Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Lightworks έχει δωρεάν έκδοση που μπορείς να κάνεις video μέχρι 720p.Σίγουρα ανώτερο του movie maker.

Ακόμα υπάρχει και το blender,είναι εντελώς δωρεάν.Ειδικεύεται σε 3d modelling και animation αλλά είναι καλό και για video editing απλά θέλει λίγο να το συνηθίσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας παιδιά , μία ερώτηση ξέρετε κανά καλό πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων zip σε ένα zip με το οποίο θα μπορέσω αργότερα να το ενεργοποιήσω , δηλαδή , μέσα στα πολλά αρχεία zip ένα από αυτά που περιέχει και το πρόγραμμα εκτέλεσης της εφαρμογής να μπορεί να εκτελεστεί κανονικά χωρίς πρόβλημα

Επεξ/σία από stefant24
Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά , μία ερώτηση ξέρετε κανά καλό πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων zip σε ένα zip με το οποίο θα μπορέσω αργότερα να το ενεργοποιήσω , δηλαδή , μέσα στα πολλά αρχεία zip ένα από αυτά περιέχει και το πρόγραμμα εκτέλεσης της εφαρμογής ,

Ξαναπέστο με απλά λόγια

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά , μία ερώτηση ξέρετε κανά καλό πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων zip σε ένα zip με το οποίο θα μπορέσω αργότερα να το ενεργοποιήσω , δηλαδή , μέσα στα πολλά αρχεία zip ένα από αυτά περιέχει και το πρόγραμμα εκτέλεσης της εφαρμογής ,

Τσέκαρε αυτό σε πρώτη φάση:

http://www.7-zip.org/download.html

Δημοσ.

Λάθος μου ήθελα να πω ότι το πρόγραμμα εκτέλεσης της εφαρμογής να μπορεί να εκτελεστεί κανονικά χωρίς πρόβλημα μετά την συμπίεση των πολλών zip αρχείων

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ψαχνω ενα προγραμμα να σβηνει εφαρμογες,απο προσαφαιρεση προγραμματων δεν μπορω να σβησω καποιες που δεν τις χρειαζομαι πλεον.γνωριζει κανενας κατι τετοιο?επισης ρε παιδια κανα καλο antivirus ξερετε?ειχα avast,το εσβησα,τωρα εχω βαλει το panda με εχει ταραξει στις διαφημισεις.

Δημοσ.

ψαχνω ενα προγραμμα να σβηνει εφαρμογες,απο προσαφαιρεση προγραμματων δεν μπορω να σβησω καποιες που δεν τις χρειαζομαι πλεον.γνωριζει κανενας κατι τετοιο?επισης ρε παιδια κανα καλο antivirus ξερετε?ειχα avast,το εσβησα,τωρα εχω βαλει το panda με εχει ταραξει στις διαφημισεις.

Esset nod32 και με ελληνικα.Ελαφρυ.

Δημοσ.

Revo unistaller. Το καλύτερο. Πάντως το avast είναι και καλό αλλά και ελαφρύ!

Δημοσ.

Revo pro με χιλια οντως. Στην κατηγορια του μακραν το καλυτερο. Tzimmy αν και χρηστης του avast για παρα πολυ καιρο, προσωπικα θεωρω βαρυνε πολυ και το εστειλα. Ειμαι με eset. Δεν ειναι δωρεαν βεβαια αλλα οκ.

Δημοσ.

Νομίζω Alex, πως στην αρχη πρέπει να αποεπιλέξεις όλες τις ασπίδες και γενικά όλες τις βλακείες που έχει μαρκαρισμένο από μόνο του, και είναι πιο ελαφρύ και από microsoft essential. Το έχω τσεκάρει με ίδια εικονικά λειτουργικά, καθαρά, μόνο με antivirus. Όπως λέω, ήταν πιο ελαφρύ και από το essential. Την αποτελεσματικότητά του την παίρνω για δεδομένη.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να βάλω και εγώ ένα πρόγραμμα το οποίο το ανακάλυψα πρόσφατα και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του. BitComet λέγεται και είναι για να κατεβάζεις torrents με μεγαλύτερη ταχύτητα. Εγώ από εκεί που κατέβαζα με 1.3 - 1.4 ΜΒ/s με αυτό το πρόγραμμα κατεβάζω με 1.8+MB/s.

Δημοσ.

Το Lightworks έχει δωρεάν έκδοση που μπορείς να κάνεις video μέχρι 720p.Σίγουρα ανώτερο του movie maker.

Ακόμα υπάρχει και το blender,είναι εντελώς δωρεάν.Ειδικεύεται σε 3d modelling και animation αλλά είναι καλό και για video editing απλά θέλει λίγο να το συνηθίσεις.

Κατεβασα και δοκιμασα το blender... εξαιρετικό ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...