Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο προγραμμα για να βλεπω τι ξεκιναει ο υπολογιστης στην αρχη (start up manager)?

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο προγραμμα για να βλεπω τι ξεκιναει ο υπολογιστης στην αρχη (start up manager)?

Πήγαινε έναρξη --> Εκτέλεση --> γράψε "msconfig" και Enter

Στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέγεις την καρτέλα "Εκκίνηση στοιχείων" ...

Δημοσ.

Για εσάς που χρησιμοποιείτε πολύ το VirtualBox και έχετε windows seven υπάρχει το VBoxLaunch που δημιουργεί τα πολύ βολικά "jumplists" των seven για κάθε virtual machine που έχετε.

sshot4e848ab72a05b.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω σουίτα microsoft office αλλά freeware.Openoffice χρησιμοποιούσα μια περίοδο αλλά θυμάμαι ότι ήταν κομματάκι βαρύ.Είχα πέσει και πάνω στο libreoffice αλλά δεν θυμάμαι γιατί το είχα απορρίψει να πω την αλήθεια.

Από τις τελευταίες εκδόσεις των freeware σουιτών office ποια είναι η ελαφρύτερη και στο σύνολο καλύτερη αυτό τον καιρό?Θέλω να διαβάζει οπωσδήποτε docx.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SoftMaker Office 2008. Ελαφρύτερο σίγουρα

οδηγίες εδώ για το πως γίνεται portable. Είναι για την προηγούμενη έκδοση γιατί τότε το 2008 δεν ήταν free, αλλά ισχύουν τα ίδια

Επεξ/σία από mrpink
Δημοσ.

Βλέπω αρκετό κόσμο τελευταία να εμπιστεύεται αρκετά και το Google Docs. Για όσους καλύπτονται πλήρως από αυτό και δεν αναγκάζονται να θυσιάσουν κάποια απολυτώς απαραίτητη σε αυτούς λειτουργικότητα που προσφέρουν οι standalone σουίτες, νομίζω πως είναι πολύ καλή εναλλακτική.

Δημοσ.

παιδια θα ηθελα καποιος να μου πει ποια ειναι τα αναγκαια προγραμματα που θα πρεπει να εχει καποιος υπολογιστης (spyware,registry κτλ κτλ )

εριξα μια ματια σε αυτα που γραφοντε εδω μεσα αλλα καπου χαθηκα και δεν θα ηθελα να γεμισω και τον υπολογιστη με πολλα και περιττα πραγματα.

μεχρι στιγμης αυτα που εχω ειναι τα AVG,Ccleaner και Revo Unistaller

απλα θα ηθελα καποιος αν μπορει να μου πει ποια ειναι τα αναγκαια προγραμματα που επιβαλλετε να εχουμε στο pc για καθαρισμο,registry κτλ

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Ουσιαστικά με αυτά που έχεις καλύπτεσαι,εγώ προτιμώ το avira βέβαια αλλά γούστα είναι αυτά.Το CCleaner είναι πολύ καλό για καθαρισμό registry,το μόνο που ίσως να χρειάζεσαι ακόμα είναι ένα καλό defrag όπως το defraggler ένα καλλίτερο τρόπο αναζήτησης αρχείων(από ότι έχουν τα win) το everything και ίσως ένα πρόγραμμα για να βλέπεις της θερμοκρασίες π.χ.

HardwareInfo

coretemp

και αν κάνει φασαρία το ανεμιστηράκι βάζεις και το SpeedFan

Δημοσ.

φιλε μου JohnXarxas

θα μπορουσες να μου πεις τι κανει το καθε ενα απο αυτα,

αν χρειαζοντε και τα 2 να υπαρχουν ή το ενα απο τα 2

και φυσικα που μπορω να τα βρω??

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...