Προς το περιεχόμενο

Τα αναντικατάστατα FREEWARE που χρησιμοποιούμε!

nemos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, υπάρχει προγραμματάκι για android gaming στο pc και να είναι συνδεμένο με το account του κινητού μου ωστέ να μην χάνεται η πρόοδος στο παιχνίδι; να παίζω δηλαδή το ίδιο save και στο pc και στο κινητό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Liakos10 είπε

Καλησπέρα, υπάρχει προγραμματάκι για android gaming στο pc και να είναι συνδεμένο με το account του κινητού μου ωστέ να μην χάνεται η πρόοδος στο παιχνίδι; να παίζω δηλαδή το ίδιο save και στο pc και στο κινητό.

Αρκετά παιχνίδια χρησιμοποιούν δικό τους λογαριασμό για cloud saving, οπότε αρκεί να συνδέσεις το παιχνίδι στο emulator με τον λογαριασμό που έχεις και στο κινητό.

Άλλα αποθηκεύουν στον λογαριασμό σου google. Επίσης και εδώ συνδέεις τον emulator με τον λογαριασμό σου.

Από emulators για παιχνίδια δες κάποιο από τα BlueStacks, LDPlayer, MeMu, KoPlayer και Nox. Εγώ χρησιμοποιώ το LDPlayer.

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1

13 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αρκετά παιχνίδια χρησιμοποιούν δικό τους λογαριασμό για cloud saving, οπότε αρκεί να συνδέσεις το παιχνίδι στο emulator με τον λογαριασμό που έχεις και στο κινητό.

Άλλα αποθηκεύουν στον λογαριασμό σου google. Επίσης και εδώ συνδέεις τον emulator με τον λογαριασμό σου.

Από emulators για παιχνίδια δες κάποιο από τα BlueStacks, LDPlayer, MeMu, KoPlayer και Nox. Εγώ χρησιμοποιώ το LDPlayer.

Τελικά, μετά από λίγο ψάξιμο κατέβασα χθες το Bluestacks. Έχει πολλές δυνατότητες και όντως κάνει αυτό που θέλω, αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο game που παίζω χρησιμοποιεί το facebook για cloud saving και δημιουργεί προβληματάκια όταν το συνδέεις σε διαφορετική συσκευή. Επίσης κάθε φορά που αλλάζεις συσκευή πρέπει να κάνεις fb login και restart. Δύο φορές έχασα και λίγο progress οπότε είπα άκυρο.
Αλλά θα το κρατήσω το Bluestacks, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, λογικά θα χρειαστεί κάπου.

Λίγο που έψαξα το Bluestacks κατάλαβα ότι λογικά πιο πολύ θα το χρειαστώ για apps παρά για games 😁
Αλλά θα το έχω στο νου μου και το Ldplayer.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...
1 ώρα πριν, lambros είπε

Δωρεάν πρόγραμμα για screen recorder υπολογιστή?

Δες το OBS Studio εμένα με είχε βολέψει πολύ για ενα project που ήθελα να παρουσιάσω στη σχολή τότε στην καραντίνα και ήθελα καταγραφή οθόνης υπολογιστή

• Like 2

• 3 μήνες μετά...

τοχα ρωτησει και παλιοτερα, αλλα ξανα.

υπαρχει app, ας μην ειναι και open source/free, που να μπορει να οργανωνει τοπικα, οχι να τα ανεβαζει σε cloud, μια συλλογη φωτογραφιων σε κατηγοριες/φακελους αναλογα με το περιεχομενο τους;

βασικα να παιρνει την φωτο και μεσω AI να καταλαβαινει αν ειναι ζωγραφια (anime screenshot πχ), ανθρωπος η τιποτα απο αυτα (πχ κτιρια) και να τους βαζει ειτε το αναλογο tag η να τα μεταφερει στον σχετικο φακελο.

το Google δινει πολλα τετοια αποτελεσματα, αλλα δεν ξερω ποιο αξιζει απο ολα αυτα, και δεν εχω τον χρονο να τα δοκιμασω ολα.

1 ώρα πριν, KilliK είπε

υπαρχει app, ας μην ειναι και open source/free, που να μπορει να οργανωνει τοπικα, οχι να τα ανεβαζει σε cloud, μια συλλογη φωτογραφιων σε κατηγοριες/φακελους αναλογα με το περιεχομενο τους;

βασικα να παιρνει την φωτο και μεσω AI να καταλαβαινει αν ειναι ζωγραφια (anime screenshot πχ), ανθρωπος η τιποτα απο αυτα (πχ κτιρια) και να τους βαζει ειτε το αναλογο tag η να τα μεταφερει στον σχετικο φακελο.

το Google δινει πολλα τετοια αποτελεσματα, αλλα δεν ξερω ποιο αξιζει απο ολα αυτα, και δεν εχω τον χρονο να τα δοκιμασω ολα.

Εγώ αυτό το έχω κάνει στο Qnap NAS που έχω με το QUMagie που κάνει πολύ καλή δουλειά (https://www.qnap.com/en/software/qumagie). Δεν ξέρω αν και σε mac μπορείς να το κάνεις με το default photos app που έχει με local library αντί για icloud

1 ώρα πριν, KilliK είπε

Δες και στα παρακάτω μήπως σου κάτσει κάτι.

https://www.unite.ai/best-ai-powered-photo-organizers/

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχετε να προτείνετε κάποιο δωρεάν λογισμικό για επεξεργασία video (ένωση video) και χωρίς watermarks?

Έψαχνα για μέρες να βρω κάτι και δυστυχώς είτε κάποια έχουν watermark, είτε περιορισμούς σε μέγεθος υλικού χρόνους κτλ, είτε κάποια που δουλεύουν κολλάνε και κρασάρουν.....

Έχω έναν παλιό windows movie maker αλλά δεν δέχεται mp4.

Θέλω να ενώσω κάποια video mp4 από μια ψηφιακή κάμερα και δεν βρίσκω λύση.

Ευχαριστώ.

4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Έχετε να προτείνετε κάποιο δωρεάν λογισμικό για επεξεργασία video (ένωση video) και χωρίς watermarks?

Έψαχνα για μέρες να βρω κάτι και δυστυχώς είτε κάποια έχουν watermark, είτε περιορισμούς σε μέγεθος υλικού χρόνους κτλ, είτε κάποια που δουλεύουν κολλάνε και κρασάρουν.....

Έχω έναν παλιό windows movie maker αλλά δεν δέχεται mp4.

Θέλω να ενώσω κάποια video mp4 από μια ψηφιακή κάμερα και δεν βρίσκω λύση.

Ευχαριστώ.

Το clipchamp της Microsoft κάνει export μέχρι 1080p χωρίς watermark.

https://clipchamp.com/en/

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...