Προς το περιεχόμενο

news στο email σας... απόψεις..;

GothicCrusader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιείτε email subscriptions για νέα;

Από ότι παρατήρησα τα περισσότερα sites επαναλαμβάνουν ως νέα αυτά που γράφει η ναυτεμπορική, η οποία όμως πουλάει την συνδρομή της 25€/μήνα.

Σήμερα τυχαία βρήκα το servitoros.gr το οποίο έχει free mail subscription για νέα. Έχει προβληματιστεί ποτέ κανένας για κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

εγω έχω κάνει συνδρομή και πέρνω τα νέα απο τη ναυτεμπορική. Δεν πλήρωσα όμως τιποτα 25?. Κάπου έχει για δωρεάν για ψαξτο

Δημοσ.

επίσης και στο http://www.apn.gr έχω γραφτεί και παίρνω νέα όμως δεν είναι καθημερινά. Παρ'ολα αυτα είναι καλό έχει αρκετα θέματα όμως στο mail σου ρχονται επικεφαλίδες με links. Ναυτεμπορική νομίζω καλύτερη αν και τα θέματα τις είναι λίγο ειδικού περιεχομένου :)

αυτα

Δημοσ.

Το αντίθετο θα έλεγα εγώ πάντως. Η βασική διαφορά είναι ότι τα newsletters μπορεί να είναι περιορισμένα από τη θεματολογία που θέλει ο χρήστης, ενώ στα RSS feeds κάτι τέτοιο είναι αρκετά πολύπλοκο λόγω του ότι απαιτεί interactivity.

Ας πούμε εγώ θέλω να μαθαίνω για σεμινάρια σχετικά με φωτογραφία και για αθλητικά, ο άλλος για τον καιρό και για τα θέατρα. Τι καλύτερο από το να έχεις αυτά τα νέα στο email box σου και αργότερα στο κινητό σου; Αντι να χρειάζεται να πηγαίνεις σε 10 διαφορετικά sites, θα γράφεσαι σε ένα ή δύο, στην αρχή με τη μορφή συνδρομητικών sms, και θα λαμβάνεις μόνο αυτά που έχεις ζητήσει. Αν θες να μάθεις γενικά νέα, φυσικά θα πηγαίνεις στα portals. Πιστεύω ότι ήδη και τώρα πολλοί θα δεχόντουσαν να πληρώσουν μικρές μηνιαίες συνδρομές για να παίρνουν επιλεκτικά νέα με sms.

Αργότερα, που όλα τα κινητά θα είναι «δικτυωμένα», δεν θα χρειάζεται τίποτα, αφού το email θα είναι από όλους προσβάσιμο από το κινητό. Λαμβάνεις emails με links στο κινητό και επιλέγεις αν θες να πας στα sites για λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Και στα RSS feeds μπορείς να περιορίσεις το περιεχόμενο που θα βλέπεις. Άλλωστε υπάρχουν site που δίνουν διαφορετικά feeds για κάθε κατηγορία νέων (δες για παράδειγμα το NForce). Το τι feeds δίνει το κάθε site εξαρτάται από την ομάδα που το διατηρεί. Το ίδιο συμβαίνει και με τα newsletters ή κάνω λάθος;

Anyway, ο καθένας όπως βολεύεται. Εγώ προτιμώ RSS και τη λογική της εφημερίδας που σου προσφέρει.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει τιποτε απλουστερο απο το newsletter?

Εδω αναρωτιομαστε γιατι οι υπολογιστες δεν τοση διεισδυση στους ελληνες οσο τα κινητα, και λεμε τωρα στον μεσο ελληνα που ανακαλυψε τι θα πει pc, για rss?

Γνωμη μου παντα...

Ας μην κρινουμε απο το τι λεμε εδω οι περισσοτεροι στο insomnia γιατι τα ατομα εξω στην κοινωνια δεν ειναι τοσο ψαγμενα.

Δημοσ.

Δεν είναι και τίποτα δύσκολο ρε παιδιά να βάλεις ένα rss reader και να διαβάζεις απο εκεί τις ανανεώσεις του εκάστοτε site.Πάντως σίγουρα υπάρχουν και άτομα που το θεωρούν δύσκολο αυτό...Σιγά σιγά όμως όλο και περισσότεροι (θέλω να πιστεύω) μαθαίνουν...

Για όσους δεν ξέρουν είναι σίγουρα καλύτερο το newsletter, ή μάλλον ευκολότερο, γιατί καλύτερο σίγουρα είναι το RSS...

Αυτά!

Δημοσ.

Πρίν καμμιά βδομαδά or so...

Που κολλάει όμως αυτό?Το να μάθεις είναι το εύκολο.Το να το φτιάξεις ίσως είναι λίγο ποιο πολύπλοκο για κάποιον που δεν έχει βασικές γνώσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...