Προς το περιεχόμενο

NFSU2 και ανάλυση οθόνης

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Sony Vaio και η ανάλυση της οθόνης του είναι 1280x800.Το θέμα είναι ότι όταν πάω να παίξω το NFSU2 αφήνει μαύρα περιθώρια δεξιά και αριστερά και δε φαίνεται σε όλη την οθόνη επειδή το παιχνίδι δεν υποστηρίζει αυτήν την ανάλυση.Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό;Πως μπορώ να το κάνω να φαίνεται σε όλη την οθόνη;;Εντωμεταξύ όταν αλλάζω την ανάλυση από το Display Properties και τη βάζω σε 1024x768 το κάνει αυτό πάλι.Αφήνει περιθώρια δεξιά και αριστερά.Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί το μήκος είναι 1280.Τι να κάνω;Είναι λίγο σπάσιμο να παίζεις παιχνίδι που δε φαίνεται σε όλη την οθόνη!

Δημοσ.

nomizo pos den iparxoun kai polla pragmata gia na kaneis...

mporeis na perimeneis kapoio patch tis EA gia ti SIGEKRIMENI douleia... mono afti exei ti dinatotita na se ikanopoiisei...

vevaia, apo oso ksero tin EA... tha perimeneis POLI kairo...

(pos na sto po...esi kai to notebook sou den anikete sto "target group" aftis tis %$#@% etairias pou mono ta leftakia tis koitaei... opote giati na kanei ton kopo?

eimai kakos me tin EA??? #$@$#%$#&%$&^$@@!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω αυτό που λες γιατί τώρα είμαι σε internet cafe.Πάντως δε με χαλάει και πολύ γιατί συνδέω την TFT EIZO που έχω και όλα μια χαρά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...