Occultist Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Σε free antivirus, έχουμε καταλήξει κάπου;
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, Occultist είπε Σε free antivirus, έχουμε καταλήξει κάπου; Δεν μπορούμε να καταλήξουμε κάπου γιατί τα δεδομένα αλλάζουν κάθε λίγους μήνες.
frozex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, υπάρχει κανένα καλό αξιόπιστο android emulator;
suffocater Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Xρησιμοποιούσα για τουλ 1,5 χρονο το freemake video downloader,για να κατεβαζω απο youtube και να κανω convert τα video σε συγκεκριμενη μορφη,σε συγκεκριμένες διαστάσεις(για το αμαξι). Σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι σε "online" αντιστοιχες μεθόδους,το οτι μπορούσες να βάλεις μια λιστα συνδέσμων,και μετά να το αφήσεις να γίνεται,και όχι ενα-ενα. Αρχισε να ζητάει συνδρομες,εβαλε περιορισμους κλπ. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο?
jeep13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Στις 9/2/2018 στις 11:40 ΠΜ, KilliK είπε υπαρχει free app που να τραβαει screenshots των παιχνιδιων οταν τρεχουν σε fullscreen; τα sharex και greenshot που δοκιμασα δεν το υποστηριζουν. Εισαι σιγουρος; Εγω το greenshot εχω (νομιζω) και τραβαει fullscreen, στο pes6 τουλαχιστον που το χρησιμοποιω. Εκτος και αν δεν καταλαβα την ερωτηση. 2 ώρες πριν, suffocater είπε Xρησιμοποιούσα για τουλ 1,5 χρονο το freemake video downloader,για να κατεβαζω απο youtube και να κανω convert τα video σε συγκεκριμενη μορφη,σε συγκεκριμένες διαστάσεις(για το αμαξι). Σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι σε "online" αντιστοιχες μεθόδους,το οτι μπορούσες να βάλεις μια λιστα συνδέσμων,και μετά να το αφήσεις να γίνεται,και όχι ενα-ενα. Αρχισε να ζητάει συνδρομες,εβαλε περιορισμους κλπ. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Clipgrab χρησιμοποιω εγω.
suffocater Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, jeep13 είπε Εισαι σιγουρος; Εγω το greenshot εχω (νομιζω) και τραβαει fullscreen, στο pes6 τουλαχιστον που το χρησιμοποιω. Εκτος και αν δεν καταλαβα την ερωτηση. Clipgrab χρησιμοποιω εγω. Thx,αλλα θελω μετατροπη σε avi και απ οτι ειδα,δεν έχει.
Alex-V Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/21/2018 στις 8:06 ΠΜ, suffocater είπε Xρησιμοποιούσα για τουλ 1,5 χρονο το freemake video downloader,για να κατεβαζω απο youtube και να κανω convert τα video σε συγκεκριμενη μορφη,σε συγκεκριμένες διαστάσεις(για το αμαξι). Σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι σε "online" αντιστοιχες μεθόδους,το οτι μπορούσες να βάλεις μια λιστα συνδέσμων,και μετά να το αφήσεις να γίνεται,και όχι ενα-ενα. Αρχισε να ζητάει συνδρομες,εβαλε περιορισμους κλπ. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο? IDM (internet download manager). Κατεβαζει σχεδον απο παντου. Δεν ειναι δωρεαν, αλλα.....you know where to find it!
suffocater Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Alex-V είπε IDM (internet download manager). Κατεβαζει σχεδον απο παντου. Δεν ειναι δωρεαν, αλλα.....you know where to find it! thx for the reply. Τελικα εκανα την δουλεια μου με το any video converter.Ειναι free,και υποστηριζει παρα πολλα formats. 1
kinhthra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/25/2018 στις 12:47 ΜΜ, Alex-V είπε IDM (internet download manager). Κατεβαζει σχεδον απο παντου. Δεν ειναι δωρεαν, αλλα.....you know where to find it! αν ενδιαφέρεσαι για νόμιμα άδειες για το IDM επισκεφθείτε IDM το καλύτερο πρόγραμμα για κατέβασμα
benign Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/25/2018 στις 3:03 ΜΜ, suffocater είπε thx for the reply. Τελικα εκανα την δουλεια μου με το any video converter.Ειναι free,και υποστηριζει παρα πολλα formats. Χρησιμοποιω ενα προγραμμα,που λεγεται 4K video downloader ειναι και converter. Σαν προγραμμα ειναι ελαφρυ και καλο. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από benign
jeep13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 https://github.com/MrS0m30n3/youtube-dl-gui Στα φρεε ειναι και αυτο για κατεβασμα απο σαιτς.
Montezuma Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 21/2/2018 στις 8:06 ΠΜ, suffocater είπε Xρησιμοποιούσα για τουλ 1,5 χρονο το freemake video downloader,για να κατεβαζω απο youtube και να κανω convert τα video σε συγκεκριμενη μορφη,σε συγκεκριμένες διαστάσεις(για το αμαξι). Σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι σε "online" αντιστοιχες μεθόδους,το οτι μπορούσες να βάλεις μια λιστα συνδέσμων,και μετά να το αφήσεις να γίνεται,και όχι ενα-ενα. Αρχισε να ζητάει συνδρομες,εβαλε περιορισμους κλπ. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Εγω χρησιμοποιω το 4Κyoutubetomp3, einai dwrean Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από Montezuma
gnsX Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Έχει κανείς ιδέα για προγραμματακι που συγκρίνει φακέλους και βγάζει τις διαφορές; Δοκιμασα το Winmerge αλλά δε μ αρεζε
fmarkos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Στις 4/23/2018 στις 11:45 ΜΜ, gnsX είπε Έχει κανείς ιδέα για προγραμματακι που συγκρίνει φακέλους και βγάζει τις διαφορές; Δοκιμασα το Winmerge αλλά δε μ αρεζε Κάτι τέτοιο θες; http://www.syncfolders.elementfx.com/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα