yannis27gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 nemos,μ'αρέσει να είμαι ευγενικός και να έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους και κυρίως με αυτούς που είναι ευγενικοί μαζί μου και βοηθούν!Φίλε yannis27gr για να λύσεις το πρόβλημα των ελληνικών,υπάρχουν 2 τρόποι!Ο πρώτος είναι να κατεβάσεις τον ελληνικό firefox!Ο δεύτερος είναι να πάς στο "Tools->preferences" και εκεί που λέει languages, βάλεις την ελληνική γλώσσα και από κάτω να του θέσεις ως default την κωδικοποίηση με την Ελληνική γλώσσα-κατά προτίμηση την Ελληνική με υποστήριξη windows!Αν πας σε αυτό το μενού θα καταλάβεις,δεν είναι δύσκολο! H plaka einai oti xreiasthke na kano prosthiki glosson paroti exo ton ellhniko Firefox giati eixe mono thn kodikopoihsh Ellhnika (ISO-8859-7) ki ebala kai thn kodikopoihsh Ellhnika (Windows) kai tora einai Ok
red30 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Μπράβο παιδια ο Maxthon ειναι πολυ καλος browser, δεν τον ειχα συναντήσει στις αναζητήσεις μου... Στηρίζεται πάνω στον IE βεβαια, αλλα ισως να ειναι και καλο αυτο τελικα
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 paidia de kserw ti pisteuete (apoti vlepw firefox rulez) alla ki egw pou exw perasei ki apo opera ki apo ie ki apo allous, evala prosfata firefox kai nomizw oti spernei. mexri stigmis einai o pio grigoros.
atvelos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Maxthon Πολύ καλός και χωρίς προβλήματα simfono kai ego
nemos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 [...Βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Maxthon, οπότε θα σας ζαλίσω λιγάκι ακόμα... Πιστεύω ότι κάααατι μπορώ να δώσω μετά από 2 χρόνια χρήσης του MyIE2...] Η μεγάλη δύναμη του Maxthon είναι στα plugins (όπως και του Firefox, άλλωστε). Τελείως ενδεικτικά σας αναφέρω αυτά που χρησιμοποιώ - περισσότερες λεπτομέρειες για όποιον θέλει να ψαχτεί παραπέρα... Maxthon Plugins: http://maxthon.tarapages.com/ Maxthon Forum: http://forum.maxthon.com/forum/index.php EnableRightClick 1.6 << ενεργοποιεί το δεξί κλικ σε sites που είναι locked Zap Colors 1.0 << κάνει ευανάγνωστες τις δυσανάγνωστες σελίδες Content (Font Changer) 1.1 << συμπληρώνει το παραπάνω + κάνει πολλά ακόμα... Kill Flash Ad and Flying Ad << "σκοτώνει" διαφημιστικά Disable Page Annoyances 1.33 << το ίδιο x50! IP Lookup ++ 1.8 << networking commands με GUI SiteCheck 1.2 << πληροφοριακό μενού για σελίδες MailTabs 1.2 << φτιάχνει email message με όλα τα links από τα ανοιχτά tabs AllTabsInfo 1.1 << φέρνει όλα τα links από τα ανοιχτά tabs σε κείμενο για paste - το χρησιμοποίησα στο προηγούμενο post....... MySearch 1.01 << enhanced αναζητήσεις Search Bar - Plugin Version 1.0 << enhanced αναζητήσεις επίσης ConvertZ 1.0 << μετατροπέας μονάδων Unit Converter 3.01 << μετατροπέας μονάδων επίσης Currency Converter 1.65 << μετατροπέας ισοτιμιών νομισμάτων Maxthon Newsletter 2.0 << τα νέα του Maxthon Virus Info 1.3 << νέα για ιούς από διάφορα sites (Norton, Kaspersky, etc) MyIP 1.0 << networking commands με GUI επίσης WorldTime 2.2 << η ώρα σε διάφορα μέρη του κόσμου WeekCalendar 1.17 << ημερολόγιο ...Και κάποιες ακόμα από τις εξαιρετικές του δυνατότητες... # με F2 - F3 μετακινείσαι μπρος-πίσω στα tabs (ctrl+PgUp - ctrl+PgDown στον Firefox) # μπορείς να αναδιατάξεις τα tabs με το ποντίκι (...αυτό δεν γίνεται με τον Firefox απ' όσο ξέρω...), να τα ανοίξεις όλα σε μικρογραφίες & να τοποθετήσεις την tab-bar πάνω ή κάτω από το παράθυρο του browser (αυτό στον Firefox γίνεται με "χέρι" σε ini αρχείο, αν θυμάμαι καλά...) # επιλέγεις κάποια διεύθυνση η οποία μπορεί να μην είναι μαρκαρισμένη σαν hyperlink (π.χ. grc.com) - την κάνεις drag'n'drop με το ποντίκι για 1-2 χιλιοστά και στην ανοίγει σε νέο tab # επιλέγεις οποιαδήποτε λέξη - την κάνεις drag'n'drop με το ποντίκι για 1-2 χιλιοστά και στην ανοίγει σε αναζήτηση του Google [....Την τρέλα μου! Ποσοστά να μου δίνανε, τέτοιο κατεβατό δεν θα το έγραφα!!!....]
