DJTaurus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Η εξέλιξη του KmPlayer PotPlayer x86/x64 (aka "KMPlayer Reloaded") 32-bit http://www.dvbsupport.net/download/index.php?act=view&id=230 64-bit http://www.dvbsupport.net/download/index.php?act=view&id=236 Eκανα συγκριση με km player 3.0.0.1439....σαφως καλυτερο ηχο και πιο ελαφρυς ο potplayer...απο εκει κ περα δοκιμασα ολα τα video renderer & στο km player(με VMR7)εχω πολυ πιο ζωντανα χρωματα και λιγο πιο καθαρη εικονα....μιλαω για 700αρα dvd rip ταινια και default ρυθμισεις.Αν εχεις να προτεινεις ρυμισεις για καλυτερο αποτελεσμα...?
Commendatore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει κάποιος αξιόλογος photo viewer & editor στο στύλ του γνωστού ACDSee ? Έχω δοκιμάσει τα IrfanView, PhotoScape και κάποια άλλα, τα οποία λόγω δυνατοτήτων ή απηρχαιωμένου περιβάλλοντος δε μου άρεσαν. Δεν ψάχνω τίποτα εξειδικευμένες δυνατότητες, απλά να μπορείς να κάνεις το στοιχειώδες editing (crop, resize, ...etc) πως μου την δίνει που γράφω προγράμματα και το σύστημα νομίζει ότι γράφω greeklish... μου έχει ξανατύχει δεν με άφηνε να απαντήσω Δεν ξέρω αν το έχεις ήδη αλλάξει, αλλά δοκίμασε : Οι ρυθμίσεις μου --> tab greeklish --> Παράκαμψη του ελέγχου greeklish
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει κάποιος αξιόλογος photo viewer & editor στο στύλ του γνωστού ACDSee ? Έχω δοκιμάσει τα IrfanView, PhotoScape και κάποια άλλα, τα οποία λόγω δυνατοτήτων ή απηρχαιωμένου περιβάλλοντος δε μου άρεσαν. Δεν ψάχνω τίποτα εξειδικευμένες δυνατότητες, απλά να μπορείς να κάνεις το στοιχειώδες editing (crop, resize, ...etc) αν έχεις το microsoft office (απο 2007 και πάνω) έχει μαζί το micsosoft office picture manager που θα σε βολέψει Δεν ξέρω αν το έχεις ήδη αλλάξει, αλλά δοκίμασε : Οι ρυθμίσεις μου --> tab greeklish --> Παράκαμψη του ελέγχου greeklish τώρα πλέον το έχω αλλάξει, μου το είπε κάποιος άλλος στην περιοχή για τέστ νομίζω...
Commendatore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 αν έχεις το microsoft office (απο 2007 και πάνω) έχει μαζί το micsosoft office picture manager που θα σε βολέψει Όχι, δυστυχώς δεν το έχω. Κάτι άλλο από ανεξάρτητη εταιρεία ίσως ? edit: κάποια στιγμή δοκίμασα και το Picasa, αλλά πολύ περίεργο μενού ρε παιδάκι μου......
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Όχι, δυστυχώς δεν το έχω. Κάτι άλλο από ανεξάρτητη εταιρεία ίσως ? edit: κάποια στιγμή δοκίμασα και το Picasa, αλλά πολύ περίεργο μενού ρε παιδάκι μου...... τι να σου πω, δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό, εγώ με αυτό βολεύομαι αν έχεις linux πάντως, όλο και κάτι θα βρεις απο το κέντρο λήψης ή αν έχεις γνήσια windows
lexmark Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 τι να σου πω, δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό, εγώ με αυτό βολεύομαι αν έχεις linux πάντως, όλο και κάτι θα βρεις απο το κέντρο λήψης ή αν έχεις γνήσια windows Αν έχει γνήσια windows θα βρει κάτι από το κέντρο λήψης για να κάνει τη δουλειά του;
TheELF Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει κάποιος αξιόλογος photo viewer & editor στο στύλ του γνωστού ACDSee ? Έχω δοκιμάσει τα IrfanView, PhotoScape και κάποια άλλα, τα οποία λόγω δυνατοτήτων ή απηρχαιωμένου περιβάλλοντος δε μου άρεσαν. Δεν ψάχνω τίποτα εξειδικευμένες δυνατότητες, απλά να μπορείς να κάνεις το στοιχειώδες editing (crop, resize, ...etc) http://picasa.google.com/ Η google φροντίζει για τα πάντα. Αν έχει γνήσια windows θα βρει κάτι από το κέντρο λήψης για να κάνει τη δουλειά του; κέντρο λήψης=google :lol:
antonl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 http://picasa.google.com/ Η google φροντίζει για τα πάντα. [...] [...] edit: κάποια στιγμή δοκίμασα και το Picasa, αλλά πολύ περίεργο μενού ρε παιδάκι μου...... Καλά λόγια έχω ακούσει και για το Photoscape.
parsifal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλά λόγια έχω ακούσει και για το Photoscape. Θα πρότεινα κι εγώ το IrfanView (κλασσικά! ) αλλά είπε ο άνθρωπος ότι τα δοκίμασε αυτά και δεν του κάνανε...
antonl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πωωω. Πολύ πρωί. I apologize edit: Για να μην είναι εντελώς fail η σφήνα μου, ας ρίξει μια ματιά και στο FastStone Image Viewer.
JohnXarxas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αν έχει γνήσια windows θα βρει κάτι από το κέντρο λήψης για να κάνει τη δουλειά του; λάθος διατύπωση ίσως από το κέντρο λήψης να έχει κανένα τέτοιο πρόγραμμα δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά βρήκα για παράδειγμα αυτό δεν είναι από ότι κατάλαβα καθαρά επεξεργαστής εικόνων... ή κάτι τέτοιο που θα μπορούσε να το βρει από το κέντρο λήψης microsoft
Anubis13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Eνας ενδιαφερον open source multi-threaded audio ripper http://www.freac.org/
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ψάχνω για ένα απλό, απλούστατο πρόγραμμα για φίλο για να αντικαταστήσει το windows movie maker. Δεν θέλει τίποτα φοβερό, κόψιμο- ράψιμο με κάνα εφαδάκι μετάβασης και μουσική... κλασικά πράματα. Να έχετε στο νου σας ότι ξέρει τα πολύ βασικά από πληροφορική και δεν έχω χρόνο να του το εγκαταστήσω/δείξω
TheELF Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ψάχνω για ένα απλό, απλούστατο πρόγραμμα για φίλο για να αντικαταστήσει το windows movie maker. Δεν θέλει τίποτα φοβερό, κόψιμο- ράψιμο με κάνα εφαδάκι μετάβασης και μουσική... κλασικά πράματα. Να έχετε στο νου σας ότι ξέρει τα πολύ βασικά από πληροφορική και δεν έχω χρόνο να του το εγκαταστήσω/δείξω Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο ελεύθερο,το ποιο απλό αλλά και καλό είναι το windows movie maker.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα