Redshift Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δοκιμασε κατι. Κατεβασε το παρακατω προγραμματακι downloads.malwarebytes.org/file/mbam_clean Απενεργοποιησε το antivirus και οτι αλλο προγραμμα εχεις ανοιχτο, τρεξτο να καθαρισει την εγκατασταση και ξαναεγκατεστησε το mbam απτην αρχη τπτ,παλι τα ιδια κανει ποιο αλλο μπορω να χρησιμοποιω?
helium Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα, σήμερα θα παραλάβω το καινούριο μου λάπτοπ (windows 8) και θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι εφαρμογές και τα προγράμματα που π ρ έ π ε ι να κατεβάσω πρώτα. Προς το παρόν έχω σκεφτεί μόνο i) Avast antivirus, ii) Vuze torrent downloader, iii) KeyPass Password Safe, iv) Winamp & v) Skype. Θέλω να του κάνω μια πιο συνετή χρήση και να μη το "μπουκώσω" πολλά και ενδεχομένως άχρηστα πράγματα, όπως το παλιό. Ευχαριστώ.
thomasG4 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, σήμερα θα παραλάβω το καινούριο μου λάπτοπ (windows 8) και θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι εφαρμογές και τα προγράμματα που π ρ έ π ε ι να κατεβάσω πρώτα. Προς το παρόν έχω σκεφτεί μόνο i) Avast antivirus, ii) Vuze torrent downloader, iii) KeyPass Password Safe, iv) Winamp & v) Skype. Θέλω να του κάνω μια πιο συνετή χρήση και να μη το "μπουκώσω" πολλά και ενδεχομένως άχρηστα πράγματα, όπως το παλιό. Ευχαριστώ. To Winamp έχει σταματήσει να υποστηρίζεται απο το δεκέμβριο του 2013. Θα σου πρότεινα να τον αντικαταστήσεις με τον Foobar2000. Επίσης πρέπει να έχεις κάποιο anti-malware στο pc σου. Δεν βαραίνει το pc στις επιδόσεις. Χρειάζεται μόνο για να κάνεις scan μια φορά στις 2 εβδομάδες. Το Malwarebytes Anti-Malware είναι must. Στο τελευταίο βήμα της εγκατάστασης μην ξεχάσεις να ξετικάρεις την επιλογή που ενεργοποιεί το trial της premium. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2014 από thomasG4 1
kostas_dr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Το Malwarebytes Anti-Malware είναι must. Όντως, είναι απ' τα προγράμματα που πρέπει να υπάρχουν. 2
accipio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Και το CCleaner για γενικό καθαρισμό, και ένα πρόγραμμα για διαχείριση συμπιεσμένων αρχείων.
jinoo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα, σήμερα θα παραλάβω το καινούριο μου λάπτοπ (windows 8) και θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι εφαρμογές και τα προγράμματα που π ρ έ π ε ι να κατεβάσω πρώτα. Προς το παρόν έχω σκεφτεί μόνο i) Avast antivirus, ii) Vuze torrent downloader, iii) KeyPass Password Safe, iv) Winamp & v) Skype. Θέλω να του κάνω μια πιο συνετή χρήση και να μη το "μπουκώσω" πολλά και ενδεχομένως άχρηστα πράγματα, όπως το παλιό. Ευχαριστώ. Και ενα αξιοπρεπες browser.
Redshift Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 γιατι avast σε πισι με windows 8 που εχουν ενσωματωμενο το windows defender
helium Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Εκτός του ότι νομίζω πως δε θα συνηθίσω τα 8 ποτέ, πρώτη δουλειά ήταν να κατεβάσω chrome, avast & malwarebytes, όμως! Μετά άρχισε να μου βγάζει μηνύματα μια εφαρμογή "lenovo security" και έπειτα ένα ήδη υπάρχον antivirus, "McAfee" το οποίο μου έχει ήδη σπάσει τα νεύρα, συνεχώς βρίσκει διάφορα ύποπτα αρχεία και τα βάζει σε καραντίνα, με συνέπεια να μη μπορώ να ανοίξω αρχείο βίντεο με bs player, τον οποίο μόλις απεγκατέστησα για να ξαναβάλω, ούτε μπορώ να ανοίξω sims4 που κατέβασα. Να τις απεγκαταστήσω και να κρατήσω μόνο avast &malwarebytes ή όχι;
kostas_dr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Με avast και malwarebytes, είσαι καλυμμένος.