Gantalf_4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Paidia NEOPLANET 4 EVER!!!Thn epoxi ton modem 56k htan o pio grigoros...
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 ...Thn epoxi ton modem 56k htan o pio grigoros... Ακομα σ αυτην ζω :roll: iRider η πρωτη μου εμπειρια με multitabing(..υπεροχο πραγμα ε?) και μετα opera και ξανα opera!Φυσικα υπαρχει και ο firefox εγκατεστημενος!
mitseuler Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 mia mikrh parathrhsh... 1.apo mozilla firefox..windows update...den kaneis... 2.iexplorer h upokatastato tou..den uparxoune gia linux-oeides mhxanhma!!! o firefox einai browser "neas-genias" kai ousiastika diaferei kata liga mb apo ton mozilla..pou ton kanoune polu pio elafru.. h "nea-genia" prouphrxe kai htane katw apo thn muth autwn pou kanane to olo concept! o iexplorer apo thn allh..mono kati pop-up blocker k.a. tou balane...bebaia oi epitheseis den exoune stamathsei edw kai xronia... avant browser gia windows update h apo iexplorer...kai oooola ta alla firefox kai opera... me prwto ton firefox kai thunderbird gia mails..kai fusika to kuriotero apo ola FREE!!!!
Str Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 opera edo... "continue from last time"... to kserei kaneis?????? :) kai pop3 mai, kai news kai ta panta... kai afto to %$# reload tou IE otan kaneis back apo mia selida... gia mas tous kaimenous pstn users einai thanatos...eno me tin opera... kanei reload apo tin cashe !!!!! ase pou 2 xronia twra...kai oles tis ekdoseis pou exoun vgei apo tote mporei kai na me exei petaskeis mexri kai 3 fores...2x click kai resume!!!!! mozila den exo xrisimopoiisei alla prin apo opera mono netscape (MONO tin ekdosi 4.xx ... kati... de thimamai... i alitheia einai oti kai apo tote mono winamp 2.91 exo!!!!)
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 sxetika me ta ellinika ston Firefox, an pas View ---> Character Encoding, ekei dialegeis greek...
red30 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 παιδες ορισμένοι να μην ειστε τόσο απόλυτοι, "Πάρε αυτό ειναι κορυφή!" κτλ, γιατι ολοι εχουν ελλατώματα και καλο θα ηταν να τα δοκιμάζαμε ΟΛΑ πριν καταλήξουμε. Νομιζω πως ειναι και ο σκοπος αυτης της συζήτησης πχ. το Neoplanet που γράφτηκε πιο πάνω ειναι σε τεχνολογία και χαρακτηριστικά τουλάχιστον 2 χρόνια πίσω απο τους Firefox, Maxthon, Opera κτλ... Καμία σχέση με την πραγματικότητα δηλαδή.... Επίσης ο firefox δεν δουλεύει με το ebanking της novabank και με κάποια ακόμα sites ελληνικά.... και δεν φταίνε τα sites, φταιει κάτι στην κατασκευή του (με opera και mozilla ανοιγει...!! μυστήριο!) Αλλο ενα: καλός ο Maxthon αλλα... μήπως εχει τρύπες; Γιατι δοκίμασα κάποιες "πονηρές" σελίδες και μου πέρασαν plugins. Το ActiveX blocker ηταν μη ενεργό , αλλα αν το ενεργοποιήσω μηπως δεν ανοίγουν αλλες σελίδες που χρειάζομαι; Γιατι στο ΙΕ δεν πέρνουσαν τα plugins; (εβγαζε παράθυρο με ερώτηση) --- μηπως δηλ. χρειάζεται περισσότερες παραμέτρους ; Και τέλος: Ο Opera καλος χρυσος αλλα οι σελίδες βγαινουν σούπα... τόσα χρόνια που το φτιάχνουν τι στο $#@$ φτιάχνουν και δεν δουλεύουν ΣΩΣΤΑ οι σελίδες; ειναι πραγματι ΤΟΣΟ δυσκολο να φτιάξεις κατι 99.9% ιδιο με explorer στην οψη ή προσπαθούν να αλλαξουν την τάση της αγοράς;
nemos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 opera edo... "continue from last time"... to kserei kaneis?????? Το κάνει και ο Maxthon - άν σου κρασάρει (...ΙΕ γαρ...) και τον ξανανοίξεις σε ρωτάει άν θέλεις πάλι την τελευταία "παρτίδα" ανοικτών tabs που είχες. Επίσης, άν τον "κουρδίσεις", σε ρωτάει στο κλείσιμο τί να κάνει με τα ανοικτά tabs (τα σώζει σαν session ή τα αγνοεί), ενώ στο άνοιγμα σε ρωτάει τί να κάνει με το προηγούμενο session (το ανοίγει ή το αγνοεί).
R_Barrichello Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Κι εγω firefox χρησιμοποιω και δεν εχω κανενα προβλημα με τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.