Προς το περιεχόμενο

Thunderbird 0.9

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

egw ton ebala prox8es, paideuhtka na setarw to gmail ligo (kati epaize me ta passwords storage) alla mou aresei perissotero apo outllok k etsi ton krathsa

ps eimai typos pou den allazei eukola synh8eies :P

Δημοσ.

Εγώ τον χρησιμοποιώ καιρό και είναι τέλειος κατά την άποψή μου. Βρήκα και ένα πρόγραμμα και έκανα uninstall το outlook

Δημοσ.

ego diavasa se ena thread oti einai poli anorimos akomi.kati san firefox stin version 0.6 as poume kai oti kanei diafores m*lakies opote afiste kalitera pros to paron.an de me pisteyete pigenete sta official forums tou na deite ta sxolia.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν threads που θα λένε το αντίθετο. Ζητάς γνώμη για κάτι που έχεις αποφασίσει ήδη! :D

Δημοσ.

Ton exo xrisimopoieisei. Kalos mou fenetai alla exei kapoia problimatakia. To kalo tou einai oti metafereis poli eukola ta minimata sou apo ipologisti se upologisti 8) . Me zorise kai emena ligo to setarisma stin arxi all auto kirios giati eballa na trabaei ta minimata mou apo to Yahoo :wink: .

Enan psifo akoma apo mena

Δημοσ.

Τον χρησιμοποιω απο την εκδοση 0.6 και δεν τον βρισκω καθολου ανωριμο.. Εχει την ιδια φιλοσογια με το Firefox: τα βασικα το προγραμμα και οποιαδηποτε παραμετροποιηση μεσω extensions.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο..

Ξέρει κανείς άν πρόκειτε να βγεί η ελληνική έκδοση του Thunderbird 1.0.6 και άν ναι πότε;;

Εδώ και καιρό έχει βγεί η αγγλική έκδοση, αλλα η ελληνική έχει παραμήνει στην 1.0.2...

Δημοσ.

Παδια εχετε δικιο...

Βαλτε την εκδοση 1.0 εχουν λυθει ολες οι βλακειες αυτες και πραγματικα ειναι πολυ καλος client.

Geri πως το σεταρες?Εγω εδω και χροοονια προσπαθω και δεν τα καταφερνω με το yahoo

Δημοσ.
http://www.mozilla.org/products/thunderbird/all.html

η ελληνική είναι ακόμα η 1.0.2

Ναι, αυτό είδα και εγώ, γι'αυτό ρώτησα..

Άν δεν κάνω λάθος, τις προϊγούμενες φορές όταν έβγενε μια νέα έκδοση, η ελληνική ερχόταν μετά απο 2-3 μέρες. Τώρα όμως έχει περάσει αρκετός καιρός απο τότε που βγήκε η 1.0.6...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...