Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακόμα και για το jdownload χτυπά το antivirus μόλις πάω να το κατεβάσω.

attachicon.gifHarmful.jpg

false alarm ειναι.

Για πειτε τελικα ρε παιδια? Ειναι οκ η θα εχω κανα θεμα με malware?

Δημοσ.

false alarm ειναι. 

Ναι μωρέ πλάκα κάνω.

Για πειτε τελικα ρε παιδια? Ειναι οκ η θα εχω κανα θεμα με malware?

Όχι δεν έχεις θέμα.

Δημοσ.

Ναι μωρέ πλάκα κάνω.

Όχι δεν έχεις θέμα.

false alarm ειναι. 

γιατι συνηθως αυτου του ειδους "δωρεαν" apps ειναι malware. 

Το κατευασα και θελω να μου πειτε τωρα γιατι δεν κανει uninstall?? Αν δεν ειναι mallware θα επρεπε να κανει..Ουτε απο τον ccleaner ουτε απο το ιδιο το uninstaler του προγραμματος.Δεν λειτουργει καν.Ουτε start κανει.

Δημοσ.

Δεν έχω κανενα θέμα είτε το εγκαθιστώ είτε το απεγκαθιστώ. Συνήθως το πρόβλημα απεγκατάστασης δημιουργείται από προβληματικά windows. Εννοώ να έχεις corrupted files. Τρέξε την εντολή sfc /scannow.

http://www.sevenforums.com/tutorials/139810-sfc-scannow-run-command-prompt-boot.html

Εκτός και αν φταίει κάποιο firewall or antivirus.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω κανενα θέμα είτε το εγκαθιστώ είτε το απεγκαθιστώ. Συνήθως το πρόβλημα απεγκατάστασης δημιουργείται από προβληματικά windows. Εννοώ να έχεις corrupted files. Τρέξε την εντολή sfc /scannow.

http://www.sevenforums.com/tutorials/139810-sfc-scannow-run-command-prompt-boot.html

Εκτός και αν φταίει κάποιο firewall or antivirus.

Δεν εχω corrupted files εκανα το sfc.Τι αλλο μπορει να φταιει και να μην μπορω να το κανω uninstall ουτε απο το uninstaller του??

Δημοσ.

Προσπάθησες να το ξανατρέξεις?

Ναι πολλες φορες.Μετα το sfc εκανα restart και ξαναπροσπαθησα να το τρεξω αλλα τιποτα.

Με ccleaner προσπαθησα να κανω uninstall και τιποτα.

Δημοσ.

Κάντο χειροκίνητα. Μπες με ένα live cd και διέγραψε τον folder. Στη σενέχεια ψάξε στο registry για εγγραφές με τη λέξη JDownloader ψάχνοντας σε όλα τα HKEY. Διέγραφε φακέλους ή κλειδιά που αναφέρονται στην παραπάνω λέξη. Αν βρίσκεις κάποια που δεν ξέρεις αν τα σβήσει ή όχι απλά μην τα σβήσεις. Σε κάθε περίπτωση που διαγράφεις να κρατάς πάντα αντίγραφο. Μετά τις διαγραφές προσπάθησε πάλι να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα.

Για το registry χρησιμοποιώ το registry toolkit

http://www.funduc.com/registry_toolkit_deu.htm

Δημοσ.

Κάντο χειροκίνητα. Μπες με ένα live cd και διέγραψε τον folder. Στη σενέχεια ψάξε στο registry για εγγραφές με τη λέξη JDownloader ψάχνοντας σε όλα τα HKEY. Διέγραφε φακέλους ή κλειδιά που αναφέρονται στην παραπάνω λέξη. Αν βρίσκεις κάποια που δεν ξέρεις αν τα σβήσει ή όχι απλά μην τα σβήσεις. Σε κάθε περίπτωση που διαγράφεις να κρατάς πάντα αντίγραφο. Μετά τις διαγραφές προσπάθησε πάλι να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα.

Τι live CD?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...