Προς το περιεχόμενο

-= Pro Evolution Soccer 4 - Insomnia Cup =-

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να αρχίσουν να μπαίνουν και Ελληνες στο πρωτάθλημα..Βέβαια για να παίξετε καλά πρέπει να έχετε adsl..Ενα κακό ολοι να αποχωρούν οταν παίζουν μαζί μου...Πολύ ασχετοσύνη εκεί μέσα δεν ξέρουν μπάλα τα παιδιά :P

Στο launcher δεν μπορούμε να κάνουμε ενα Ελληνικό room και να οργανώσουμε το πρωταθληματάκι μας..και μέσο του φορουμ να φτιάξουμε ενα τοπικ με τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος μας ..Τι λέτε ?

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω παντως το χρεος μου το εκανα :twisted: :twisted:

(βλ. υπογραφη) συνεχεια εδω http://briefcase.pathfinder.gr/contents/icem4n/27724o

Ετσι ετσι και ο τύπος αν δεν κάνω λάθος θεωρείτε κορυφαίος..εγω στο pesol εχω 2/2 νίκες..και 3 μλκες δεν θέλανε να δηλώσουνε ετσι ωστε να ποστάρω το αποτέλεσμα..

Δημοσ.

πάντως το Lag οταν δεν είσαι Host είναι τεράστιο..Τις περισσότερες φορές το παιχνίδι δεν παίζετε..Οταν είσαι όμως host τρέχει τέλεια..Γιατι συμβαίνει αυτό?Είναι bug του παιχνιδιού?

Δημοσ.

ναι ετσι ειναι παντα ο client εχει καποιο lag. μπορει ομως να μειωθει αν βαλεις χαμηλη αναλυση και το club stadium και κλεισεις το commentary

Δημοσ.

καλά εγώ δεν είχα απλά λίγο lag ..καρέ καρέ τα έβλεπα..Κανονικά με 384 συνδεση θα έπρεπε να τρέχει τέλεια το παιχνιδι..Απαράδεκτη η κονάμι..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το lag ειναι λογικο να το εχεις αν εισαι client ακομη και αν εχεις 384 adsl γιατι δεν εξαρταται μονο απο το downstream το δικο σου αλλα και απο το upstream του host. Οι περισσοτερες adsl εχουν upstream 128 και αυτο στα χαρτια, που σημαινει οτι στην πραξη μπορει να μην πιανει ουτε αυτην την ταχυτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...