Προς το περιεχόμενο

Με το ccdxp32 κολλάνε τα πάντα

ecthelion79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι χθες χρησιμοποιούσα το ccdxp32 και το dscaler. Και τα δύο λειτουργούσαν μια χαρά, παραδόξως. Και λέω παραδόξως, γιατί τα windows δε δεχόντουσαν με τίποτα τους οδηγούς της Pixelview PlayTV Pro (PV-BT878P+ rev.9f) κάρτας τηλεόρασης που διαθέτω. Το καλύτερο που είχα καταφέρει να κάνω ήταν να εμφανίζεται η κάρτα σα Multimedia Video Controller στο Device Manager με ένα θαυμαστικό δίπλα. Στις ιδιότητες της κάρτας αναφερόταν ότι δεν ήταν properly configured. Αλλά ακόμα και αν έκανα uninstall το Multimedia Video Controller, το Dscaler και το ccdxp32 δούλευαν κανονικά! Χθες βρήκα το κόλπο για να περάσω επιτέλους τους οδηγούς. Το χρειαζόμουν για να μπορώ να κάνω εγγραφή video με το iuvcr. Αφού το κατάφερα κι αυτό, είπα να ξεκινήσω το ccdxp32, αλλά κόλλησαν τα πάντα. Η εικόνα πάγωσε τελείως (δε κουνιόταν ούτε ο κέρσορας του ποντικιού). Με Ctrl-alt-del δε γινόταν τίποτα, η μόνη λύση ήταν reset με το κουμπί. Έκτοτε έχω δοκιμάσει τρεις διαφορετικές εκδόσεις του ccdxp32 (3.1, 3.5 και 3.603) καθώς και το dekocrypt. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Δοκίμασα μέχρι και να απενεργοποιήσω (disable, όχι unistall) τη συσκευή (που πλέον αναγνωρίζουν κανονικά τα winxp). Το πρόγραμμα έτρεξε κανονικά, αλλά φυσικά δεν έβρισκε tuner και δεν έδειχνε εικόνα. Απ' ότι ξέρω πρέπει να είναι σχετικά συχνό αυτό το πρόβλημα, αλλά λίγο που έψαξα στο Internet δε βρήκα λύση. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;

Δημοσ.

Thanx φίλε! Έβαλα τους οδηγούς που μου πρότεινες και δούλεψε μια χαρά το ccdxp32! Η τελευταία έκδοση κολλάει ακόμα, αλλά μάλλον φταίει το πρόγραμμα αυτή τη φορά. Κατά τη γνώμη σου ποιό είναι το καλύτερο decrypt πρόγραμμα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...