jokerakias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 επανέρχομαι το internet download manager για youtube downloader ή το jdownloader?
Alex-V Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 προτιμω το πρωτο. απιστευτο προγραμματακι και δινει και λιγη παραπανω τα ταχυτητα.
KilliK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 το jdownloader2, εχει περισσοτερες ρυθμισεις για το YT.
jokerakias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 alex και killik σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας...εδώ και ώρα χρησιμοποιώ το IDM και πραγματικά κάνει αυτό που θέλω, σε συνδυασμό με αυτο απο το virus total προς το παρόν θα το κρατήσω... edit.έβαλα και το jdownloader στο virus total και βρήκε αυτό...
Grim Ripper Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Πάντως και εγώ το jdownloader 2 έχω. Με έχει βολέψει και antivirus/malware δεν μου έχουν βρει κάτι.
jokerakias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 δε το πα για να το κακολογήσω έτσι και αλλιώς τα περισσότερα το βγάζουν clean...θα το δοκιμάσω και αυτό οσονούπω... 2
jokerakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 χρησιμοποιήσα το IDM αρκετά έκανε αυτά ακριβώς που ζήταγα αλλά κατεβάζοντας ένα mkv αρχείο είχε και την μορφή audio σε oppus που δεν αναγνωρίζεται απο την τηλεόραση μου...έτσι αποφάσισα να κατεβάσω και να δοκιμάσω το jdownloader2..στην αρχή της εγκατάστασης μου ζήταγε να εγκατατστήσει και άλλα πραγματάκια+παιχνίδια αφου έχει επιλογή να τα αποφύγεις αυτο τ εγκαθιστά...όταν αποφάσισα να απεγκαταστήσω τα περιττά με το revo διέγραψε και άλλα αρχεία και μου έκανε τελείως corrupted τα αρχεία και πάω για format...δε ξέρω πως το εγκαταστήσατε εσείς αλλά για εμένα ήταν παταγώδεις αποτυχία.... 1
dimitris21gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Σε μένα δεν θυμάμαι να μου έβαλε έξτρα πράματα ο jdownloader 2. Και επίσης με αυτόν αναγνωρίζονται ορισμένα links που ο IDM δεν μπορεί να τα διαβάσει σωστά. Ωστόσο οφείλω να ομολογήσω ότι ο IDM όντως τεζάρει την γραμμή, πιάνω ακριβώς το μέγιστο θεωρητικό όριο της 50αρας VDSL.
jokerakias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) να δείς πώς ξεκίνησε όλο αυτό...ο πατέρας μου έχει μια αγαπημένη ταινία που δεν βρίσκω πουθενά παρα μόνο στο youtube... 1.δοκίμασα να την κατεβάσω απο linux μέσω youtube-dl αλλά μου πέταγε error και με το clipgrab κόλαγε... 2.δοκίμασα να την κατεβάσω απο windows μέσω idm αλλά την κατέβαζε σε .mkv και opus audio,μορφή audio που δεν υποστήριζεται απο την τηλεόραση....είχα και την επιλογή του freemake αλλά το ψιλοφοβάμαι μιας και ορισμένα antivirus το βρίσκουν ύποπτο...έτσι στράφηκα προς το jd2 και έγινε αυτό που περιέγραψα-μάλλον και απο δικό μου λάθος... 3.πρόσφατα έβαλα vitualbox στο linux και τρέχω windows(θα ξαναδοκιμάσω την εγκατάσταση jd2 να δώ που έκανα λάθος) και δοκίμασα να την κατεβάσω απο το freemake και μου έβγαζε ένα είδος error στη συξκεκριμένη ταινία ενώ σε οποιαδήποτε άλλο video το κατέβαζε κανονικά.... 4.λέω δεν πάει άλλο θα το δοκιμάσω με ένα σάπιο netbook του αδελφού μου το freemake μήπως το κατεβάσει και πράγματι έκανα την δουλεία μου...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...το ίδιο λειτουργικό που έχω στο virtual δεν μπορούσε να την κατεβάσει....ΔΙΑΟΛΙΣΤΙΚΑ...ΕΒΡΙΣΑ... και το έψαξα λίγο παραπάνω και τελικά βρήκα μια λύση....κατέβασα ένα extension το disable youtube HTML5 Player και ξαναδοκίμασα να την κατεβάσω με το IDM και βουαλά μου έβγαλε την μορφή .mp4 και acc audio...και τέρμα καλά όλα καλά... ps. το jdownloader2 θα το δοκιμάσω και στο virtual box και στο linux διάβασα και για αυτό καλά λόγια... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2016 από jokerakias
dimitris21gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Όλο αυτό για να κατεβάσεις μια ταινία από youtube? Εγώ για αυτήν την δουλειά χρησιμοποιώ το ummy video downloader 1 χρόνο και βάλε τώρα και δουλεύει τέλεια. Κατεβάζει τα αρχεία σε MPEG-4 (AVC-AAC) και πάντα πιάνω φουλ ταχύτητα.
jokerakias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) δε θέλω να μπλέκω με πολλά-πολλά θέλω πχ ενα να κατεβάζω τα πάντα πλέον το έχω καταφέρει με το idm...συν οτι δε μπορώ να πειραματίζομαι πολύ με το κύριο pc μιας και το θέλω και για δουλειά άρα safety first of all...δεν είναι μόνο το ενα video στη συνέχεια μπορεί να σου εμφανιστεί καποιο άλλο....είχα και χρόνο αυτές τις μέρες.... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2016 από jokerakias
Getta Robo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δοκιμασε και αυτο εδω http://videotools.12pings.net/
raptorx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή είναι μεγάλη ανάγκη,υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει μια λίστα με οτιδήποτε είναι εγκατεστημένο σε έναν υπολογιστή?Θα με βοηθήσει πολύ στα επόμενα φορμάτ. 1
Alex-V Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή είναι μεγάλη ανάγκη,υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει μια λίστα με οτιδήποτε είναι εγκατεστημένο σε έναν υπολογιστή?Θα με βοηθήσει πολύ στα επόμενα φορμάτ. δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο. μονο αν μπεις στον πινακα ελεγχου και τα σημειωσεις σε ενα αρχειο .txt ετσι ωστε να ξερεις ποια προγραμματα ειχες πριν.
accipio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή είναι μεγάλη ανάγκη,υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει μια λίστα με οτιδήποτε είναι εγκατεστημένο σε έναν υπολογιστή?Θα με βοηθήσει πολύ στα επόμενα φορμάτ. Αυτό γίνεται με το CCleaner: Εργαλεία > Απεγκατάσταση > Αποθήκευση σε αρχείο κειμένου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα