Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ 1-2 φορές μόνο, αλλά τις φορές αυτές ήταν πολύ «μανιβέλα» η κατάσταση για να επιτύχω με ανεξάρτητα command line utilities (το handle.exe και το pskill.exe από Sysinternals, btw) το ίδιο αποτέλεσμα. Άκου σκηνικό τώρα την τελευταία φορά: μία διεργασία τύπου daemon κλείδωνε χωρίς προφανή λόγο ένα, άδειο κατά τ' άλλα, directory. Αλλά όταν τη σκότωνες, έκανε respawn και ξανακλείδωνε τον κατάλογο. Χρειάστηκε από cmd ο τελεστής && σε ένα one-liner για να γίνει διαδοχικά και αστραπιαία (picture.php?albumid=68&pictureid=239) το kill και το delete...

Καλό είναι να υπάρχει λοιπόν!

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ήταν πολύ «μανιβέλα» η κατάσταση για να επιτύχω με ανεξάρτητα command line utilities (το handle.exe και το pskill.exe από Sysinternals, btw) το ίδιο αποτέλεσμα. Άκου σκηνικό τώρα την τελευταία φορά: μία διεργασία τύπου daemon κλείδωνε χωρίς προφανή λόγο ένα, άδειο κατά τ' άλλα, directory. Αλλά όταν τη σκότωνες, έκανε respawn και ξανακλείδωνε τον κατάλογο. Χρειάστηκε από cmd ο τελεστής && σε ένα one-liner για να γίνει διαδοχικά και αστραπιαία () το kill και το delete...

Εδώ ταιριάζει η διαφήμιση...Στην μητέρα σου το'πες; :devil:

Σε κάνα φίλο σου διαφημιστή έστω; :P

Δημοσ.

Μπα, μην το λες. Κυκλοφορούν εδώ γύρω πολλοί περίεργοι τύποι με unix-οειδές και msdos-άδικο background, οπότε πήραν στάνταρ μυρωδιά τί λέω. Απλά, σε desktop Windows κατάσταση τέτοια κόλπα (που σιγά το κόλπο, εδώ που τα λέμε) δεν είναι ο κανόνας, όλοι σχεδόν θα ψάχνουμε ένα εύκολο γραφικό utility να κάνει τσάκα-τσάκα τη δουλειά.

Δημοσ.

Όταν πήγα σε 64bit Windows, το είχα δοκιμάσει αυτό ψάχνοντας αντικαταστάτη του Unlocker. Δε μου έπαιζε! :shifty:

Δημοσ.
Κι εγώ 1-2 φορές μόνο, αλλά τις φορές αυτές ήταν πολύ «μανιβέλα» η κατάσταση για να επιτύχω με ανεξάρτητα command line utilities (το handle.exe και το pskill.exe από Sysinternals, btw) το ίδιο αποτέλεσμα. Άκου σκηνικό τώρα την τελευταία φορά: μία διεργασία τύπου daemon κλείδωνε χωρίς προφανή λόγο ένα, άδειο κατά τ' άλλα, directory. Αλλά όταν τη σκότωνες, έκανε respawn και ξανακλείδωνε τον κατάλογο. Χρειάστηκε από cmd ο τελεστής && σε ένα one-liner για να γίνει διαδοχικά και αστραπιαία (picture.php?albumid=68&pictureid=239) το kill και το delete...

Καλό είναι να υπάρχει λοιπόν!

Τι μου θυμισες τωρα.

Ο γνωστος νορτονας(!) - norton antivirus - ηταν τοσο ιος ο ιδιος οταν τον χρησιμοποιουσα παλια που εφτιαχνε χωρις να σε ενημερωνει κρυφο directory οπου εβαζε μεσα δικα του αρχεια.Μιλαμε οτι ειχε φτιαξει με το περασμα του καιρου ενα directory 10gb(!!!) σε μια εποχη που ενας 40αρης σκληρος θεωρουνταν πολυτελεια.

