Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα τα http://www.pdfill.co...tools_free.html , αλλά για να κάνω μετατροπή σε pdf από swf πρέπει να έχω εικόνες .

Ξέρει κάποιος πρόγραμμα να μετατρέψω το swf σε εικόνες . 

Μιλάμε για βιβλίο με πολλές σελίδες.  

http://www.files-conversion.com/

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

στο qBittorrent  συχνα πυκνα μου βγαζει i/o errors . ξερουμε τι ειναι αυτα και γιατι λογο το κανει?

υπαρχει καποια λυση?

Δημοσ.

Ωραίο έλεγα κι εγώ το cccleaner σε παλαιότερα μηχανήματα

αλλά στα 8.1 μου έκανε (μάλλον) ζημιά (μικρή).

Θέλουν προσοχή αυτα με το registry.

Για στείλε pm να μου πεις για την ζημιά ή δώσω εδώ απάντηση σε σποιλερ ( γιατί είχα θέμα και εγώ,δεν βρήκα βέβαια τι φταίει αλλά το διόρθωσα με format ( να έχω τον νου μου και πιθανόν και κάποιος άλλος). 

Δημοσ.

ox aman και το χρησιμοποιω συχνα χωρις backup!  :unsure:

δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά B)  γιαυτό λέω να πει και το άλλο μέλος τι παίζει

( Γιατί εγώ δεν είχα χρόνο να ψάξω γιατί κράσαρε το PC και έκανα format και νέα εγκατάσταση! )

Δημοσ.

Για στείλε pm να μου πεις για την ζημιά ή δώσω εδώ απάντηση σε σποιλερ ( γιατί είχα θέμα και εγώ,δεν βρήκα βέβαια τι φταίει αλλά το διόρθωσα με format ( να έχω τον νου μου και πιθανόν και κάποιος άλλος). 

Εχεις μεγαλο δικιο σε αυτο.Ενω ποτε δεν ειχα προβλημα στα 7,στα 8,1 με το registry cleaner,μου δημιουργησε προβλημα στον εκτυπωτη.Στην εκτυπωση διπλης οψης(λειτουργια),και σχεδον δεν μπορουσα να εκτυπωσω.

Παιδια backup παντα.Εγω την πρωτη φορα μονο με επαναφορα του Acronis image επιλυθηκε.

Δημοσ.

Εχεις μεγαλο δικιο σε αυτο.Ενω ποτε δεν ειχα προβλημα στα 7,στα 8,1 με το registry cleaner,μου δημιουργησε προβλημα στον εκτυπωτη.Στην εκτυπωση διπλης οψης(λειτουργια),και σχεδον δεν μπορουσα να εκτυπωσω.

Παιδια backup παντα.Εγω την πρωτη φορα μονο με επαναφορα του Acronis image επιλυθηκε.

γραψε λιγο την διαδικασια με το acronis image αν μπορεις.... :-)

Δημοσ.

^...υπάρχουν διάφοροι οδηγοί online (με εικόνες κι όλας). Ίσως και στα "wiki άρθρα" του Ινσόμνια (δες στην κορυφή της σελίδας).

Γενικά ψάξε για "acronis true image tutorial".

(...αν και νομίζω ότι δεν το γνωρίζεις το πρόγραμμα : πρόκειται για έναν "disk-cloner, με τον οποίο φτιάχνεις ένα αρχείο-αντίγραφο του λειτουργικού σου, το οποίο το έχεις διαθέσιμο για οποτεδήποτε θελήσεις να το "αποσυμπιέσεις" στον δίσκο, ώστε να έχεις και πάλι το λειτουργικό που είχες όταν έφτιαξες το αντίγραφο. Οπότε η λογική χρήσης του είναι η εξής : κάνεις εγκατάσταση, στήνεις το λειτουργικό με τα βασικά προγράμματα που χρησιμοποιείς και είναι μπελάς να εγκαταστήσεις/ρυθμίσεις, πχ Office, και μετά φτιάχνεις το συμπιεσμένο αντίγραφο  -το οποίο είναι πολλών GB, υπ' όψιν- και όποτε το χρειαστείς, με βάση και πάλι το True Image της Acronis, το αποσυμπιέζεις στον δίσκο. Διαδικασία που παίρνει κανένα μόλις δεκάλεπτο -ανάλογα πόσο δυνατό μηχάνημα έχεις και πόσο μεγάλο ήταν το αρχείο και άλλες παραμέτρους- και είναι σα να έχεις "λειτουργικό στο ψυγείο και το βγάζεις και το βάζεις στον φούρνο μικροκυμάτων για λίγα λεπτά και είναι έτοιμο για...φάγωμα"...

Η προϋπόθεση βέβαια είναι να έχεις φτιάξει ένα starter-δισκάκι του True Image από το οποίο θα μπουτάρεις και θα διαχειριστείς το αντίγραφο, ή να μεταφέρεις τον δίσκο που θες να του περάσεις το αντίγραφο σε άλλο υπολογιστή και να έχεις το αντίγραφο σε κάποιον εξωτερικό δίσκο ή φλασάκι...)

Γενικά όμως δεν είναι ο κατάλληλος χώρος εδώ για συζήτηση, αν έχεις απορίες. Άνοιξε άλλο θέμα στην κατηγορία "Software", και πριν από αυτό, κάνε μια αναζήτηση με το όνομα του προγράμματος μήπως βρεις ήδη υπάρχον θέμα...

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια βρηκα ενα προγραμμα που μου βρηκε βρηκε 1600 σφαλματα και ετσι λεει οτι χανεται η ταχυτητα του υ/π..για να τα σβησει ολα ομως πρεπει να το αγορασω.. μπορειτε να μου προτεινεται ενα  τσαμπα καλο τετοιου ειδους προγραμμα να κανω τη δουλεια μου?

Δημοσ.

Παιδια βρηκα ενα προγραμμα που μου βρηκε βρηκε 1600 σφαλματα και ετσι λεει οτι χανεται η ταχυτητα του υ/π..για να τα σβησει ολα ομως πρεπει να το αγορασω.. μπορειτε να μου προτεινεται ενα  τσαμπα καλο τετοιου ειδους προγραμμα να κανω τη δουλεια μου?

Ως επι το πλείστον αυτά τα προγράμματα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μπορείς απο μόνο σου με τις εργαλεία των windows να αυξήσεις την ταχύτητα του υπολογιστή σου. Πρώτα απο όλα κάνε απεγκατάσταση όλα τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείς.

Προσοχή μην αφαιρέσεις προγράμματα τύπου flash player και java. Κάνε ανασυγκρότηση τον δίσκο. Επίσης μια εξέταση δίσκων θα βοηθούσε αρκετά.

Άμα μετά απο τα παραπάνω δεν δεις μεγάλη διαφορά, κάνε scan με Malwarebytes Anti-Malware μήπως έχεις κολλήσει κάποιο malware.

Δημοσ.

το εκανα αυτο που λες αλλα δεν διορθωθηκε η ταχυτητα...κατεβαζω τωρα αυτο το προγραμμα που λες να δω τι θα γινει..παντως δεν εχεις κατι να προτεινεις?

Δημοσ.

το εκανα αυτο που λες αλλα δεν διορθωθηκε η ταχυτητα...κατεβαζω τωρα αυτο το προγραμμα που λες να δω τι θα γινει..παντως δεν εχεις κατι να προτεινεις?

Κάνε πλήρη σάρωση, αφαίρεσε ότι βρει και μετά κάνε επανεκκίνηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...