flik Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Επι του mp3directcut. Τελευταία φορά που το κατέβασα, είδα οτι δεν προχωρούσε η εγκατάσταση γιατί έπρεπε εσύ να πατήσεις δεξί κλικ->εκτέλεση ως admin. Δηλαδή δε ζητούσε απο μόνο του, και πολλοί χρήστες που τους το σύστησα είχαν πρόβλημα. Δε ξέρω αν πλέον το setup τους το έφτιαξαν, αλλά το βρίσκω αρκετά χαζό, για ένα πρόγραμμα τέλειο για αυτό που κάνει.
Acepower Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Όχι ακόμα έτσι λειτουργεί. Στην ουσία δεν κάνει "εγκατάσταση", αλλά αποσυμπίεση αρχείων σε φάκελλο επιλογής. Αν ο φάκελος επιλογής είναι ο Program Files, που είναι, σε περίπτωση που αφήσουμε τον default, η αποσυμπίεση πρέπει να γίνει με δικαιώματα admin. Σε οποιονδήποτε άλλο φάκελο επιλέξουμε αποσυμπίεση, δεν απαιτούνται τέτοια δικαιώματα.
nimda Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Θελω ενα καλο σετ για την "συντιριση" του pc μου, αλλα φυσικα θελω το τζαπατζιδικο. Εδω και καιρο χρησιμοποιω το συνολο προγραμματων της IObit αλλα εχω αρχισει να υποπτευομαι πως δεν κανει και τοσο καλη δουλεια, εχει κανεις να προτινει κατι καλητερο; Επισης Θελω ενα antivirus οσο πιο ελαφρυ γινετε, υπαρχει κατι καινουργιο/καλυτερο απο avg free και avast;
master2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Για συντηρηση του pc δοκιμασε το WinUtilities Free Edition και το SlimCleaner
panos2171 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Kανά καλό προγραμματάκι για webcamera έχουμε??
TheELF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 webcamXP εξαιρετικό και για stream μέχρι μια κάμερα στο ελεύθερο.
Anubis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Απορια: Υπαρχει καποιο freeware που κανει syncronize καποιο path με καποιο external σκληρο η φλασακι?
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, υπάρχουν χιλιάδες, εγώ βολεύτηκα με το puresync αλλά αν ψάξεις στο google για sync θα σου βγάλει πάρα πολλά ελεύθερα.
antonl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 @^: Μήπως έχει και monitoring ή πολλά ζητάω;
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Α δεν ξέρω,δεν έχω τόσες απαιτήσεις εγώ... πάντως έχω ακούσει καλά λόγια για το dropbox που το κάνει «live» εκτός ότι μπορεί να σε κλέβουν που και που.
tsak77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Magic disk και λύνει κανείς άπαξ και δια παντώς το θέμα με τα iso και γενικώς τους εικονικούς δίσκους, χωρίς να χρειάζεται αλλού μεταφόρτωση ο σχεδόν πάντα μεγάλος όγκος των δεδομένων που περιέχουν: http://www.magiciso....sc-overview.htm
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Την έχεις καταλάβει όμως την έννοια του FREEware έτσι;; https://usd.swreg.org/com/shop/45748/cart/4688115801 το ελεύθερο έχει περιορισμούς Limitations: · The unregistered version cannot save an image greater than 300 MB ( <-- που το καταντάει σχεδόν άχρηστο) · Nag Screen
tsak77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις δίκιο. Για λόγους που δεν είναι του παρόντος δεν το πρόσεξα.
vakilos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα. Είχα το XMedia Recode και έκανα μετατροπή στα πάντα (σχεδόν), για κάποιο λόγο όμως μετά την τελευταία ενημέρωση των Win7 δεν λειτουργεί, με πετάει έξω. Υπάρχει κάτι άλλο free για να το χρησιμοποιήσω; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα