Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που λες το εχω παθει και εγω. Να ανεβοκατεβαινει, αλλα αν παρατηρησεις ανεβοκατεβαινει σε συγκεκριμενα ποσα. Δεν δειχνει αλλα νταλλον δηλαδη. Προσωπικα με εχει βολεψει. Αλλα για σιγουρια εχω και το hwmonitor :)

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο freeware πρόγραμμα που να επιτρέπει την αντιγραφή όλων των αρχείων και των φακέλλων σε έναν άλλο δίσκο με διατηρηση όλων των χαρακτηριστικών τους, όπως η ημερομηνία δημιουργίας τους;

Απλώς για back-up μιλάω, δεν χρειάζομαι πρόγραμμα τύπου Ghost.

Νομίζω ότι απλώς με copy μέσω του windows explorer η δουλειά δεν γίνεται σωστά διότι συχνά χτυπάει σε ονόματα αρχείων κλπ

Θέλω κάτι δυνατό, σαν το xcopy του DOS.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα,

υπαρχει καποια εφαρμοφη για windows παρόμοια με την "ssh button" για android ?

η ssh button ειναι αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pd7l.sshbutton

δηλαδη να δημιουργώ κουμπια/συντομεύσεις που καθε ενα να εκτελει μια εντολη remote σε καποιον ssh server.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει ακόμη κάποιο πρόγραμμα που να μας αποκαλύπτει τι βρίσκεται,κάτω από τους αστερίσκους που αναφέρονται στα password στον υπολογιστή μας?

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα με τα windows 10 ποιο free antivirus να χρησιμοποιησω;

Λεω αυτη τη φορα να μην βαλω κανενα και να μεινω με τον windows defender...

Δημοσ.

Τωρα με τα windows 10 ποιο free antivirus να χρησιμοποιησω;

Λεω αυτη τη φορα να μην βαλω κανενα και να μεινω με τον windows defender...

Εγώ πάντως από vista εποχή με 64-bit λειτουργικά δεν έχω βάλει από τότε κανένα antivirus... Δεν νομίζω να χρειάζεται...

Φυσικά είναι το ότι είμαι προσεκτικός σε ότι κάνω στο pc....

Δημοσ.

image viewer έχουν από μόνα τους πολύ απλό,μετά το irfanview είναι πολύ ελαφρύ και λυτό αν και έχει αρκετά εργαλεία.

Για antivirus έχω το bitdefender στα 10 αν και χρειάζεται ένα register με email και το ελεύθερο,είναι πολύ ελαφρύ και αυτό και βολικό στην χρήση.

• Like 1
Δημοσ.

Elf να σε ρωτησω. Μηπως ξερεις στο irfanview πως γινεται να κανω zoom με το scroll του ποντικου? Η να κανω κλικ μεσα στην φωτο κρατημενο και να μετακινω το ζουμαρισμενο σημειο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...