Christos19 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Από ότι είδα στο http://www.neuber.com/taskmanager/process/svchost.exe.html το κανονικό του folder είναι το windows/system32..Eγώ το έχω και στο windows/help σε διαφορετικό μέγεθος...Είναι ιός λέτε? Το norton και cleaner δεν το αναγνωρίζουν σαν ιό..εν αντιθέσει με το f-antivirus που είχα παλαιότερα αλλά δε μπορούσε να το ανοσοποιήσει.. Τί να κάνω? Να το σβήσω απλώς??
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Με ενα search το βρηκα στους παρακατω φακελους: system32,Servicepackfiles\i386 και $NtservicePackUnistall$ Note: The svchost.exe file is located in the c:\windows\System32 folder. In other cases, svchost.exe is a virus, spyware, trojan or worm! Check this with Security Task Manager. Virus with same name: Symantec Security Response - W32.Welchia.Worm Symantec Security Response - W32.Assarm@mm McAfee - W32/Jeefo Μπηκες σε safe mode και ετρεξες antivirus?Δοκιμασε τις οδηγιες για να σβησεις τους παραπανω ιους και φανταζομαι θα εισαι οκ.
Slay Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 den einai anagkh na einai ios, mporei na einai spyware h tipota allo, an anoijeis ton taskmanager kai to deis na trexei oxi apo system alla apo to user poy xrhsimopoieis e tote nai kati kako einai, to na sbhseis etsi apla mporei na mhn kanei kai tipota , an se afhsei na to sbhseis bebaia.
Christos19 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Χμ σε safe mode όχι, θα το κάνω τώρα αν είναι. Πάντως αφού μόνο εγώ το έχω στο /help δεν είναι ένδειξη? Συν τοις άλλοις προσπαθεί να μπει στο internet... Δεν τρέχει από το user μου αλλά από system, local service και network service..Βέβαια στο user είδα παράξενα ονόματα αλλά ας λύσω πρώτα αυτό...
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Τρεξε antivirus,spyware κλπ!Ολο και κατι θα βρουν!Και αν δεν βρουν,δοκιμασε,οπως ειπα,να δεις τι παιζει με τους ιους που αναφερει το site που δινεις.
Christos19 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μόνο το f-antivirus το αναγνώριζε αλλά no ανοσοποίηση...Πάω για safemode
Japan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Posoi svchost prepei na trexoun? emena afti tin stigmi trexoun 5 (3 System, 1 Network, 1 Local) Chryssa
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Posoi svchost prepei na trexoun? emena afti tin stigmi trexoun 5 (3 System' date=' 1 Network, 1 Local) Chryssa[/quote'] Τα ιδια και γω μονο που 2 system,2 network,1 local
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.