Alex-V Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Αυτο που λες το εχω παθει και εγω. Να ανεβοκατεβαινει, αλλα αν παρατηρησεις ανεβοκατεβαινει σε συγκεκριμενα ποσα. Δεν δειχνει αλλα νταλλον δηλαδη. Προσωπικα με εχει βολεψει. Αλλα για σιγουρια εχω και το hwmonitor
fonzi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο freeware πρόγραμμα που να επιτρέπει την αντιγραφή όλων των αρχείων και των φακέλλων σε έναν άλλο δίσκο με διατηρηση όλων των χαρακτηριστικών τους, όπως η ημερομηνία δημιουργίας τους; Απλώς για back-up μιλάω, δεν χρειάζομαι πρόγραμμα τύπου Ghost. Νομίζω ότι απλώς με copy μέσω του windows explorer η δουλειά δεν γίνεται σωστά διότι συχνά χτυπάει σε ονόματα αρχείων κλπ Θέλω κάτι δυνατό, σαν το xcopy του DOS.
TheELF Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Θέλω κάτι δυνατό, σαν το xcopy του DOS. Το xcopy υπάρχει ακόμα αν σε βολεύει.
fonzi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Το xcopy υπάρχει ακόμα αν σε βολεύει. Έλεγα για κάτι πιο παραθυρικό και εύχρηστο.
Tsino Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγω χρησιμοποιώ το Sync toy https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=15155
fonzi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγω χρησιμοποιώ το Sync toy https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=15155 Το χρησιμοποίησα. Βολικό. Δυνατότερο βρήκα το Freefilesync
DioNiSis_000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 καλησπερα, υπαρχει καποια εφαρμοφη για windows παρόμοια με την "ssh button" για android ? η ssh button ειναι αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pd7l.sshbutton δηλαδη να δημιουργώ κουμπια/συντομεύσεις που καθε ενα να εκτελει μια εντολη remote σε καποιον ssh server.
athenaum Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Υπάρχει ακόμη κάποιο πρόγραμμα που να μας αποκαλύπτει τι βρίσκεται,κάτω από τους αστερίσκους που αναφέρονται στα password στον υπολογιστή μας? 1
Red_Devil_Rises Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 γιατί δεν χρησιμοποιείς αυτόν τον τρόπο? 1
lepaterious Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Υπάρχει κανένας πολύ ελαφρύς απλός image viewer που να κάνει μόνο αυτό χωρίς tool edit κτλ.... Άπλα να δείχνει jpeg
Fronimitis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Τωρα με τα windows 10 ποιο free antivirus να χρησιμοποιησω; Λεω αυτη τη φορα να μην βαλω κανενα και να μεινω με τον windows defender...
lepaterious Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Τωρα με τα windows 10 ποιο free antivirus να χρησιμοποιησω; Λεω αυτη τη φορα να μην βαλω κανενα και να μεινω με τον windows defender... Εγώ πάντως από vista εποχή με 64-bit λειτουργικά δεν έχω βάλει από τότε κανένα antivirus... Δεν νομίζω να χρειάζεται... Φυσικά είναι το ότι είμαι προσεκτικός σε ότι κάνω στο pc....
TheELF Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 image viewer έχουν από μόνα τους πολύ απλό,μετά το irfanview είναι πολύ ελαφρύ και λυτό αν και έχει αρκετά εργαλεία. Για antivirus έχω το bitdefender στα 10 αν και χρειάζεται ένα register με email και το ελεύθερο,είναι πολύ ελαφρύ και αυτό και βολικό στην χρήση. 1
Alex-V Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Elf να σε ρωτησω. Μηπως ξερεις στο irfanview πως γινεται να κανω zoom με το scroll του ποντικου? Η να κανω κλικ μεσα στην φωτο κρατημενο και να μετακινω το ζουμαρισμενο σημειο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα