dieccast Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 γεια σας παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση? το απλο ccleaner εχει πολλες διαφορες σε σχεση με την proffesional εκδοση? δηλαδη κανει πιο σημαντικο καθαρισμο ας πουμε η proffesional εκδοση?
Alex-V Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Οχι για κανενα λογο. Ειναι καθαρα θεμα marketing. Με το βασικο ccleaner εισαι υπερκαλλυμενος. 1
toshd3000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 FIREFOX KEYSCRABLER OPENOFFICE REVOUNISTALLER AVIRA FREE MALWAREBYTES νομιζω αυτα ειναι τα βασικα για να ξεκινησει καποιος!
kosko42 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά κάποιο crm προγραμμα;; Θέλω να δείχνει στο χάρτη νησιά που έχω επισκεφθεί για πχ πώληση!<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 10 Μαΐου 2015 από kosko42
toshd3000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 κατεβασα το hwmonitor αλλα δειχνει μονο θερμοκρασια cpu?! αν θυμαμαι καλα διαβασα εδω οτι δειχνει και gpu..η οχι?!
johnniebgood Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 κατεβασα το hwmonitor αλλα δειχνει μονο θερμοκρασια cpu?! αν θυμαμαι καλα διαβασα εδω οτι δειχνει και gpu..η οχι?! Καλημέρα, νομίζω εξαρτάται από τους αισθητήρες που έχει ένα μηχάνημα, σε τρείς διαφορετικούς υπολογιστές το έχω, σε κανέναν δεν δείχνει ακριβώς τα ίδια...
toshd3000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 εχει ξεχωριστη καρτα nvidia 820M λογικα δεν εχει αισθητηρα?! εχω κατεβασει την απλη εκδοση..η pro ειναι δωρεαν? πως ανεβαζω φωτο εδω?!
Alex-V Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δοκιμασε να κατεβασεις το speecy. Εχει πολυ φιλικο γραφικο περιβαλλον και θα σου βγαλει κατευθειαν την θερμοκρασια της cpu σου αν μπερδευεσαι με το hwmonitor.
toshd3000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 σ'ευχαριστω! ναι ειναι πιο κατανοητο ετσι! και ειναι και απο τν piriform που εχει βγαλει το ccleaner ..κι ελεγα τι εχω ξεχασει να κατεβασω!
Kostasspil Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δοκιμασε να κατεβασεις το speecy. Εχει πολυ φιλικο γραφικο περιβαλλον και θα σου βγαλει κατευθειαν την θερμοκρασια της cpu σου αν μπερδευεσαι με το hwmonitor. Είναι όμως έγκυρο ως προς την ακρίβεια των θερμοκρασιών το speecy??
toshd3000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 μου φαινεται οτι δειχνει μεγαλυτερες θερμοκρασιες απο το hwmonitor.. εσβησα και το hwmonitor για το συγκρινω καλυτερα αλλα δε βαριεσαι! το hwinfo φαινεται πιο επαγγελματικο αλλα το speccy ειναι πιο απλο και βολικο!
Alex-V Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Πιστευω οτι ειναι αρκετα αξιοπιστο. Το hwmonitor ειναι καπως πιο "pro" γιατι εχει πολλες επιλογες. Το speecy ειναι πολυ user friendly. Προσωπικα τα συγκρινα και τις θερμοκρασιες μου τις εδειχνε ιδιες και στα 2 προγραμματα.
toshd3000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 αυτο που με μπερδευει στο speccy ειναι οτι το ανοιξα για να βλεπω θερμοκρασια gpu , ανοιξα και ενα παιχνιδι και τη στιγμη που εμπαινα στην επιφανεια εργασιας με ανοιχτο το παιχνιδι μου εδειχνε θερμοκρασια gpu 73 και στο ενα δευτερολεπτο επεφτε στους 63! δλδ ισα που προλαβαινα να το δω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα