Raiko Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Το Lightworks έχει δωρεάν έκδοση που μπορείς να κάνεις video μέχρι 720p.Σίγουρα ανώτερο του movie maker. Ακόμα υπάρχει και το blender,είναι εντελώς δωρεάν.Ειδικεύεται σε 3d modelling και animation αλλά είναι καλό και για video editing απλά θέλει λίγο να το συνηθίσεις. 1
stefant24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας παιδιά , μία ερώτηση ξέρετε κανά καλό πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων zip σε ένα zip με το οποίο θα μπορέσω αργότερα να το ενεργοποιήσω , δηλαδή , μέσα στα πολλά αρχεία zip ένα από αυτά που περιέχει και το πρόγραμμα εκτέλεσης της εφαρμογής να μπορεί να εκτελεστεί κανονικά χωρίς πρόβλημα Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2015 από stefant24
xaniared Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σας παιδιά , μία ερώτηση ξέρετε κανά καλό πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων zip σε ένα zip με το οποίο θα μπορέσω αργότερα να το ενεργοποιήσω , δηλαδή , μέσα στα πολλά αρχεία zip ένα από αυτά περιέχει και το πρόγραμμα εκτέλεσης της εφαρμογής , Ξαναπέστο με απλά λόγια 2
Sproctor Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σας παιδιά , μία ερώτηση ξέρετε κανά καλό πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων zip σε ένα zip με το οποίο θα μπορέσω αργότερα να το ενεργοποιήσω , δηλαδή , μέσα στα πολλά αρχεία zip ένα από αυτά περιέχει και το πρόγραμμα εκτέλεσης της εφαρμογής ,Τσέκαρε αυτό σε πρώτη φάση:http://www.7-zip.org/download.html
stefant24 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Λάθος μου ήθελα να πω ότι το πρόγραμμα εκτέλεσης της εφαρμογής να μπορεί να εκτελεστεί κανονικά χωρίς πρόβλημα μετά την συμπίεση των πολλών zip αρχείων
Lam13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ψαχνω ενα προγραμμα να σβηνει εφαρμογες,απο προσαφαιρεση προγραμματων δεν μπορω να σβησω καποιες που δεν τις χρειαζομαι πλεον.γνωριζει κανενας κατι τετοιο?επισης ρε παιδια κανα καλο antivirus ξερετε?ειχα avast,το εσβησα,τωρα εχω βαλει το panda με εχει ταραξει στις διαφημισεις.
giorgos1966 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ψαχνω ενα προγραμμα να σβηνει εφαρμογες,απο προσαφαιρεση προγραμματων δεν μπορω να σβησω καποιες που δεν τις χρειαζομαι πλεον.γνωριζει κανενας κατι τετοιο?επισης ρε παιδια κανα καλο antivirus ξερετε?ειχα avast,το εσβησα,τωρα εχω βαλει το panda με εχει ταραξει στις διαφημισεις. Esset nod32 και με ελληνικα.Ελαφρυ.
Tzimmys Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ψαχνω ενα προγραμμα να σβηνει εφαρμογες,απο προσαφαιρεση προγραμματων δεν μπορω να σβησω καποιες που δεν τις χρειαζομαι πλεον.γνωριζει κανενας κατι τετοιο?επισης ρε παιδια κανα καλο antivirus ξερετε?ειχα avast,το εσβησα,τωρα εχω βαλει το panda με εχει ταραξει στις διαφημισεις. Revo unistaller. Το καλύτερο. Πάντως το avast είναι και καλό αλλά και ελαφρύ!
Alex-V Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Revo pro με χιλια οντως. Στην κατηγορια του μακραν το καλυτερο. Tzimmy αν και χρηστης του avast για παρα πολυ καιρο, προσωπικα θεωρω βαρυνε πολυ και το εστειλα. Ειμαι με eset. Δεν ειναι δωρεαν βεβαια αλλα οκ.
Tzimmys Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Νομίζω Alex, πως στην αρχη πρέπει να αποεπιλέξεις όλες τις ασπίδες και γενικά όλες τις βλακείες που έχει μαρκαρισμένο από μόνο του, και είναι πιο ελαφρύ και από microsoft essential. Το έχω τσεκάρει με ίδια εικονικά λειτουργικά, καθαρά, μόνο με antivirus. Όπως λέω, ήταν πιο ελαφρύ και από το essential. Την αποτελεσματικότητά του την παίρνω για δεδομένη. 1
frozex Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Να βάλω και εγώ ένα πρόγραμμα το οποίο το ανακάλυψα πρόσφατα και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του. BitComet λέγεται και είναι για να κατεβάζεις torrents με μεγαλύτερη ταχύτητα. Εγώ από εκεί που κατέβαζα με 1.3 - 1.4 ΜΒ/s με αυτό το πρόγραμμα κατεβάζω με 1.8+MB/s.
Tsino Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Το Lightworks έχει δωρεάν έκδοση που μπορείς να κάνεις video μέχρι 720p.Σίγουρα ανώτερο του movie maker. Ακόμα υπάρχει και το blender,είναι εντελώς δωρεάν.Ειδικεύεται σε 3d modelling και animation αλλά είναι καλό και για video editing απλά θέλει λίγο να το συνηθίσεις. Κατεβασα και δοκιμασα το blender... εξαιρετικό ευχαριστώ
frozex Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 ενα καλο Download accelerators http://www.pcsteps.gr/16753-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα