SRP5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Θέλω να εκκινήσω τον Η/Υ από ένα boot disk που έχω . Εκτός των άλλων το συγκεκριμένο cd περιέχει και το Drive Image της Power Quest με το οποίο δημιουργείς Image όλου του δίσκου ή επαναφέρεις ένα ήδη δημιουργημένο Image . Το πρόβλημα μου είναι ότι το cd bootαρει κανονικά βγάζει ένα μενού με επιλογές (με διάφορα προγράμματα - Utilities) μόλις όμως επιλέξω το συγκεκριμένο πρόγραμμα κολλάει την στιγμή που φορτώνει τους Dos drivers για το cd rom.. Παρατήρησα ότι το ίδιο γίνεται και με οποιοδήποτε πρόγραμμα πάει να τοποθετήσει dos drivers. To δοκίμασα σε άλλο Η/Υ και το πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά. Επίσης και το cd rom του υπολογιστή είναι ΟΚ (το δοκίμασα). Καμία ιδέα???
Phantolino Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 ftiaxe mia boot disk apo ta xp pou den exei cd rom drives k des alliws vres mia win98 boot disk k mpes apo ekei dos.
SRP5 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Το πρόβλημα είναι οτι εχω ενα image του σκληρού σε ένα 2ο partition και θα πρέπει για να το εγαταστήσω, να τρέξω το πρόγραμμα (που βρίσκεται σε cd )μέσα από το dos . Δοκίμασα αρκετά boot disk. Aυτά που δεν φόρτωναν dos drivers, για cd ,λειτουργούσαν κανονικά Thanks anyway!
icupap Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 γι'αυτο χρησιμοποιουμε το acronis true image που ειναι τελειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.