Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αναβάθμισα το DirectX, έχω τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών(ATi HD4850), και είμαι σε φρέσκια εγκατάσταση Win7x64 ,αλλά το πρόβλημα παραμένει.:-(

Έχεις την τελευταία έκδοση του Kmplayer;

http://www.filehippo.com/download_kmplayer/download/e0795ccb82ad8ce966a9807be8e1a962/

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδια σορυ αν ειμαι οφτοπικ..

Υπαρχει(σιγουρα υπαρχει) κανα προγραμμα για να παρω στιγμιοτυπο απο την επιφανεια εργασιας;

Δε σε καλύπτει η κλασική λύση "Prt Scr" -> paste στο paint;

Δημοσ.
Το παταω το "Prt Scr", αλλα δεν μου βγαζει μετα να κανω επικολληση καπου την εικονα..

Δες αν το prt scr έχει και "F" key.

Δημοσ.
Το παταω το "Prt Scr", αλλα δεν μου βγαζει μετα να κανω επικολληση καπου την εικονα..

...το Paint το ανοίγεις; :P

Tέσπα, άσε τον antonl, μόνο από θρησκευτική ιστορία ξέρει.

Κατέβασε το WinSnap version 1.1.10 που είναι αδερφοί ΚαΤΣΑΜΠΑ και πολύ τσίλικο προγραμματάκι ναούμ'.

Δημοσ.
Έχεις την τελευταία έκδοση του Kmplayer;

http://www.filehippo.com/download_kmplayer/download/e0795ccb82ad8ce966a9807be8e1a962/

sorry για την καθυστέρηση.

Δοκίμασα την έκδοση που έστειλες σε έναν φορητό με μια Mobility HD4570 και έπαιξε κανονικά.Έβαλα όμως την ίδια έκδοση στο προηγούμενο pc ,και πάλι τα ίδια :-(

Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.
sorry για την καθυστέρηση.

Δοκίμασα την έκδοση που έστειλες σε έναν φορητό με μια Mobility HD4570 και έπαιξε κανονικά.Έβαλα όμως την ίδια έκδοση στο προηγούμενο pc ,και πάλι τα ίδια :-(

Τι μπορεί να φταίει;

Εγώ το δοκιμάζω σε μια mobility HD4330 και παίζει. Αν θες άνοιξε νέο θέμα να τα πούμε απο κει μπας και βοηθήσουν και άλλοι. Να μη γεμίζουμε και το συγκεκριμένo thread offtopic ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...