Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το βιντεο το έχω φτιάξει εγώ

πάει για διαγωνισμό

και απο το πρόγραμμα το βγάζω σε ότι μορφη, ανάλυση, ποιότητα θέλω

Δημοσ.

Πολύ καλά βολεύει,κατέβασε το AutoGK αν και αρχαίο κάνει την καλύτερη δουλειά στο να αναλύσει και να διαλέξει της πλέων κατάλληλες ρυθμίσεις για να το κάνει σε ό,τι μέγεθος θες,πάντως το ξανά λέω HD πεντάλεπτο σε 100MB πολύ δύσκολα.

Δημοσ.

Το AutoGK δυστυχώς βγάζει XviD-encoded AVI, με ο,τι σημαίνει αυτό για την ποιότητα έναντι των νεότερων και καλύτερων τύπων κωδικοποίησης.

Γνώμη μου είναι να υπολογίσεις με έναν bitrate calculator τί bitrate απομένει για το videostream με δεδομένο bitrate για το audiostream, και να περάσεις το αρχείο σου από το εξαιρετικό Handbrake για τα περαιτέρω...

Δημοσ.

Ο parsifal δικαίως, λέει ότι με νεότερο codec κοινός mkv λογικά θα βγάλει καλύτερο αποτέλεσμα,πάνε εδώ http://www.videohelp.com/calc.htm και βάλε τα λεπτά που είναι το βίντεο δεν έχει σημασία τη type θα διαλέξεις απλά βάλε custom εκεί που θα σου πει για dvd/cd και βάλε 100mb αν έχει ήχο το project σου βάλε το πόσο bitrate θέλεις να έχει ή βάλε 0 αν δεν έχει ήχο,κάτω θα σου βγάλει το μέγιστο bitrate που μπορείς να βάλεις στο handbrake για να κωδικοποιήσεις το βίντεο σου και να βγει 100MB.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα σας ευχαριστώ πάρα πολύ! το τελευταίο μάλιστα με βοήθησε υπεραρκετα

έχω αξιπρεπη ανάλυση, και μόλις 75 MB!!!

Δημοσ.

Συγνώμη για την ασχετίλα, ποιο είναι το καλύτερο (κυρίως φιλικότερο) δωρεάν πρόγραμμα για να φτιάξουμε βιντεάκια για τραγούδια mp3, δηλαδή να κάνουμε βίντεο κλιπ ένα συγκεκριμένο κομμάτι; Μερσί.

Δημοσ.

Συγνώμη για την ασχετίλα, ποιο είναι το καλύτερο (κυρίως φιλικότερο) δωρεάν πρόγραμμα για να φτιάξουμε βιντεάκια για τραγούδια mp3, δηλαδή να κάνουμε βίντεο κλιπ ένα συγκεκριμένο κομμάτι; Μερσί.

Windows movie maker. Δωρεάν είπες, φιλικότερο κυρίως, δεν ανέφερες οτι θες πολλές δυνατότητες, έτσι ζωγράφισες το movie maker.

Δημοσ.

Windows movie maker. Δωρεάν είπες, φιλικότερο κυρίως, δεν ανέφερες οτι θες πολλές δυνατότητες, έτσι ζωγράφισες το movie maker.

Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...