Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

f.lux

Προσαρμόζει το χρώμα της οθόνης ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Όσο νυχτώνει χρησιμοποιεί και πιο "θερμά" χρώματα.

Προσωπικά το βρήκα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Αν συνηθίζετε την περιήγηση στο internet το βράδυ, θα σας βολέψει.

αυτο το ειχα βαλει μια νυχτα αλλα τελικα το ξηλωσα. δε ξερω αλλα το βραδυ παντα εχω ανοιχτα φωτα και δε νομιζω οτι χρειαζεται. δουλευει καλα παντως ακομα και με οθονες που δεν εχουν επιλογη αλλαγης θερμοκρασιας χρωματων οπως οθονες φορητων

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

f.lux

Προσαρμόζει το χρώμα της οθόνης ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Όσο νυχτώνει χρησιμοποιεί και πιο "θερμά" χρώματα.

Προσωπικά το βρήκα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Αν συνηθίζετε την περιήγηση στο internet το βράδυ, θα σας βολέψει.

τελειο

στην αρχη ξενιζει αρκετα αλλα αν το δουλεψεις λιγο ετσι κ μετα το κανεις εξιτ τυφλωνεσαι κ το επαναφερεις

μετα απο καποια ωρα κ ειδικα βραδυ με χαμηλο φωτισμο το γουσταρεις κιολας

τα ματακια μας παιδες

Δημοσ.

Θελω να μετατρεψω πολλα αρχεια (πχ pdf) σε ενα. Μου ειπανε οτι μπορω και απο το adobe reader x αλλα δεν νομιζω.

Επισης εχω το προγραμμα ABBYY FineReader 10   με το οποιο σκαναρω και κανω pdf αλλα ενα ενα και οχι πολλα μαζι σε ενα αρχειο.

Δημοσ.

Θελω να μετατρεψω πολλα αρχεια (πχ pdf) σε ενα. Μου ειπανε οτι μπορω και απο το adobe reader x αλλα δεν νομιζω.

Επισης εχω το προγραμμα ABBYY FineReader 10   με το οποιο σκαναρω και κανω pdf αλλα ενα ενα και οχι πολλα μαζι σε ενα αρχειο.

απο το adobe reader δεν μπορεις μονο απο το acrobat

δοκιμασε αυτο το προγραμματακι

Δημοσ.

Θα ήθελα και εγώ στο Adobe Reader 9 το οποίο έχει τη λειτουργία Read Out Loud, να προσθέσω αν γίνεται την ίδια δυνατότητα για την ελληνική γλώσσα. Υπάρχει κάποιο καλό freeware για ελληνικό text to speech?

Δημοσ.

Καταπληκτικός download manager (αλλά και torrent client) για πολλά segments ταυτόχρονα.

Μόνο αυτόν χρησιμοποιώ στο Mac OS.

Τρέχει σε όλα τα λειτουργικά (ακόμα και σε  android).

Ορίστε το link :

http://aria2.sourceforge.net

Δημοσ.

δοκιμασα να μετατρεψω mkv σε dvd με το convert to dvdx και κολλαει και κανει διαφορα. εχετε εντοπισει καποιο αλλο (freeware) που να κανει καλη δουλεια?

Δημοσ.

δοκιμασα να μετατρεψω mkv σε dvd με το convert to dvdx και κολλαει και κανει διαφορα. εχετε εντοπισει καποιο αλλο (freeware) που να κανει καλη δουλεια?

Κολλάει, ή απλώς αργεί σε σχέση με το χρόνο που απαιτεί για να μετατρέψεις π.χ. avi;

Δημοσ.

κολλησε 2-3 φορες και το ξηλωσα απο την τσατιλα... :ph34r:

εβαλα το dvd flick, αλλα τωρα προκυπτει νεο προβλημα: πως θα κανω τους υποτιτλους απο SMI (kmp) σε SRT, γιατι το flick δεν βλεπει SMI. δοκιμασα με το subtitle workshop, αλλα οι υποτιτλοι του νεου SRT δεν εμφανιζονται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...