naturas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Exei enas filos ena laptop tis acer...to mono problima einai o diskos...einai sxetika argos..stis 5400rpm kai 2mb buffer... Skeftete na parei enan ekswteriko disko Ayto pou thelw na rwtisw einai an ta xp stin egkatastasi tha doun ton ekswteriko disko gia na ta egkatastisei ekei...
devout84 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Προσωπική μου εκτίμηση μην εγκαταστήσεις λειτουργικό σε εξωτερικό δίσκο. Το έχω δοκιμάσει πάνω από 3-4 φορές με διαφορετικά λειτουργικά, και ενώ τελείωνε την εγκατάσταση (ΑΝ την τελείωνε χωρίς σφάλματα) μετά κόλλαγε στο boot.
xaotikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 naturas στον δικό μου έχει επιλογή στο bios να κάνει boot από usb,τσέκαρέ το. devout84 σε αυτό παίζουν πολλά ρόλο. Ο σκληρός, το bios, οι usb, αν χρησιμοποιείς case και ποιο κλπ κλπ.
Theodore Tsi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 tha sifwnisw me ton xaotiko........ paizoun polla rolo sto na faei friki to sistima an ginei egatastasi se exwteriko skliro.... emena filos mou douleuei etsi to pc tou panw apo1xrono xwris to paramikro problem.
georgeadams Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Εγώ νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι να πάρει ένα νέο γρήγορο δίσκο 2.5", να τον βάλει εσωτερικό στο notebook αντικαθιστόντας τον παλιό. Και μετά να πάρει ένα εξωτερικό κουτί USB 2.0 για δίσκους 2.5" και να βάλει εκεί τον παλιό του δίσκο για να τον έχει για φορητό.
naturas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Paidia eyxaristw gia tis apantiseis...tha enimerwsw to paidi kai as apofasisei monos tou...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.