molot12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 με τα openoffice/libreoffice,μπορώ να ανοίξω ένα αρχείο excel που έχει δημιουργηθεί με το ms office,να το επεξεργαστώ και μετά να ανοίξει απροβλημάτιστα και πάλι στο office; ποιό θα προτείνατε ως πιο κοντινό/συμβατό με το office,που να τρέχει σταθερά χωρίς σημαντικά προβλήματα και να είναι πιο εύκολο στην εξοικίωση αν δουλεύεις παράλληλα και με office; Libre office μια χαρά θα κάνεις ότι θέλεις ανοίγει τα πάντα Το Office απο το 2007 και μετά έχει γίνει....λαβύρινθος .... ψάχνεις και ψάχνεις για να βρεις κάτι...έλεος ! Open Source δαγκωτό ! 5
johnyskar Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 *Οτι πω πιθανο να εχει αναφερθει ξανα στις 160+ σελιδες αλλα ας τα αναφερω* Επειδη εχω 5.1 ηχεια και ειχα παρατηρησει οτι δεν αξιοποιουνται εψαχνα τροπο να παιζει ο ηχος για ταινιες κλπ απ'ολα. Στο ιντερνετ δεν τα καταφερα αλλα ενω παντα ειχα το Media Player Classic(με K-Lite Codec Pack φυσικα) και πιο σπανια το BS Player, εδω και καιρο εχω καθιερωσει το PotPlayer. Ειναι ιδιαιτερα προσαρμοσιμο στο μεγεθος(με επιλογη full screen Stretch), εχει control panel με βολικο κουμπι για ρυθμιση υποτιτλων, και κατι που ανεφερα αρχικα, παιζει ο ηχος απ'ολα τα ηχεια.
panos0100 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά επειδή θα ήθελα να ανεβάσω ένα βιντεακι στο youtube έχω το obs που θα κάνει την οθόνη εγραφη, άλλα το προγραμα που θα δείχνει η κάμερα εμένα πως λέγεται; τι μπορώ να βάλω βασικα
kokalo21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, Για πάρα πολλά χρόνια χρησιμοποιούσα το Briefcase των windows ως την βολικότερη λύση για συγχρονισμό αρχείων στο στικάκι μου, από το σπίτι στην δουλειά και ανάποδα. Όμως εδώ και κάποιους κάποιους μήνες το briefcase σταμάτησε να υπάρχει σαν feature στα windows και έκτοτε μου έχουν κοπεί τα χέρια. Ψάχνω απεγνωσμένα για κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα που να κάνει την ίδια δουλειά αλλά δεν έχω βρει τίποτα. Υπάρχει κάποια πρόταση?
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το OneDrive δε σε βολεύει; Θα σου κρατάει τα αρχεία και στο cloud για ασφάλεια.Ή το Google Drive ή το Dropbox; EDIT:Βρήκα τα παρακάτω:FreeFileSyncMicrosoft SyncToyΤο 2ο δεν ξέρω αν δουλεύει στα 10άρια. 2
kokalo21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το OneDrive δε σε βολεύει; Θα σου κρατάει τα αρχεία και στο cloud για ασφάλεια. Ή το Google Drive ή το Dropbox; EDIT: Βρήκα τα παρακάτω: FreeFileSync Microsoft SyncToy Το 2ο δεν ξέρω αν δουλεύει στα 10άρια. Δυστυχώς δουλεύω σε μέρς με περιορισμένη συνδεσιμότητα κι έτσι τα cloud δεν βολεύουν.... Θα δοκιμάσω πάντως τα link που έκανες τον κόπο να μου δώσεις.... Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια.... Edit: Το Avira μου το μπλοκάρει το FreeFileSync.... δυστυχώς...!
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το suite έχεις? Γιατί το σκέτο antivirus δεν το μπλοκάρει.
bill27 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα,καποιο free και ευκολο προγραμμα για επεξεργασια φωτογραφιων και για video editing?
KilliK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά επειδή θα ήθελα να ανεβάσω ένα βιντεακι στο youtube έχω το obs που θα κάνει την οθόνη εγραφη, άλλα το προγραμα που θα δείχνει η κάμερα εμένα πως λέγεται; τι μπορώ να βάλω βασικα το OBS δεχεται πολλαπλες πηγες εγγραφης μεσω των Scenes/Sources που εχει. βαλε ως πρωτη Scene την εγγραφη της οθονη του PC και ως δευτερη Scene την camera που γραφει εσενα και συνδυασε τες οπως θες. θα βρεις πολλα σχετικα tutorials στο internet/youtube.
eliasjuve Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς δουλεύω σε μέρς με περιορισμένη συνδεσιμότητα κι έτσι τα cloud δεν βολεύουν.... Θα δοκιμάσω πάντως τα link που έκανες τον κόπο να μου δώσεις.... Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια.... Edit: Το Avira μου το μπλοκάρει το FreeFileSync.... δυστυχώς...! Υπάρχει και το AllwaySync https://allwaysync.com
panos0100 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 το OBS δεχεται πολλαπλες πηγες εγγραφης μεσω των Scenes/Sources που εχει. βαλε ως πρωτη Scene την εγγραφη της οθονη του PC και ως δευτερη Scene την camera που γραφει εσενα και συνδυασε τες οπως θες. θα βρεις πολλα σχετικα tutorials στο internet/youtube. Μάλιστα οκ ευχαριστώ θέλει ψάξιμο θα το κοιτάξω
bill27 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα,καποιο free και ευκολο προγραμμα για επεξεργασια φωτογραφιων και για video editing? ??? κανεις?
kokalo21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το suite έχεις? Γιατί το σκέτο antivirus δεν το μπλοκάρει. Όχι το απλό antivirus έχω.... false positive είναι. Επέτρεψε το. Θα το κάνω ... ευχαριστώ... Υπάρχει και το AllwaySync https://allwaysync.com Θα το δοκιμάσω κι αυτό... ευχαριστώ για την βοήθεια....
buuren Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια ας το ρωτησω εδω... Στο onedrive εχω καποια αρχεια κειμενου που μπαινω καθε μερα και ανανεωνω, προσθετω καποιες σειρες συγκεκριμενα. Αυτο εδω κ 5 μερες δεν γινεται, δεν εχει την επιλογη πανω αριστερα για ανοιγμα του αρχειου στον επεξεργαστη κειμενου. Εχω ψαξει κ δεν βρισκω ακρη με δαυτο. Ξερει κανενας τιποτα? *Χρονια πολλα με την ευκαιρια σε ολους, καλες γιορτες με υγεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα