KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Η μεγαλη αληθεια ειναι οτι το interface το ξεσκισαν και ειναι οπως λες. Εμενα παντως δεν μου ανοιγει αυτοματα με τα windows και οσα scan εχω κανει προς το παρον τα εβγαλε κομπλε μεχρι το τελος.
sistah Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ναι μωρε θα εκατσε και θα σκαλωσε.Απλα ηρθαν ολα μαζι και ξενερωσα με την εταιρεια και το προγραμμα..
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ειναι οπως το avast. Για καποιον λογο σε μερικα συστηματα τρεχει ομαλα και σε αλλα με το που το εγκαταστησεις κατι παιζει με το ιντερνετ μετα. Αν δεν εχεις hardware προβλημα, βγαλτο και κρατα το superantispyware και το drweb cureit. Μαζι με το malwarebytes αυτα τα 3 ειναι τα πιο κορυφαια για εμενα μεχρι στιγμης για on demand scan.
sistah Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Σου λεω τοσα χρονια δεν ειχα ποτε προβλημα με το mbam,τωρα δοκιμασα scan παλι και κολλησε περιπου στο ιδιο σημειο, στα 67100 αρχεια.Κατεβασα την 1.75 που χαζευοντας στα comments του filehippo (μεχρι και εκει κραζουν την v2)λενε παιζει πιο smooth απο τις νεοτερες και εχει ακομα το παλιο Interface.Μου ζητησε να κανω install την νεοτερη εκδοση αλλα πατησα No.Εαν στο επομενο launch κανει auto install θα φαει σουτ.Αλλωστε για 1 φορα τον μηνα το χρειαζομαι για ενα deep scan. 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Η αληθεια ειναι οτι και γω καπου ειδα οτι την εκραζαν την συγκεκριμενη version και εκανα και εγω ενα τεστ και οντως η πιο παλια λειτουργει πιο ομαλα. Το κακο ομως ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο επηρεαζει η λειτουργια για τους ιους διοτι ειναι πιο παλια εκδοση...και ας ενημερωνεται η database. Αν σου κανει τα ιδια, για deep scan σου προτεινα τα παραπανω. Δοκιμασε τα.
thomasG4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Σου λεω τοσα χρονια δεν ειχα ποτε προβλημα με το mbam, τωρα δοκιμασα scan παλι και κολλησε περιπου στο ιδιο σημειο, στα 67100 αρχεια. Κατεβασα την 1.75 που χαζευοντας στα comments του filehippo (μεχρι και εκει κραζουν την v2) λενε παιζει πιο smooth απο τις νεοτερες και εχει ακομα το παλιο Interface. Μου ζητησε να κανω install την νεοτερη εκδοση αλλα πατησα No. Εαν στο επομενο launch κανει auto install θα φαει σουτ. Αλλωστε για 1 φορα τον μηνα το χρειαζομαι για ενα deep scan. Το θέμα είναι ότι όσο μένεις με παλαιότερη version του mbam υπάρχει ο κίνδυνος κάποιο καινούριο malware να τρυπώσει, να βρει κάποιο κενό ασφαλείας του προγράμματος και να το κάνει να υπολειτουργεί. Δεν είναι λύση να το κρατάς στη παλιά έκδοση. Εκτός απο τα καινούρια feature που βάζουν οι προγραμματιστές σε αυτά τα προγράμματα είναι και οι τρύπες ασφαλείας που κλείνουν για να μην τις εκμεταλλευτούν hackers. Δοκίμασες να το κάνεις απεγκατάσταση με το revouninstaller και μετά ξανά εγκατάσταση τη καινούρια έκδοση; 2
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 υπάρχει ο κίνδυνος κάποιο καινούριο malware να τρυπώσει, να βρει κάποιο κενό ασφαλείας του προγράμματος και να το κάνει να υπολειτουργεί. αυτο.
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δεν είναι λύση να το κρατάς στη παλιά έκδοση. Εννοείται.
sistah Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Το θέμα είναι ότι όσο μένεις με παλαιότερη version του mbam υπάρχει ο κίνδυνος κάποιο καινούριο malware να τρυπώσει, να βρει κάποιο κενό ασφαλείας του προγράμματος και να το κάνει να υπολειτουργεί. Δεν είναι λύση να το κρατάς στη παλιά έκδοση. Εκτός απο τα καινούρια feature που βάζουν οι προγραμματιστές σε αυτά τα προγράμματα είναι και οι τρύπες ασφαλείας που κλείνουν για να μην τις εκμεταλλευτούν hackers. Δοκίμασες να το κάνεις απεγκατάσταση με το revouninstaller και μετά ξανά εγκατάσταση τη καινούρια έκδοση; To προγραμμα εκανα rollback, οχι την database του. Εχει διαφορα και ειμαι up to date σ'αυτην. Με ενα πολυ προχειρο search στο changelog ειδα οτι οι διαφορες στις versions δεν ειναι critical στο να βρισκει malware. Eκτος και αν δεν διαβασα καλα. Περα απο αυτο, καταλαβαινω το point σου και σου μιλαει ανθρωπος που ειναι στα παντα UpToDate, προσωρινα θα μεινω σε αυτη τη version μεχρι να δω αν θα το κρατησω. Και ναι εκανα revo - reinstall.
