Προς το περιεχόμενο

Χαμηλη Αποδοση Με Χ800pro

--==m@vR()-==--

Προτεινόμενες αναρτήσεις

les na min mporoun na ta programmatisoun swsta? apla legetai oikonomiki politiki pros ofelws twn vga kai eis varws twn gamers.

aplo. de sou trexei kala file mou? allakse kartoula, kane anavathmisi, ksodepse telwspantwn ta lefta sou kapou gia na pareis kalutero h/w.

kai ase emas na ta vgazoume etsi ta paixnidia mas opws exoume sunnenoithei me tis etairioules twn kartwn. kai na ta skate eseis oi lalakes gia na sas vgazei 40 fps.

we don't give a @##@#!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνίδι το΄χω και κάθεται μαζί με άλλα όπως το ΗL2, απλά δεν έχω βρει τον χρόνο ακόμα να τα εγκαταστήσω καν.

Απ΄ότι είδα στο δίκτυο στο NFS U2 οι επιδόσεις πέφτουν κατακόρυφα με την ενεργοποίηση κάθε εξομάλυνσης τελικά και ας είναι απενεργοποιημένες οι άλλες μπούρδες. Κάποια παπαριά πρέπει να έχουν κάνει οι δημιουργοί δεν δικαιολογείται αλλιώς.

aplo. de sou trexei kala file mou? allakse kartoula, kane anavathmisi, ksodepse telwspantwn ta lefta sou kapou gia na pareis kalutero h/w.

kai ase emas na ta vgazoume etsi ta paixnidia mas opws exoume sunnenoithei me tis etairioules twn kartwn. kai na ta skate eseis oi lalakes gia na sas vgazei 40 fps.

we don't give a @##@#!!!

Φίλε μου ρώτησα άνθρωπο που έχει δύο συστήματα, το ένα με 3.0GHz P4/6800 Ultra και το άλλο με 3.4GHz P4/X800XT PE. Και στα δύο συστήματα το παιχνίδι πάει σαν πατάτα και αυτό με διπλή εξομάλυνση μόνο ενεργοποιημένη. Σε τι ακριβώς δηλαδή θα πρέπει να αναβαθμίσεις για να τρέξει το παιχνίδι όπως θα έπρεπε;

Το παιχνίδι θα έπρεπε να φυσάει στην Χ800PRO σου. Θα το ψάξω με την ΕΑ games και μόλις έχω νέα θα σας πω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...