freelove Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 psaxno apegnwsmena gia cheats gia need for speed underground 2 gia ps2 omos. exw brei merika alla mallon den douleoune. thanks
RoadHog Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο γιατί έχω κολλήσει σε ένα σημείο. Είμαι στο 52% περίπου, έχω 5,5 αστέρια, αλλά δεν έχω αγώνες να τρέξω... Στο World Map έχω περάσει όλους τους αγώνες και έχω βρει όλα τα Store. Στο Carrer Status λέει οτι έχω ακόμη ένα URL αγώνα να τρέξω αλλά δεν εμφανίζεται ούτε στο GPS, ούτε στο World Map απο το Menu. Freelove ρίξε μια ματιά έδω: http://www.cheatcc.com/psx2/nfsug2.html
kleidokratwr Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 phgaine se kapoio magazi kai anevase to visual rating sou (phgaine toulaxiston 8-9 asteria). oso perisotera asteria toso perisoteroi agwnes sou anoigoun.
giannisjoker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 exw brei kati kwdikous pos mporo na tous balw sto paixnidi?
giannisjoker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?
nick#18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 στην αρχη εκει που σου λεει "press enter to...." γραφεισ τουσ κωδικου και ενεργοποιουνται μολισ ακουσεις αυτο το "κλικ" που κανει και μεσα στο παιχνιδι οταν επιλεξεις καπια επιλογη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.