MTG Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Σε ένα Sony Micro Vault 128MB που έχω εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, κατά τη μεταφορά ενός αρχείου από το flash disk στον σκληρό, μου έβγαλε ένα μήνυμα του στυλ "cyclic redundancy error" ή κάπως έτσι (δεν θυμάμαι ακριβώς). Από εκεί και πέρα, σε όσα PC δοκίμασα, το βλέπουν σαν unformatted disk, δεν μπορούν να του κάνουν format και όταν δοκιμάζω το "Format software" που έχει η Sony στο site της, αυτό ξεκινάει αλλά μόλις φτάνει στο τέλος βγάζει το μήνυμα "Format Failed" Τα τίναξε οριστικά; Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω ορισμένα αρχεία που είναι μέσα και τα θέλω; Ευχαριστώ!
siemens Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 me to format ton windows dokimases na to kaneis
The Crow Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Κάνε format με το συνοδευτικό λογισμικό.Μόνο με αυτό θα σου φτιάξει.
MTG Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Τα Win δεν κάνουν format, ενώ όπως έλεγα και στο πρώτο μήνυμα το Format Software της Sony που βρήκα στο site της (http://www.sony.net/Products/Media/Microvault/download_usm-u2.html), ενώ ξεκινάει και προχωράει, στο τέλος βγάζει το μήνυμα "Format Failed". Το EasyRecovery Pro, κάτι ακαταλαβίστικα αρχεία έκανε recover, αλλά το σημαντικότερο είναι αν θα δουλέψει και ας χαθούν αυτά που είχε μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.