washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ^ Ένα "καλό" πρόγραμμα αυτού του είδους (χωρίς μάλιστα να....δημιουργεί περισσότερα προβλήματα, από όσα τεσπα επιλύει - μιας και δεν είναι ασυνήθιστο αυτό το φαινόμενο με τέτοια προγράμματα) είναι το Advanced System Care. Είναι στην ουσία μια σουίτα ("συλλογή εφαρμογών") της οποίας οι πιο ουσιαστικές λειτουργίες είναι δωρεάν (κάποιες πάλι άλλες, που μπορεί κανείς να τις πει και "πολυτέλειες", θέλουν αγορά). Κατά τ' άλλα, όπως περίπου είπε κι ο Thomas, δεν είναι και πανάκεια τέτοια προγράμματα. Όπως επίσης "διαφημίζουν" (τα ίδια) σε υπερβολικό βαθμό την αποτελεσματικότητά τους, βγάζοντας "βαρύγδουπα" μηνύματα, που κάνουν τον χρήστη να πιστέψει ότι αν τα αγοράσει και τα χρησιμοποιεί, θα έχει έναν υπολογιστή "σαν καινούριο". Πχ από τα "1600 προβλήματα" που δήλωσε αυτό που δοκίμασες, μέχρι και τα...1599 από αυτά παίζει να είναι της κατηγορίας "αχρείαστα shortcuts". Κι αν μάλιστα μπορείς να διαπιστώσεις "μεγάλη διαφορά", τρέχοντας κάποιο anti-malware πρόγραμμα όπως έκανες, σημαίνει ότι αν πράγματι θες "έναν υπολογιστή σαν καινούριο", καλύτερα να προχωρήσεις απλώς σε επανεγκατάσταση του λειτουργικού (αν βεβαίως την κάνεις μόνος σου, ή έστω την κάνει για εσένα κάποιος που δεν τον πληρώνεις). Και από εκεί και πέρα, να εγκαταστήσεις πριν αρχίσεις να τον χρησιμοποιείς όπως κάνεις καθημερινά, κάποιο δωρεάν antivirus με δυνατότητα αποτροπής σύνδεσης σε σελίδες με ιούς κτλ. Όπως επίσης να έχεις εγκαταστήσει εκ νέου το Malware Bytes.
12mats Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 μολις εκανα format και εβαλα win 7 64bit πειτε μου μερικα σημαντικα προγραμματα να κανω εγκατασταση
pantote Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 μολις εκανα format και εβαλα win 7 64bit πειτε μου μερικα σημαντικα προγραμματα να κανω εγκατασταση ninite.com διάλεξε και εγκατέστησε ότι έχεις ανάγκη από κάθε κατηγορία έυκολα γρήγορα και χωρίς spyware υπαρχει καποιο freeware που να αυτοματοποιει τα tweeks που κανουμε ολοι στα windows σχετικα με τους ssd? κατι σαν το samsung magician εννοω ποιος είναι ο ssd που έχεις; η αντίστοιχη εταιρία δεν έχει βγάλει κάτι;
12mats Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ninite.com διάλεξε και εγκατέστησε ότι έχεις ανάγκη από κάθε κατηγορία έυκολα γρήγορα και χωρίς spyware ποιος είναι ο ssd που έχεις; η αντίστοιχη εταιρία δεν έχει βγάλει κάτι; ευχαριστώ φίλε μου
Federacion Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 ninite.com διάλεξε και εγκατέστησε ότι έχεις ανάγκη από κάθε κατηγορία έυκολα γρήγορα και χωρίς spyware Πολύ ενδιαφέρον φαινεταί. Πίαστηκε το μάτι μου σε αυτό: “Ninite.com frees up your day” The Christian Science Monitor
pantote Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Πολύ ενδιαφέρον φαινεταί. Πίαστηκε το μάτι μου σε αυτό: “Ninite.com frees up your day” The Christian Science Monitor The Christian Science Monitor είναι ένα από τα δημοφιλή sites που το εμπιστεύονται, μαζί με το PCWorld, Lifehacker και άλλα.
gnarkill Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να βρίσκει drivers;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Υπαρχουν, αλλα μακρυα τους. Μονο προβληματα δημιουργουν. Καλυτερα να τους βρισκεις απο το site του κατασκευαστη. 3
gnarkill Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Για laptop το θέλω κυρίως για desktop δεν με νοιάζει καν. Για λαπτοπ ή κάτι κάνω λάθος ή απλά μου φαίνεται σαν πυρηνική φυσική κάθε φορά
thomasG4 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Για laptop το θέλω κυρίως για desktop δεν με νοιάζει καν. Για λαπτοπ ή κάτι κάνω λάθος ή απλά μου φαίνεται σαν πυρηνική φυσική κάθε φορά Δοκίμασε το Driver Booster http://www.iobit.com/driver-booster.php 1
pantote Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει χωρίς προβλήματα είναι το Uniblue DriverScanner, αλλά δεν είνα free. 2
Rib21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Vlc για video notepad ++ για να πειράζω αρχεία java 7zip για unzip bsplayer για ταινίες με υπότιτλους και libre office/open office
philnice Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ninite.com διάλεξε και εγκατέστησε ότι έχεις ανάγκη από κάθε κατηγορία έυκολα γρήγορα και χωρίς spyware Νασαι καλά φίλε, και εγώ με καινούργια εγκατάσταση win7 64 λογω ολικής αναβάθμισης. Απλά επειδή συνήθως δουλεύω λίνουξ, μπορείς να μου προτείνεις κάποιο all in one system monitor για επεξεργαστή, κάρτα γραφικών μνήμες, κλπ. Αν υπάρχει και η δυνατότητα tweak, ευπρόσδεκτη. Μέχρι στιγμής δεν είδα κάτι στη λίστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα