Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ninite.com διάλεξε και εγκατέστησε ότι έχεις ανάγκη από κάθε κατηγορία έυκολα γρήγορα και χωρίς spyware

Νασαι καλά φίλε, και εγώ με καινούργια εγκατάσταση win7 64 λογω ολικής αναβάθμισης. Απλά επειδή συνήθως δουλεύω λίνουξ, μπορείς να μου προτείνεις κάποιο all in one system monitor για επεξεργαστή, κάρτα γραφικών μνήμες, κλπ. Αν υπάρχει και η δυνατότητα tweak, ευπρόσδεκτη.

Μέχρι στιγμής δεν είδα κάτι στη λίστα.

Ninite for Linux      Ubuntu-Tweak

Επεξ/σία από pantote
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον σε μπέρδεψα! Χεχε. η καινούργια εγκατάσταση είναι win7  απλά επειδή προέρχομαι από linux περιβάλλον, δυσκολεύομαι να βρώ τα εργαλεία που προανέφερα.

Δημοσ.

Εργαλεία υπάρχουν εκατοντάδες, φαίνεται περίεργο που δυσκολεύεσαι να βρεις αυτά τα "εργαλεία". Μήπως δεν ξέρεις που, πως, και τι ψάχνεις; Τι θέλεις να κάνεις συγκεκριμένα; Ήσουν χρήστης Linux, γύρισες σε windows και σκοντάφτεις σε ψιλά γράμματα;

• Like 1
Δημοσ.

Για system monitoring ρίξε μια ματιά αν θες στο HWMonitor ή το Speccy. Υπάρχουν αρκετά παρόμοια προγραμματάκια.

Για tweaks δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω εκτός κι αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απαίτηση. Από θέμα performance, δε χρειάζεσαι πλέον κάποιο πείραγμα στα Win πάντως.

Δημοσ.

Για system monitoring ρίξε μια ματιά αν θες στο HWMonitor ή το Speccy. Υπάρχουν αρκετά παρόμοια προγραμματάκια.

Για tweaks δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω εκτός κι αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απαίτηση. Από θέμα performance, δε χρειάζεσαι πλέον κάποιο πείραγμα στα Win πάντως.

Το HWMonitor είναι μια χαρά για αυτό που θέλω. Οσο για το tweaking, ο επεξεργαστής είναι κλειδωμένος, και για την κάρτα γραφικών αν χρειαστεί στο μέλλον, υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές. Η overall performance με απασχολούσε, αλλά αφού έκανα ήδη ότι θεώρησα αναγκαίο, θα μείνω σε αυτό που είπες. Σ' ευχαριστώ.

Δημοσ.

παρακολουθεί τους αισθητήρες θερμοκρασίας, τις ταχύτητες των ανεμιστήρων, τις τάσεις, το φορτίο και τις ταχύτητες του ρολογιού του υπολογιστή.

Open Hardware Monitor

• Like 5
Δημοσ.

παρακολουθεί τους αισθητήρες θερμοκρασίας, τις ταχύτητες των ανεμιστήρων, τις τάσεις, το φορτίο και τις ταχύτητες του ρολογιού του υπολογιστή.

Open Hardware Monitor

Είναι πολύ καλό, μπορεί επίσης να ανοίγει minimized κάθε φορά που ανοίγεις το pc. Βολεύει περισσότερο από το hwmonitor που δεν είναι και free.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειχα κατεβασει το AVG που εδινε και το κλειδι για 1 χρονο και δουλευε κανονικα.Το εκανε uninstall ο αδερφος μου και καποια στιγμη το ξαναεκανα παλι install.

Ενω κατα την διαρκεια της εγκαταστασης(την 2η φορα) ειχε απο μονο του το κλειδι στο tab εκανε αρκετη ωρα να το εγκαταστησει και στο τελος εβγαζε μυνημα οτι δεν μπορει να βρει το κλειδι.Οχι οτι δεν ειναι εγκυρο.Σαν να μου εγραφε οτι δεν εβρισκε το κλειδι μεσα στο PC.Δηλαδη το κλειδι με το οποιο ενεργοποιησα για 1 χρονο το AVG .Μου το ειχαν στειλει σε email αλλα δεν θυμαμαι αν το εβαλα κατα την διαρκεια της εγκαταστασης η μετα την εγκατασταση και εγινε free για 1 χρονο.

Μου εβγαλε ως λυση 3 τροπους αλλα δεν εγινε τιποτα.Ο 1 τροπος ηταν να κατεβασω καποιο αρχειο με ονομα avg remover και να κανω απο την αρχη την εγκατασταση,το εκανα αλλα τιποτα.O 2ος τροπος να κατεβασω αλλο αρχειο με ονομα resset acess avg 2013.Το εκανα και αυτο αλλα τιποτα.Τον 3ο τροπο δεν τον εκανα,δεν θυμαμαι τι προτεινε.Για αν τα ξαναδω παλι πρεπει να ξεκινησω παλι την εγκατασταση απο την αρχη κανα μισαωρο να μου βγαλει το μυνημα failed και το link με τους 3 τροπους βοηθειας.

1)Κανονικα δεν θα επρεπε να κανει την εγκατασταση κανονικα?

2)Μηπως αν σβησω το κλειδι στο tab του set up στην διαρκεια της εγκαταστασης κανει την εγκατασταση και να βαλω μετα το κλειδι για να γινει free για 1 χρονο?

3)Υπαρχει περιπτωση να μην με αφηνει για καποιο χρονικο διαστημα να το ξαναεγκαταστησω για 2η φορα?

Και κατι αλλο,μπορειτε να μου δωσετε links για να κατεβασω το Malwarebytes  και το Antispyware?Δεν θυμαμαι αν υπαρχουν σε αυτο το θεμα,δεν τα βρηκα.Αυτα τα 2 ειναι καλυτερα να σκαναρουν  σε safe mode?

Εχω το PC χωρις Antivirus και δεν εκανα τιποτα απο scan εδω και κανα μηνα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...