Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για να μην φαινονται τα Banners των Sites

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις κανενα προγραμμα που αποτελεσματικα να 'κοβει' τα Banners σε sites?

Εννοω να κοβει και να μην εμφανιζει τις διαφημισεις και οχι φυσικα τα υπολοιπα γραφικα του site.

Φυσικα αυτο αποσκοπει στο να μειωθει ο χρονος κατεβασματος των σελιδων. Ετσι, πρεπει απλα να αγνοει αυτα τα banners, γιατι αν ειναι να τα κατεβαζει και απλα να μην μου τα δειχνει, ο χρονος εμφανισης των σελιδων μενει ο ιδιος.

Επισης ελπιζω να συνεργαζεται οχι μονο με Internet Explorer αλλα και Opera, Firefox κλπ

Δημοσ.

Firefox και χρηση του Extentsion Αddblock! ;)

θα το βρεις εδω!

https://update.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application=firefox&id=10&vid=664

Αν θες κατι πιο γενικο και οχι ιδιαιτερο με συγκεκριμενο browser θυμαμαι καποια firewall προσπαθουσαν να κανουν αυτη την δουλεια..οπως το kerio!

Δημοσ.

javanidhs τελικα το extension δεν λειτουργει με το firefox 1.0 που εχω. Λεει οτι δεν εγκαθιστατε. Κριμα.

TeoNOKIA, ευχαριστω. Ειμαι αισιως στους 3 browsers εγκατεστημενους. Αρχιζω να σκεφτομαι και για 4ο.

Δημοσ.

παραξενο γιατι εχω mozilla 1.0 και παιζει κανονικα!

μηπως εχει ακομα το preview release ....1.0 και οχι το Official?

υπηρχε ενα θεμα με εκεινες τις εκδοσεις! ειμαι με official 1.0 και κανει install!

Δημοσ.

Τελικα ok!

Αυτο δουλευει αυτοματα ή μηπως πρεπει να κανω import/add καμια λιστα με servers διαφημιστικων banners?

Δημοσ.

οχι γινεται μεσω δικης σου ρυθμισης..δηλαδη σε καθε σελιδα..αυτος θα σου βγαλει τα πιθανα θυματα με ενα πλαισιακι που θα λεει Addblocκ..αν πατησεις πανω του αυτος θα μππλοκαρι το banner απο εκει και περα!

Το συστημα θα διατηρει μια λιστα απο blocked banners ανα σελιδα...και καθε φορα που σε καποια σελιδα δεις ..κατι νεο καινουργιο..θα το βαζεις..στην λιστα!

Μπορεις ομως να βρεις ετοιμες λιστες - φιλτρα που θα διαβασει αυτος και θα τα βαλει στην λιστα του!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...