desirogr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά ποιά η άποψη σας για το Siemens SX1?Θέλω να το πάρω.Είναι μήπως παλιό?Έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο στα λεφτά του.Θέλω να το κάνω σε σύνδεση Cosmote οπότε απορίψτε τα Vodafone Live
Blackjim Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 -MP3 player -FM Radio -Symbian OS -Display 65000 colors -Bluetooth® -VGA camera me video recording -Real One player -Battery ateleiwti me poly grigoro fortisma. TI ALLO thes?? egw me 400Euro to pira kai ta axize 1000%
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 kala, battery ateleiwti min orkizesai ki olas, alla pantws kalyteri apo tou 6600. einai mia xara kinito par'to. einai ena plires kinito, antitheta me sxedon ola ta nokia pou olo kai kati tous leipei.
desirogr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Βλέπω ότι είναι πολύ καλό για τα λεφτά του αλλά μου λένε ότι πάλιωσε
Megakill Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 H bataria tou Sx1 me kanonikh xrisi den diarkei panw apo 1.5 mera sxedon me tpt! Einai fovero kinito an exeis apetiseis! Egw tha to eperna!
Papajohn Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Το κινητο σαν συνολο δυνατοτητων/τιμης/ωρίμασης είναι κορυφή. ....όμως έχει πολλά hardware problems και άθλιο ελληνικο service... (αναφορικα 3 φορές στο service 6 μηνες που το χω) You choose...
Shineboy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 desirogr τι δυνατότητες θες από το κινητό σου; τι απαιτήσεις έχεις; τις καλύπτει το SX1? πες μας τι ψάχνεις για να σε βοηθήσουμε και μεις. Πάντως αυτό το κινητό είναι τρομερό από δυνατότητες αλλά και ιδιότροπο, τρώει κάποια κολλήματα που και που πρέπει να το συνηθίσεις θέλει λίγο υπομονή. Αν το θες για smartphone (organiser, wap/web browser κλπ) δεν το περνάει κανένα σ΄αυτά τα χρήματα, τα μοντέλα της Nokia είναι πολύ πίσω (6600, 6260) ή πολύ ακριβά (7610, 6630) αν όμως το θες σαν κλασσικό κινητό (καλή μπαταρία,τηλέφωνα, μηνύματα, καμμιά φωτό αντε και κανά παιχνίδι) άστο καλύτερα και κοίτα κάτι άλλο
Galaxy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 desirogr τι δυνατότητες θες από το κινητό σου; τι απαιτήσεις έχεις; Αν το θες για smartphone (organiser, wap/web browser κλπ) δεν το περνάει κανένα σ΄αυτά τα χρήματα, τα μοντέλα της Nokia είναι πολύ πίσω (6600, 6260) ή πολύ ακριβά (7610, 6630) αν όμως το θες σαν κλασσικό κινητό (καλή μπαταρία,τηλέφωνα, μηνύματα, καμμιά φωτό αντε και κανά παιχνίδι) άστο καλύτερα και κοίτα κάτι άλλο Ειμαι κατοχος του 6600 εδω και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Τώρα για το που υστερεί σε σχέση με το SX1 δεν ξέρω ... Δες τι προγράμματα - Games βγαίνουν για το 6600 και μετά κρίνε . Η υποστήριξη είναι τεράστια με νέα Bios κάθε μήνα και Nokia centers σε κάθε πόλη . Με τα τόσα n-gage παιχνίδια που βγαίνουν πια συμφαίρει το 6600 ειδικά τώρα που έχει πέσει και η τιμή του . :wink:
Shineboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Που υστερεί; Radio, mp3 (stereo και μέσω hardware στο sx1) μπαταρία (αν και μικρή διαφορά εκεί και είναι και θέμα χρήσης το παραδέχομαι), ανώτερη ποιότητα κατασκευής (καμμία σχέση με το Nokia), 2 χρόνια εγγύηση, hot swap mmc (αλλάζεις την κάρτα μνήμης χωρίς να σβήσεις το κινητό, έχω 3 κάρτες οπότε το θεωρώ σημαντικότατο χαρακτηριστικό), Ακόμη τα ίδια ακριβώς προγράμματα και games τρέχουν και στο sx1 ακόμα και αυτά του ngage (όσα παίζουν και στο 6600 τουλάχιστον) και όσο για αναβαθμίσεις δεν χρειάζεται να το τρέχω στα service και να αφήνω το κινητό μου εκεί, τις κατεβάζω από το net και τις περνάω μόνος μου με το καλώδιο που είχε δώρο στο κουτί οπότε είμαι καλυμένος. Πάντως ο καθένας αποφασίζει σύμφωνα με τις ανάγκες του...
Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 pantos ego epidi simera pira ena nokia 6260 tha pouliso to sx1 mou otan katevo athina, an einai pm me oti offer thes
polaki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Ειμαι κατοχος του 6600 εδω και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Η υποστήριξη είναι τεράστια με νέα Bios κάθε μήνα και Nokia centers σε κάθε πόλη. Sigoura exeis to 6600.....???
thany Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Kαι η τιμη του SX1 πέφτει από τον Οτε! http://www.ote-shop.gr/home/mob_siemsx1.htm
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Πω πω αυτός ο ΟΤΕ.... άκου κει "Μπαταρία : Li-Ion 500 mAh"... σιγά να μην είναι και 100mAh... Αναλαμβάνουν να γράψουν μόλις 5 σειρές περιγραφή για ένα τηλέφωνο και έστω αυτές οι 5 είναι γεμάτες λάθη...
ababapanos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 an diatheteis 560-600 euro...pare to 6630, ine kata geniki omologia oti kalitero kikloforei autin tin stigmi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.