bilya Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 σβήσε όλα τα άχρηστα προ-εγκατεστημένα προγράμματα το πρώτο που πρέπει να κάνεις. δεύτερον το πψ αν έχει τα 8 μέσω store γίνετε το update για τα 8.1 οπότε πριν κάνεις εγκατάσταση καινούρια προγράμματα κάνε πρώτα το update
bluesattack Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εκτός του ότι νομίζω πως δε θα συνηθίσω τα 8 ποτέ, πρώτη δουλειά ήταν να κατεβάσω chrome, avast & malwarebytes, όμως! Μετά άρχισε να μου βγάζει μηνύματα μια εφαρμογή "lenovo security" και έπειτα ένα ήδη υπάρχον antivirus, "McAfee" το οποίο μου έχει ήδη σπάσει τα νεύρα, συνεχώς βρίσκει διάφορα ύποπτα αρχεία και τα βάζει σε καραντίνα, με συνέπεια να μη μπορώ να ανοίξω αρχείο βίντεο με bs player, τον οποίο μόλις απεγκατέστησα για να ξαναβάλω, ούτε μπορώ να ανοίξω sims4 που κατέβασα. Να τις απεγκαταστήσω και να κρατήσω μόνο avast &malwarebytes ή όχι; Στα 8 βαλε το classic shell αν σε ενοχλει το metro. Bγαλε το mcafee (λογικα θα εχεις αδεια χρησης μερικων μηνων λογω laptop).Aν το βγαλεις καντο καλυτερα με το ειδικο unistaller tool που εχει η mcafee .Μετα εγω θα προτεινα avira η avast. Καλημέρα, σήμερα θα παραλάβω το καινούριο μου λάπτοπ (windows 8) και θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι εφαρμογές και τα προγράμματα που π ρ έ π ε ι να κατεβάσω πρώτα. Προς το παρόν έχω σκεφτεί μόνο i) Avast antivirus, ii) Vuze torrent downloader, iii) KeyPass Password Safe, iv) Winamp & v) Skype. Θέλω να του κάνω μια πιο συνετή χρήση και να μη το "μπουκώσω" πολλά και ενδεχομένως άχρηστα πράγματα, όπως το παλιό. Ευχαριστώ. 7-zip , revo unistaller ,aida64 ειναι μερικα απο τα πολυ βασικα που βαζω αμεσως.Μετα παμε για πιο στοχευμενα πραγματα θα ελεγα να βαλεις και καποιο registry repair/cleaner , κατι αυτοματοποιημενο. Το winamp βαλτο για τους ραδιοφωνικους σταθμους, αλλιως υπαρχουν και αλλοι player...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 θα ελεγα να βαλεις και καποιο registry repair/cleaner , κατι αυτοματοποιημενο. Οχι! Μακρυα απο τετοια προγραμματα.
bluesattack Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Γιατι ? Μια χαρα ειναι το registy mechanic ας πουμε.Και βοηθανε ουσιαστικοτα πολλες φορες (χωρις να σημαινει οτι τα εκατονταρες errors που βρισκουν πολλες φορες ειναι ολα μειζονος σημασιας)
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Και ομως. Κανουν ζημια. Το εχουν πει και developers της microsoft οτι κανουν το συστημα ασταθες. Σβηνουν τα αχρηστα αλλα ο αλγοριθμος τους ειναι τοσο κακος που σβηνουν και πολυτιμα keys μεσα απο το μητρωο. Με ενα ccleaner και μονο την επιλογη καθαρισμος αρχειων μια χαρα εισαι.
xaniared Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εκτός του ότι νομίζω πως δε θα συνηθίσω τα 8 ποτέ, πρώτη δουλειά ήταν να κατεβάσω chrome, avast & malwarebytes, όμως! Μετά άρχισε να μου βγάζει μηνύματα μια εφαρμογή "lenovo security" και έπειτα ένα ήδη υπάρχον antivirus, "McAfee" το οποίο μου έχει ήδη σπάσει τα νεύρα, συνεχώς βρίσκει διάφορα ύποπτα αρχεία και τα βάζει σε καραντίνα, με συνέπεια να μη μπορώ να ανοίξω αρχείο βίντεο με bs player, τον οποίο μόλις απεγκατέστησα για να ξαναβάλω, ούτε μπορώ να ανοίξω sims4 που κατέβασα. Να τις απεγκαταστήσω και να κρατήσω μόνο avast &malwarebytes ή όχι; Εγω σπυ προτεινω να κανεις φορματ μια καθαρη εγκατασταση windows γιατι τα laptop εχουν ολα αυτα τα αχρηστα προγραμματα που δημιουργουν μονο προβληματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα