karib Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Ξερει κανεις κανενα προγραμμα που αποτελεσματικα να 'κοβει' τα Banners σε sites? Εννοω να κοβει και να μην εμφανιζει τις διαφημισεις και οχι φυσικα τα υπολοιπα γραφικα του site. Φυσικα αυτο αποσκοπει στο να μειωθει ο χρονος κατεβασματος των σελιδων. Ετσι, πρεπει απλα να αγνοει αυτα τα banners, γιατι αν ειναι να τα κατεβαζει και απλα να μην μου τα δειχνει, ο χρονος εμφανισης των σελιδων μενει ο ιδιος. Επισης ελπιζω να συνεργαζεται οχι μονο με Internet Explorer αλλα και Opera, Firefox κλπ
javanidhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Firefox και χρηση του Extentsion Αddblock! θα το βρεις εδω! https://update.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application=firefox&id=10&vid=664 Αν θες κατι πιο γενικο και οχι ιδιαιτερο με συγκεκριμενο browser θυμαμαι καποια firewall προσπαθουσαν να κανουν αυτη την δουλεια..οπως το kerio!
TeoNOKIA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Με τον Maxthon (MyIE2) και με το ενσωματωμένο Ad-Hunter κόβεις όλα τα ανεπιθύμητα
karib Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 javanidhs τελικα το extension δεν λειτουργει με το firefox 1.0 που εχω. Λεει οτι δεν εγκαθιστατε. Κριμα. TeoNOKIA, ευχαριστω. Ειμαι αισιως στους 3 browsers εγκατεστημενους. Αρχιζω να σκεφτομαι και για 4ο.
javanidhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 παραξενο γιατι εχω mozilla 1.0 και παιζει κανονικα! μηπως εχει ακομα το preview release ....1.0 και οχι το Official? υπηρχε ενα θεμα με εκεινες τις εκδοσεις! ειμαι με official 1.0 και κανει install!
karib Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Τελικα ok! Αυτο δουλευει αυτοματα ή μηπως πρεπει να κανω import/add καμια λιστα με servers διαφημιστικων banners?
javanidhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 οχι γινεται μεσω δικης σου ρυθμισης..δηλαδη σε καθε σελιδα..αυτος θα σου βγαλει τα πιθανα θυματα με ενα πλαισιακι που θα λεει Addblocκ..αν πατησεις πανω του αυτος θα μππλοκαρι το banner απο εκει και περα! Το συστημα θα διατηρει μια λιστα απο blocked banners ανα σελιδα...και καθε φορα που σε καποια σελιδα δεις ..κατι νεο καινουργιο..θα το βαζεις..στην λιστα! Μπορεις ομως να βρεις ετοιμες λιστες - φιλτρα που θα διαβασει αυτος και θα τα βαλει στην λιστα του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.