Προς το περιεχόμενο

Oμαδική παραγγελία cd και dvd στην Κέρκυρα!!!

Challenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα γίνει στην Κέρκυρα ομαδική παραγγελία cd και dvd απο το http://www.burnit.gr. Κυρίως datawrite και ridisc. Αν μαζευτούν πάνω απο 300 τα datawrite βγαίνουν 0,30, που ειναι πολύ καλή τιμή. Στείλτε μου pm με το τηλέφωνό σας και τη λίστα με αυτά που θέλετε, και θα σας ειδοποιήσω μόλις έρθουν. Τα χρήματα μου τα δίνετε κατά την παραλλαβή. (ελπίζω να μη μου μείνουν τα δισκάκια :P )

Δημοσ.

Ήτανε,λέει,οι Ιδιάνοι που ρωτήσανε το μάγο τι καιρό θα κάνει τον χειμώνα,οπότε ο μάγος λέει "κρύο πολύ,μαζέψτε ξύλα".Και έτσι έκαναν.Αφού μάζεψαν αρκετά,ξαναρωτάνε τον μάγο,και τους ξαναλέει(δεν είχε και τπτ να χάσει),"μαζέψτε κι άλλα".Μαζέψανε αρκετά φορτώματα και την ξαναπέφτουν στο μάγο.Αυτός είχε πιεί και τα peyotl του,είχε κατεβάσει και τα mescall του,οπότε για να τους ξεφορτωθεί τους λέει: "Ξαναμαζέψτε".Είχαν γεμίσει πια όλο τον καταυλισμό με ξύλα,και την ματαξαναπέφτουν στον μάγο.Το πράμα είχε σοβαρέψει και αποφάσισε ο δύστυχος να αποτραβηχτεί και να διαλογιστεί επ' αυτού.Κατέβηκε λοιπόν στα χλωμά πρόσωπα,πήγε ντουγρού(μεταμφιεσμένος) στο κοντινώτερο bar και έχοντας γίνει κουνουπίδι,την πέφτει στον αρχαιότερο θαμώνα:"Τι καιρό λες να κάνει τον Χειμώνα που μας έρχεται;".

"Ουυυυυ",λέει ο μπάρμπας,"θα μας τσακίσει φέτος!"."Που το ξέρεις;",ρωτάει ο μάγος."Τι που το ξέρω","δεν βλέπεις τους Ινδιάνους πόσα ξύλα μαζεύουνε;".....

lol

Ατιμούλη Κερκυραίε,ετοιμάζεστε εκεί πάνω για το χειμώνα που μας έρχεται; :)

Δημοσ.

To arnitiko omos einai oti to e-shop se xreonei + 5.50 taxidromika me courrier ara 0.29 X 50 = 14.50 + 5.50 = 20 : 50 = 0.40 to diskaki kai 10 lepta

sto diskaki eina diafora :cry:

Δημοσ.

αν πάρω μεγάλη ποσότητα, το e-shop θα χρεώσει το ίδιο για μεταφορικά (5.50)??? Αν μαζευτούν 300-400 δισκάκια που υπολογίζω μπορεί και να συμφέρουν τα ΤΥ απο e-shop, ετσι?

Δημοσ.

lathos!!! Με τη γενική ταχυδρομική που στέλνει το e-shop, ειναι 5,50 για τα 2 κιλα, 7 ευρο για δεμα μεχρι 8 κιλά, και 1.50 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Δημοσ.

geniki taxydromiki sucks ass!

einai poly xalia!

egw pantws sti prosfati paraggelia mou tous eipa na mou to steiloune eite me ACS eite me ELTA.

ase re , tous eixa pei na me paroune sto kinito otan xekinisoune gia na tous perimenw kai mou eipan pws den kaloun se kinita enw h ACS me pire sto kinito xwris na tous pw tipota kai mou ta efere se 2 lepta meta ti klisi.

ase pou telika oi blakes de brikane to spiti mou kai mou afisane eidopoihsh na paw na parw to dema apo ta kentrika tous!

mi protimiseis apostolh me geniki!akoma kai ta ELTA einai kalytera!nai kala diabases!ELTA is better!:shock:

ontws de to presexa ayto gia tin timi alla kai pali simferei apeirws eidika ama pareis perissotera kommatia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...