--==m@vR()-==-- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 αναρωτιεμαι αν μπορει καποιος να μου πει γιατι με το συστημα της υπογραφης απο κατω και με τους 4.11, στο nfsu 2 βγαζει 25-39 fps με ολα full και 1280x1024 μετρημενα με το fraps. Δεν ειναι λιγα; Eιδικα τη στιγμη που βγαζω 62 στο doom se 1600x1200 με full ολα. θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1Mbitmx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 den eimai kai o pleon eidikos, alla dokimases na valeis ta patch pou exoun vgei gia to nfsu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 not yet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 e, dokimase to prwta kai meta pes mas ksana. Na upothesw oti to nfsu2 den einai kai toso "nomimo"???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Τί εννοείς όλα full; 1280x1024 & 8xFSAA & 16XFSAA & όλα full από το παιχνίδι; Αν ναι, δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 nai auto ennow ola full. den exw koitaksei katholou sugkritika alla emena mou fainetai parakseno kai poli malista. Idia apodosi kai me to 1.1 patch tespa.. de kserw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 To sygekrimeno game einai arketa cpu-limited, gia rixe mia matia sta graphs (na tonisw oti einai tou paliou nfs, an kai xrhsimopoioune thn idia mhxanh, eixe ligotera effe IIRC)edw. Apo thn allh, efoson einai toso cpu-limited, boreis na anevaseis to eye-candy sxedon "tsampa" Outws h allws me 20+ fps ena racing einai arketa playable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δηλαδή θες να πεις ότι έστω και με μια 6800U δεν πρόκειται να δεις παραπάνω από 40Fps?αν καταλαβα λάθος διορθώστε με!!!! Κι εγώ έχω σχετικά χαμηλα frames στο παιχνίδι 25-38 στα 1024χ768 με όλα τέρμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δηλαδή θες να πεις ότι έστω και με μια 6800U δεν πρόκειται να δεις παραπάνω από 40Fps?αν καταλαβα λάθος διορθώστε με!!!! Κι εγώ έχω σχετικά χαμηλα frames στο παιχνίδι 25-38 στα 1024χ768 με όλα τέρμα! Sta sygekrimena settings kai sto sygekrimeno pc, oxi. Apo thn allh, oso eisai cpu-limited anevazeis analysh/eye candy xwris na peftoun ta fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac_new Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 liga fainontai na einai ta frames.Kalo einai na perimeneis to patch kai tous neous drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 eipa kai prin oti evala tou 1.1 patch kai tous 4.11. de nomizw oti ftaine ta uodates, mias kai ta perasa idi. kammia alli idea? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 ena pragma pou den diefkrinistike... pos exeis setarei to pc sou??? exeis kanei to leitourgiko OSO TO DINATO PIO ELAFRI prin trekseis to game??? px sta winXP kalo einai na vazeis "optimised for best performance" na apagorefseis na trexei OTIDIPOTE apo tin ekkinisi (meso msconfig) na exeis vrei to max asfales overckloking (diforoumeno, e?) na min ekkinountai axreiasta servises (POIOS STON PELO xreiazetai to "portable serial number" na trwei mnimi apo emas ???) ... genika...exeis elafrinei to sistima??? kai apo tin alli, defrag? tweaking tis registry? klp klp klp... (elpizo na viothisa ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Disable motion blur and light trails. Ξανατρέξε το παιχνίδι στην ανάλυση της επιλογής σου με εξομάλυνση και ανισοτροπικό και τις άλλες ρυθμίσεις του παιχνιδιού στο τέρμα και θα δεις αρκετά μεγάλη διαφορά. Τα δύο αυτά ηλίθια κατ΄εμέ εφέ στο πρώτο παιχνίδι δεν λειτουργούσαν με την εξομάλυνση ενεργοποιημένη , γιατί απλά χρησιμοποιούν τα multisampling buffers για να δουλέψουν. Οι δημιουργοί το διόρθωσαν στο 2, με την διαφορά ότι οι επιδόσεις πέφτουν κατακόρυφα σε όλες τις κάρτες γιατί οι κάρτες παλεύουν να περάσουν πλέον του ενός εφέ από τα εν λόγω buffers. Φυσικά γούστα είναι αυτά, αλλά εγώ προσωπικά την θολούρα του αναφερόμενο ως motion blur (motion trail είναι για την ακρίβεια) δεν την θεωρώ βελτιστοποίηση της απεικόνισης, τουναντίον. Σαν παλιός μοτοσυκλετιστής και τρελλαμένος με την ταχύτητα δεν θυμάμαι ουδέποτε να είδα τέτοια θολούρα και σε αυτό τον βαθμό με υψηλές ταχύτητες. Διαλέγεται και παίρνεται, εγώ προσωπικά συνιστώ να δοκιμάσεται να τρέξετε το παιχνιδάκι χωρίς αυτές τις αηδιούλες. Αν σας κάνει ή όχι θα το αποφασίσεται μόνοι σας. ***edit: for reference's sake: motion blur = antialiasing in the temporal dimension (also refered to as temporal antialiasing) motion trail = bluring in the temporal dimension Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 sumfwnw ailure mono pou ta exw apanergopoiisei aptin arxi auta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Κι εγώ απογοητεύτηκα με τις απαιτήσεις του. Παίζω περίπου στα medium (άλλα high και άλλα low), εννοείται απενεργοποιημένα αυτά που είπε ο Ailuros, με 1024χ768, 2xFSAA, 4xAF και σκατοκινείται. ΥΓ: Σκατοπρογραμματισμός πρέπει να είναι. Έχει παίξει κανείς το MotoGP2; Κλάσεις ανώτερα γραφικά και πάρα πολύ ελαφρύ. Δείτε το και θα καταλάβετε τί εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.