thomasG4 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 To προγραμμα εκανα rollback, οχι την database του. Εχει διαφορα και ειμαι up to date σ'αυτην. Με ενα πολυ προχειρο search στο changelog ειδα οτι οι διαφορες στις versions δεν ειναι critical στο να βρισκει malware. Eκτος και αν δεν διαβασα καλα. Περα απο αυτο, καταλαβαινω το point σου και σου μιλαει ανθρωπος που ειναι στα παντα UpToDate, προσωρινα θα μεινω σε αυτη τη version μεχρι να δω αν θα το κρατησω. Και ναι εκανα revo - reinstall. Στα changelog δεν αναφέρουν τις τρύπες ασφαλείας που κλείνουν με τη καινούρια έκδοση του προγράμματος. Bug fixes και καινούρια features γράφουν πάντα. Ειδικά τα anti-malware και anti-virus πρέπει πάντα να είναι up-to-date στη τελευταία έκδοση του προγράμματος και όχι μόνο της database, γιατί όπως είπα πριν: πάντα θα υπάρχουν exploits που κάποιοι hacker μπορούν να εκμεταλλευτούν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στο πρόγραμμα και κατ' επέκταση και στο λειτουργικό σύστημα. Λοιπόν, ας μην το συνεχίσουμε άλλο εδώ γιατί είμαστε offtopic. Σου προτείνω να περιμένεις να βγει καινούρια έκδοση μήπως και λυθούν τα προβλήματα που εμφανίζει το πρόγραμμα στο pc σου. Επίσης καλό θα ήταν για να είσαι σίγουρος ότι όλα πάνε ρολόι με το malwarebytes, να κάνεις scan και με άλλα anti-malware εργαλεία. Δυο αρκετά αποτελεσματικά είναι τα: Emsisoft Emergency Kit και Hitman Pro.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Thomas οσον αφορα το hitman pro. Παρα πολυ ισχυρο πολυ καλο, αλλα για 30 μερες ε? Μετα απλα κανει scan και δεν τους αφαιρει? Δεν το εχω ψαξει να σου πω την αληθεια. Με malwarebytes ειμαι, superantispyware και drweb.
thomasG4 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Thomas οσον αφορα το hitman pro. Παρα πολυ ισχυρο πολυ καλο, αλλα για 30 μερες ε? Μετα απλα κανει scan και δεν τους αφαιρει? Δεν το εχω ψαξει να σου πω την αληθεια. Με malwarebytes ειμαι, superantispyware και drweb. Ναι αυτό είναι το μόνο του κακό. Μετά τις 30 μέρες δεν τα αφαιρεί, αλλά γράφει που τα εντόπισε. Μπορείς μετά μέσα απο safe mode να τα διαγράψεις όπως θα έκανε και το ίδιο το πρόγραμμα. To Emsisoft που έγραψα είναι επίσης πολύ δυνατό στο καθάρισμα απο malware και είναι για πάντα free. Είναι και portable. To φορτώνεις όποτε θες μέσα σε στικάκι και είσαι κομπλέ. Και τα δύο που χρησιμοποιείς είναι επίσης πολύ δυνατά.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ναι το ειχα ξανακουσει το emsisoft και ακουω πολυ καλα λογια. Θα το δοκιμασω thanks
sistah Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Στα changelog δεν αναφέρουν τις τρύπες ασφαλείας που κλείνουν με τη καινούρια έκδοση του προγράμματος. Bug fixes και καινούρια features γράφουν πάντα. Ειδικά τα anti-malware και anti-virus πρέπει πάντα να είναι up-to-date στη τελευταία έκδοση του προγράμματος και όχι μόνο της database, γιατί όπως είπα πριν: πάντα θα υπάρχουν exploits που κάποιοι hacker μπορούν να εκμεταλλευτούν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στο πρόγραμμα και κατ' επέκταση και στο λειτουργικό σύστημα. Λοιπόν, ας μην το συνεχίσουμε άλλο εδώ γιατί είμαστε offtopic. Σου προτείνω να περιμένεις να βγει καινούρια έκδοση μήπως και λυθούν τα προβλήματα που εμφανίζει το πρόγραμμα στο pc σου. Επίσης καλό θα ήταν για να είσαι σίγουρος ότι όλα πάνε ρολόι με το malwarebytes, να κάνεις scan και με άλλα anti-malware εργαλεία. Δυο αρκετά αποτελεσματικά είναι τα: Emsisoft Emergency Kit και Hitman Pro. Σε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν πιστευω οτι βγαινουμε off topic. Προσωπικα εχω πολλα χρονια να κολλησω κατι σοβαρο και κανω scan απο συνηθεια, γι'αυτο και δεν εχω 3-4 antimalware στο pc που τα θεωρω υπερβολη. Αμα ειναι να κανω scan για το mbam με αλλο scan ζητω που καηκαμε -ταπεινη μου αποψη- Οπως ειπα, το interface του ειναι για τα μπαζα και με ενοχλησε, μην το τραβαμε στα ακρα.
adi32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Mεταφορα χωρου απο το ενα partition στο αλλο πολυ ευκολα με 2 κλικ και ουτε καν restart (και σε δισκο με Windows) AOMEI Partition Assistant Standard http://www.disk-partition.com/free-partition-manager.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα