ikaros81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Exo ena DVD-RECORDER kai tora teleutaia otan pao na grapso ena dvd mou bgazei auto to minima (power calibration error). Auto simenei oti arage ta eftise to dvd-recorder i kati allo mporei na simbenei ?
billpeppas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Είναι ασύμβατο με τα δισκάκια αυτά. Δοκίμασε να κάνεις upgrade το Firmware , ή να χρησιμοποιήσεις άλλα δισκάκια.
panxris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 μπορει ομως κ να τα εφτυσε!Κανε δοκιμες οπως σου λεει ο φιλος.......
Peavy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Mallon ta diskakia ftaine.Me poia dokimases na grapseis?
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ παιδιά. Έχω δοκιμάσει τα ridisc, database, και 2-3 άλλα αλλά τίποτα. Μάλιστα μερικά τα διαβάζει χ2.4. Άκοσον άκουσον! Μάλον για update το Firmware θα προσπαθήσω και αν δε γίνει κάτι, τότε plextor 712Α και καλή τύχη!!
Slammer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Ικαρε, για δωσε μας περισσότερες πληροφορίες, Ποιο μοντέλο ειναι; Ποσο καιρο το έχεις; Πόσα δισκακια εχεις καψει μεχρι τωρα; .... ετσι να μαθαίνουμε..... Το δικό μου, ενα Pioneer 105, ηλικίας 18 μηνών εχει αρχισει να μην γραφει τα RW, ενω με τα R πάει καλα ακόμα (Δεν εχω γραψει πάνω από 100 δισκάκια...) Επίσης μη ξεχνατε.. το καπνισμα μικραίνει τη ζωη... (και των DVD Drives)
coffeex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Mou ebgaze kai emena to eksis "power calibration error" alla to problhma ly8hke me ton ka8arismo toy recorder meso eidikoy dvd ka8arismoy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.