TRIM.

• Like 3
Δημοσ.
22 hours ago, Basketikos_ said:

Καλύτερο disk defragmenter;

Έχω τη free έκδοση του Auslogics Disk Defrag που με καλύπτει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, αλλά για να κάνει και optimize σε έναν σκληρό που χρειάζομαι τώρα, θέλει την επί πληρωμή έκδοση.

Το ενσωματωμένο των Windows 11 κάνει ικανοποιητικά την ίδια δουλειά άραγε; Δηλαδή και optimize και όχι μόνο defrag. Με άλλα λόγια να μην ομογενοποιήσει μόνο τα υπάρχοντα αρχεία, αλλά να τα μετακινήσει και στην αρχή του δίσκου.

Αυτή η έκδοση μια χαρά κάνει optimize

https://i.imgur.com/xMSd3FB.png

Δημοσ.
6 ώρες πριν, micos000 είπε

Όχι, δεν έχω κάτι και δεν το χρειάζονται οι ssd το optimize, ούτε και το defrag. Απλά ρώτησα γιατί δεν το είχες αναφέρει κάπου (ή δεν το είδα εγώ 😎 )

Μα γι' αυτό κι εμένα μου φάνηκε περίεργη η ερώτηση να σου πω.

1 ώρα πριν, GnsP είπε

Αυτή η έκδοση μια χαρά κάνει optimize

https://i.imgur.com/xMSd3FB.png

Ευχαριστώ. Θα τη δοκιμάσω κι αυτή να την έχω στα υπόψιν. Αν και της iobit με κάλυψε μια χαρά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Occultist είπε

Κάνει snapshot για print αυτό;

Ακόμα και να μην έκανε, υπάρχει πάντα και το print screen των windows που στα 11 έχει εξελιχθεί αρκετά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι το ίδιο, γιατί το printscreen πιάνει στιγμιότυπο οθόνης, ενώ το snapshot πιάνει στιγμιότυπο περιοχής χαρτιού.

Επεξ/σία από Occultist
Δημοσ.

Αυτό εννοούσα με την αναφορά στα 11άρια. Επιλέγεις ότι θέλεις από την οθόνη.

Αφού όμως το sumatra έχει αυτό που θέλεις είναι οκ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχουμε καποιο freeware προγραμμα για μετατροπη απο pdf σε word

με οσο το δυνατον μεγαλυτερη ακριβεια στη μεταττροπη;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους
2 πραγματακια  που  ψάχνω.
1.Ενα  προγραμμα  για  να  δοκιμάζω τα usb sticks μου.Κάποια  παρόλα τα φορματ και   μεταβολή τους ειτε σε FAT32/NTFS εκει που επαιζαν κανονικα,δεν  μπορούν να  περάσουν ούτε ενα  pdf. Οτι προγράμματα εβαλα εδειξαν  οτι  ειναι Healthy .Ψαχνω κάτι που  να  δειχνει και  την  κατασταση  αλλα  και  την υγεια  του  καθε  στικ.

2.Ψαχνω  ενα  προγραμμα  να  με  βοηθησει  να  εκτυπώνω  και  να  σκαναρω ασυρματα μεσω του  modem που  έχω απο  την vodafone(Mε συνδεση  στο usb του modem).
Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Fuel7 είπε

1.Ενα  προγραμμα  για  να  δοκιμάζω τα usb sticks μου.

Για το 1 προτείνω το Check Flash. Θα το βρεις εδώ.
(Το λινκ για κατέβασμα είναι αυτό.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...