BanOr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Καλησπέρα παιδιά!Τι γίνεται?Λοιπόν...λέω τώρα εγώ οτι ανοίγω ένα σαιτ και έχει μέσα κατι αρχεία που θέλω να κατεβάσω. Στο πισι έχω το φλασγκετ...Πώς μπορώ να κατεβάσω με αυτό μέσω firefox?? tnx ppl :wink:
My8os Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μια λύση είναι να κάνεις δεξί κλικ πάνω στο link, διαλέγεις "Copy Link Location" και μετά να ανοίξεις το flashget πας "Νεα Εργασία(ή λήψη, δεν θυμάμαι)" και αρχίζεις το κατέβασμα.
wiz@rd21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Κατέβασε το Extension FlashGot και μόλις θέλεις να κατεβάσεις θα υπάρχει link για να τα στείλεις στο Flashget.
BanOr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Κατέβασε το Extension FlashGot και μόλις θέλεις να κατεβάσεις θα υπάρχει link για να τα στείλεις στο Flashget. Δεν το έπιασα...Αν μπορείς πες λίγο ποιο αναλυτικά...(και έλεγξε και την ορθογραφία..) :wink:
wiz@rd21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δεν έχω κάνει κάποιο ορθογραφικό λάθος, νομίζω τουλάχιστον. Λοιπόν στο θέμα τώρα, στον mozilla πας στο Tools->Extensions και πας στο Extenstions. Εκεί πατάς Get More Extensions και στο site που θα ανοίξει, θα κάνεις install το extension FlashGot. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι είναι εύκολο. Εάν έχεις άλλες απορίες ρώτα.
predator Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Κατέβασε το Extension FlashGot και μόλις θέλεις να κατεβάσεις θα υπάρχει link για να τα στείλεις στο Flashget. http://software.informaction.com/catalog/index.php?product=flashgot
BanOr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Τελικά δεν μου χρειάστηκε να διαβάσω τα posts το βρήκα μόνος μου!!Μία μέρα που καθόμουν...tnx anyway
deathlok Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 kali fasi alla eprepe kai to flashget na balei stin selida tou ena link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.