censOred Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Οντως καλος Player, αλλα δυστυχως ειναι μονο music. Έκαστος στο είδος του.. 1
Silenzio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ενα αρκετά καλό δωρεάν πρόγραμμα για να κρατάει ασφαλή τον browser απο malware και διάφορα trojan είναι το HitmanPro.Alert Είναι must για αυτούς που κάνουν αγορές μέσω internet με πιστωτική χωρίς paypal. Προστατεύει απο trojan που προσπαθούν να κλέψουν τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας. Έχει και cryptoguard που προστατεύει απο ιούς τύπου cryptolocker. Τα μπλοκάρει κατευθείαν και εμφανίζει μήνυμα ότι υπήρξε επίθεση. Επίσης είναι πανάλαφρο. Το δοκιμάζω τις τελευταίες μέρες και είμαι πολύ ικανοποιημένος. το εγκατέστησα από το λινκ που παραθέτεις και μου βγάζει 30 days trial..σίγουρα είναι free?
thomasG4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 το εγκατέστησα από το λινκ που παραθέτεις και μου βγάζει 30 days trial..σίγουρα είναι free? Ναι τώρα επειδή είναι stable δεν είναι free. Τότε ήταν σε φάση beta και ήταν κανονικά free για πάντα. Δεν είχε trial. Βέβαια έτσι λειτούργησε για μερικούς μήνες γιατί μετά όταν έκανε update μόνο του στη stable μπήκε σε trial. 1
Alex-V Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 κρίμα και μου φάνηκε πολύ καλό. Μπορεις να το χρησιμοποιησεις και μετα τισ 30 μερες. Απλα θα κανεις την αφαιρεση εσυ χειροκινητα. Θα πηγαινεις στο path του μολυσμενου αρχειου και θα το διαγραφεις. 1
thomasG4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μπορεις να το χρησιμοποιησεις και μετα τισ 30 μερες. Απλα θα κανεις την αφαιρεση εσυ χειροκινητα. Θα πηγαινεις στο path του μολυσμενου αρχειου και θα το διαγραφεις. Αυτό που λες ισχύει για το HitmanPro και όχι για το HitmanPro.Alert. Παύει να ισχύει η realtime προστασία μετά τις 30 μέρες. 1
Alex-V Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Οοοοοπ σορρυ. Δεν ειδα οτι ειναι για το alert. Λαθος μου Για το alert οντως παυει.
Getta Robo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Οντως καλος Player, αλλα δυστυχως ειναι μονο music. Aimp για μουσικη και Pot player για αρχεια βιντεο.
Mpiftekis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Aimp για μουσικη και Pot player για αρχεια βιντεο. Ο Aimp παίζει και .flac/.wav αρχεία;
Alex-V Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καλος ο pot, αλλα οχι σαν τον mpc-be και τον smplayer.
Getta Robo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ο Aimp παίζει και .flac/.wav αρχεία; Φυσικα, η τελευταια επισημη εκδοση παιζει σαραντα διαφορετικα ειδη ηχου διχως να χρειαζεται να προσθεσεις καποιο αλλο αρχειο η προγραμμα εσυ. Πρεπει να ειναι η καλυτερη επιλογη βαση απαιτησεων, ευχρηστιας και δυνατοτητων. Αισθητικα ειναι πολυ κοντα στο winamp οπου κερδιζει για εμενα ποντους και απο αυτο. Καλος ο pot, αλλα οχι σαν τον mpc-be και τον smplayer. Ισως βαση απαιτησεων. Αλλα απο δυνατοτητες και παραμετροποιησεις, ο pot player ειναι ανωτερος. Αν σε ενδιαφερει να δεις το κατι παραπανω απο το απλα να παιζουν ολα διχως να τα ασχοληθεις περισσοτερο, τοτε οι mpc και smplayer ειναι πολυ καλες λυσεις. Πιθανοτατα ελαφρυτερα σαν προγραμματα, αλλα δεν ακουμπανε καν τις δυνατοτητες του pot player. 1
censOred Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Getta Robo χρησιμοποιούμε τα ιδια προγράμματα για audio/video. 1
Makeran Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εγώ δε χρησιμοποιώ κανένα freeware. Όλα είναι cracked...
Alex-V Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εχεις cracked media player? ο.Ο Και γιατι οχι freeware?
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εγώ δε χρησιμοποιώ κανένα freeware. Όλα είναι cracked... 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα