Προς το περιεχόμενο

Maxtor σκληροί και εγγύηση: WTF?!?!?

Narayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δύο χαλασμένους DiamondMax 80άρηδες με ημερομηνίες παραγωγής 12/2002 και 02/2003, και δύο 40άρηδες με ημερομηνίες μέσα στο 2001. Ήθελα να τους κάνω όλους μαζί RMA οπότε μπήκα στη Maxtor και έβαλα τα S/N να δω το status... ε, εκεί κουφάθηκα! Οι 40άρηδες έχουν εγγύηση μέχρι 02/2005, ενώ η εγγύηση των 80άρηδων έχει λήξει από 04/2004!!!

Πως γίνεται αυτό ρε γμτ; Είναι δυνατόν να έχουν μόνο 1,5 χρόνο εγγύηση; Στις πληροφορίες στο site αναφέρει πως ΌΛΟΙ οι DiamondMax αγορασμένοι μετά τον 09/2004 έχουν εγγύηση 3 ετών, για παλαιότερους δεν αναφέρει αλλά θα ορκιζόμουν πως ήταν 5 χρόνια πριν :evil: :evil: :evil:

Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει; :X

Δημοσ.

Dystyxws file opws sta evgale to site ine,gademia!

Panda oi sklhroi diskoi Maxtro opws kai ths WD eixan 3 xronia eggiysh,paei 1-2 xronia omws pou kati egine kai ksafnika oi eteries apofasisan na pane thn eggyhsh ston 1 xrono (sto diasthma pou pires k sy toys diskous aftoys) me ekseresh th seira JB ths WD i opoia panda eixe 3 xronia eggiysh (thn idia periodo oi adistoixoi Maxtro eixan 1 xrono).Twra ksanavlepw oti oloi exoyn 3.Ti na peis,etsi omws exoun ta pragmata.....

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο έπαθα με τον 120άρι που έχω. Παίρνω όρκο ότι όταν τον πήρα ~1.5 χρόνο πρίν έλεγε πάνω από χρόνο εγγύηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...