Gogotsa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Oι ssd χρειαζονται το optimize. Εξ ου και το τριμαρισμα που τα τελευταια λειτουργικα, δλδ μονο τα 11, το κανουν μονα τους.
micos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, Gogotsa είπε Oι ssd χρειαζονται το optimize. Εξ ου και το τριμαρισμα που τα τελευταια λειτουργικα, δλδ μονο τα 11, το κανουν μονα τους. Το trim των ssd δεν έχει καμία σχέση με το optimize (μεταφορά των αρχείων στους εσωτερικούς δακτυλίους του μηχανικού δίσκου) που κάνουν τα defrag προγράμματα. Είναι εντελώς διαφορετική τεχνολογία και γίνεται αυτόματα από το λειτουργικό (υποστηρίζεται κανονικά από τα windows 7 και μετά). Αναφορά σε κείμενο In a Windows environment, when an SSD reports that it has TRIM support, the OS will disable disk defragmation and enable TRIM. 3
GnsP Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 22 hours ago, Basketikos_ said: Καλύτερο disk defragmenter; Έχω τη free έκδοση του Auslogics Disk Defrag που με καλύπτει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, αλλά για να κάνει και optimize σε έναν σκληρό που χρειάζομαι τώρα, θέλει την επί πληρωμή έκδοση. Το ενσωματωμένο των Windows 11 κάνει ικανοποιητικά την ίδια δουλειά άραγε; Δηλαδή και optimize και όχι μόνο defrag. Με άλλα λόγια να μην ομογενοποιήσει μόνο τα υπάρχοντα αρχεία, αλλά να τα μετακινήσει και στην αρχή του δίσκου. Αυτή η έκδοση μια χαρά κάνει optimize https://i.imgur.com/xMSd3FB.png
Basketikos_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 6 ώρες πριν, micos000 είπε Όχι, δεν έχω κάτι και δεν το χρειάζονται οι ssd το optimize, ούτε και το defrag. Απλά ρώτησα γιατί δεν το είχες αναφέρει κάπου (ή δεν το είδα εγώ 😎 ) Μα γι' αυτό κι εμένα μου φάνηκε περίεργη η ερώτηση να σου πω. 1 ώρα πριν, GnsP είπε Αυτή η έκδοση μια χαρά κάνει optimize https://i.imgur.com/xMSd3FB.png Ευχαριστώ. Θα τη δοκιμάσω κι αυτή να την έχω στα υπόψιν. Αν και της iobit με κάλυψε μια χαρά.
Occultist Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 On 19/01/2024 at 19:58, jp77s said: Sumatra pdf Κάνει snapshot για print αυτό;
micos000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, Occultist είπε Κάνει snapshot για print αυτό; Ακόμα και να μην έκανε, υπάρχει πάντα και το print screen των windows που στα 11 έχει εξελιχθεί αρκετά.
Occultist Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν είναι το ίδιο, γιατί το printscreen πιάνει στιγμιότυπο οθόνης, ενώ το snapshot πιάνει στιγμιότυπο περιοχής χαρτιού. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2024 από Occultist
micos000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Αυτό εννοούσα με την αναφορά στα 11άρια. Επιλέγεις ότι θέλεις από την οθόνη. Αφού όμως το sumatra έχει αυτό που θέλεις είναι οκ.
Titos301 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 εχουμε καποιο freeware προγραμμα για μετατροπη απο pdf σε word με οσο το δυνατον μεγαλυτερη ακριβεια στη μεταττροπη;
adi32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Στις 8/3/2024 στις 9:52 ΜΜ, Titos301 είπε εχουμε καποιο freeware προγραμμα για μετατροπη απο pdf σε word με οσο το δυνατον μεγαλυτερη ακριβεια στη μεταττροπη; https://www.zamzar.com/convert/pdf-to-word/ 2
Chloe2 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2024 #Photofiltre 7 #Open Office #360 Total Security #CoffeeZip #Adobe Reader #VLC Media Player #Google Chrome Browser
Fuel7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα σε ολους 2 πραγματακια που ψάχνω. 1.Ενα προγραμμα για να δοκιμάζω τα usb sticks μου.Κάποια παρόλα τα φορματ και μεταβολή τους ειτε σε FAT32/NTFS εκει που επαιζαν κανονικα,δεν μπορούν να περάσουν ούτε ενα pdf. Οτι προγράμματα εβαλα εδειξαν οτι ειναι Healthy .Ψαχνω κάτι που να δειχνει και την κατασταση αλλα και την υγεια του καθε στικ. 2.Ψαχνω ενα προγραμμα να με βοηθησει να εκτυπώνω και να σκαναρω ασυρματα μεσω του modem που έχω απο την vodafone(Mε συνδεση στο usb του modem). Ευχαριστω πολυ.
accipio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2024 10 ώρες πριν, Fuel7 είπε 1.Ενα προγραμμα για να δοκιμάζω τα usb sticks μου. Για το 1 προτείνω το Check Flash. Θα το βρεις εδώ. (Το λινκ για κατέβασμα είναι αυτό.)
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2024 Για το 2ο. Μηπως πρέπει να ενεργοποιήσεις κάτι στο router π.χ. κάποιο usb printing;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα