Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΞΕΡΟΥΜΕ κανενα προγραμματακι για ανασυγκροτηση σκληρου δισκου , χωρις να χρειαζεται εγκατασταση;

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρόσφατα άλλαξα το utorrent που χρησιμοποιούσα χρόνια και έβαλα το qbitorrent το οποιο ειναι πιο ελαφρύ θα έλεγα και γρήγορο , τσεκάρετε το http://www.qbittorrent.org/

• Like 2
Δημοσ.

<blockquote class="ipsBlockquote"><p><p>Πρόσφατα άλλαξα το utorrent που χρησιμοποιούσα χρόνια και έβαλα το qbitorrent το οποιο ειναι πιο ελαφρύ θα έλεγα και γρήγορο , τσεκάρετε το

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσφατα άλλαξα το utorrent που χρησιμοποιούσα χρόνια και έβαλα το qbitorrent το οποιο ειναι πιο ελαφρύ θα έλεγα και γρήγορο , τσεκάρετε το http://www.qbittorrent.org/

Συγγνώμη για το διπλό ποστ αλλά μου έφαγε αυτό που ρωτούσα το συστηματάκι απο το κινητό.

Λοιπον έκανα κι εγώ αυτή την αλλάγη που πρότεινες γιατι το utorrent έκανε κάτι χαζα τελευταία.

Σ ευχαριστώ πολύ.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω:

1. Πως μπορώ να κάνω στοπ και όχι παύση σε ένα αρχείο που έχει ολοκληρωθεί ώστε να σταματάει το seeding;

2. Ξέρεις πως γίνεται να εμφανίζεται με διπλό κλικ στο αρχείο που έχει κατέβει ο φάκελος που αποθηκεύτηκε κατευθείαν;

Και πάλι ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει αλλά φαντάζομαι θα γίνεται κάπου απο τις ρυθμίσεις , δυστηχώς δεν μπορώ να κοιτάξω τώρα γιατί δεν είμαι σπίτι

Δημοσ.

1) Stop δεν υπάρχει, με pause σταματά το upload.

2) Με διπλό click στο torrent (πάνω παράθυρο) ανοίγει ο αντίστοιχος φάκελος.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω βαλει το Eset trial που ληγει σε 4 ημερες

Εκτος απο το AVG γιατι το δοκιμασα και παρ'ολο που ηταν 1 χαρα δεν μπορεσα να το κανω παλι install.

To Avast ειναι πιο "βαρυ" απο το AVG?Το Avira ειναι πιο ελαφρυ απο αυτα τα 2?

Υπαρχει καποιο link για καποιο αλλο free Antivirus?

Δημοσ.

1) Stop δεν υπάρχει, με pause σταματά το upload.

2) Με διπλό click στο torrent (πάνω παράθυρο) ανοίγει ο αντίστοιχος φάκελος.

οκ με το pause ευχαριστώ.

Με το διπλό κλικ δεν γίνεται, το έψαξα πολυ αλλά μάλλον κάτι δεν είδα.

Σας ευχαριστω και τους 2.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι παιζει με το malwarebytes, μετα την εκδοση 2.0.2 και την αλλαγη interface θελω να το πεταξω απο το μπαλκονι.

• Like 1
Δημοσ.

Τα advanced settings ειναι greyed out και πρεπει να πας σε Premium για να κανεις untick το να μην κανει start με τα windows.
Βasic feat ειναι και το βαλανε σε premium, ελεος.
Πες αυτο το φτιαχνω και απο το msconfig, αλλα μου ξενισε λιγο.
Και ολο το interface ειναι λες και ειναι infected με ads...
Εκανα ενα full scan και κολλησε στην μια ωρα.
Ποτε δεν ειχα θεματα με το συγκεκριμμενο προγραμμα, ισα ισα το υπεραγαπουσα αλλα τωρα τα κανανε πουτ@ν@.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...