Αφου το ανακαλυψα και προσπαθησα ματαια να το σβησω ψαχνωντας στο Internet βρηκα οτι για να σβησει αυτο το directory επρεπε να βγεις dos και να γραψεις ενα μακρυναρι περιπου 2 γραμμες!

Δημοσ.
Όταν πήγα σε 64bit Windows, το είχα δοκιμάσει αυτό ψάχνοντας αντικαταστάτη του Unlocker. Δε μου έπαιζε! :shifty:

Και εγω οταν πηγα στα 64 και το βρήκα, μου δούλεψε και μου δουλεύει κανονικά.

Τα εχω και τα 2 φορτωμένα (unlocker+lockhunter χ64) χωρίς πρόβλημα.

Τι μου θυμισες τωρα.

Ο γνωστος νορτονας(!) - norton antivirus - ηταν τοσο ιος ο ιδιος οταν τον χρησιμοποιουσα παλια που εφτιαχνε χωρις να σε ενημερωνει κρυφο directory οπου εβαζε μεσα δικα του αρχεια.Μιλαμε οτι ειχε φτιαξει με το περασμα του καιρου ενα directory 10gb(!!!) σε μια εποχη που ενας 40αρης σκληρος θεωρουνταν πολυτελεια.

Αφου το ανακαλυψα και προσπαθησα ματαια να το σβησω ψαχνωντας στο Internet βρηκα οτι για να σβησει αυτο το directory επρεπε να βγεις dos και να γραψεις ενα μακρυναρι περιπου 2 γραμμες!

Για τον νορτονα συμφωνώ :lol: αλλά σχεδόν όλα τα av χρησιμοποιούν κρυφούς φακέλους με πολλά MB/GB προκειμένου να κρατάνε αρχεία log,report,history,updates κτλ.

Απο τις επιλογές του εκάστοτε προγράμματος (οχι σε ολα) μπορείς να καθορίσεις τι θα "κρατάει" "πόσο καιρό" και πολλά άλλα.

Μετά απο δοκιμές σχεδόν όλων των av, τα τελευταία χρόνια δουλεύω με τον KIS (Kaspersky Internet Security) ο οποίος στο κρυφό directory "C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP9\" έχει μέχρι τώρα 715ΜΒ και αυτό γιατί εχω ξεχάσει να το "καθαρίσω" για αρκετό καιρό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένας απλά υπέροχος, εύκολος και απλός video converter:

Freemake Video Converter

δεν ξέρω αν ενδείκνυνται για πιο προχωρημένες λειτουργίες αλλά για μένα που ήθελα κάτι απλό και "τυφλοσούρτη" είναι ότι πρέπει

Δημοσ.

Ένας απλά υπέροχος, εύκολος και απλός video converter:

Freemake Video Converter

δεν ξέρω αν ενδείκνυνται για πιο προχωρημένες λειτουργίες αλλά για μένα που ήθελα κάτι απλό και "τυφλοσούρτη" είναι ότι πρέπει

Δημοσ.

Του έριξα μια ματιά. Και μόνο που σε αφήνει να πάρεις Η.264 video stream σε τελικό container AVI, καταλαβαίνει κανείς (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να καταλαβαίνει) πόσο ασόβαρο software είναι.

Το άλλο πάλι της ίδιας εταιρείας για video downloading από διάφορα streaming video sites φαίνεται πιο ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Του έριξα μια ματιά. Και μόνο που σε αφήνει να πάρεις Η.264 video stream σε τελικό container AVI, καταλαβαίνει κανείς (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να καταλαβαίνει) πόσο ασόβαρο software είναι.

Το άλλο πάλι της ίδιας εταιρείας για video downloading από διάφορα streaming video sites φαίνεται πιο ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Για τα πολύ απλά που το θέλω τεμών τα παιδία Παρσιφαλίδη βλέπω ότι κάνει... δηλαδή για το ένα βίδεο την 3ετία που μετατρέπω εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...