Προς το περιεχόμενο

Οι πιο περίεργοι browsers που δεν τους ξέρει κανείς...

xaxa1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλός ο Maxthon αλλα... μήπως εχει τρύπες; Γιατι δοκίμασα κάποιες "πονηρές" σελίδες και μου πέρασαν plugins. Το ActiveX blocker ηταν μη ενεργό ' date=' αλλα αν το ενεργοποιήσω μηπως δεν ανοίγουν αλλες σελίδες που χρειάζομαι; Γιατι στο ΙΕ δεν πέρνουσαν τα plugins; (εβγαζε παράθυρο με ερώτηση) --- μηπως δηλ. χρειάζεται περισσότερες παραμέτρους ;

[/quote']

σχετικα με τα πονηρά sites. O myie2/maxthon εχει ενα κουμπακι στην toolbar (με tooltip Download Control).

με επιλογες : load images, sounds, allow scripts, activex, κλπ.

Αυτο δεν ειναι το ιδιο με τη ρυθμιση που έχει στα Options.

Αν τα ρυθμισεις μεσα απο τα Options, και πριν ανοιξεις αλλα tabs, αυτο ισχύει για ΟΛΑ.

Αν κανεις επιλογη απο την toolbar, ισχυει για το συγκεκριμενο tab που εχεις ανοικτο, και για αυτα που θα ανοιξεις μεσα απο αυτο (με open in new window)

Εστω οτι πας στο σαιτ κρακσ τελεια αμ. εκει προσπαθουν να σου κατεβασουν dialers, hijackers κλπ.

τεχνικά , μερικα απο αυτα ειναι scripts (javascript & vbscript), και αλλα Activex. (καμία σχέση με Java ).

υπάρχει ενα προβλημα στον myie2. ta activex κατεβαινουν μεσω script. οταν επιλεγεις allow scripts, NOT allow activex, o myie2 κολλάει,

γιατι τα κατεβαζει αλλα δεν μπορει να τα τρεξει, και μαλλον προσπαθει το σκριπ να ξανακατεβασει.

Στα συγκεκριμενα σαιτ, απλα απενεργοποιείς τα scripts, και εισαι ασφαλής. Tα αρχεια που προσφέρουν, κατεβαινουν κανονικά.

(το ιδιο μπορεις να κανεις και απο ie, αλλα πρεπει να περασεις απο 4-5 μενου, και θα ισχύει για ολα τα σαιτς, ενω στον myie2 , μονο για το tab.)

2) αν απενεργοποιήσεις τελείως το activex, μπορει να μην βλέπεις ουτε τα pdf μεσα στον browser, ουτε τα Flash.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ουαααααοοοουυ!!! Firefox Rules!!!!

Αληθεια, ορισμένοι ρε παιδιά κάνετε οπως τότε στις αρχές με τον Netscape! Ολα καλα κι ωραια φτανει να μην ειναι MS. :D Το θετικό ειναι βέβαια πως ο firefox δουλευει, ενω ο netscape δεν δούλευε κιολας!

Στα sites που δεν ανοίγουν να χρησιμοποιήσουμε το ανοιχτήρι της κονσέρβας; ΚΑΙ o firefox εχει προβληματακια, ειναι ολα εμβρυα προς το παρον...

Δημοσ.

@random: Σ'ευχαριστω , να σαι καλα με γλίτωσες απο μπελάδες. Για να σιγουρευτώ βεβαια εχω το ad-mucher να τρέχει , και του έχω μπλοκάρει τα πονηρά activex με το χέρι.

Το site που ειχα σημειώσει ως "πονηρο" και το χρησιμοποιώ για δοκιμές σε ανάλογες περιπτώσεις ειναι το turboreactor.tk ---> ΠΡΟΣΟΧΗ μολις ανοίξει κατεβάζει και τρέχει κάποιο .exe , οποιος το δοκιμάσει ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ το ad-watch του ad-aware!! --- Μετα βγαίνει με add/remove-->uninstall, μια χαρα.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους browsers και τελικά κατέληξα στον Maxthon λόγω συμβατότητας των διαφόρων (είναι και πολλά) plug-ins που τρέχουν στον ΙΕ και τις ευκολίες που παρέχει (tabbed browsing, ad-blocker κτλ κτλ.) Βέβαια μου λείπει πολύ το searching που έχει ο firefox αλλά τον υπομένω...

Δημοσ.

υπάρχει ενα plugin που βρήκα για ο maxthon , highlight text νομιζω καπως ετσι , που κάνει οτι και ο ο firefox αλλα δυστυχως οχι τοσο απλα...

...και μενα μ'αρεσε αυτο το click & find στο firefox, αν μπορούμε να το πούμε ετσι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...